Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya bu diyetin olayi bi protein, bi karbo yaptirmak.
bence simit ye oglen, sevmez misin? zarari olmaz.
ama illa yok yemek istemiyorum diyorsan 3. gunun ogle menusunu yap.
yani burada olay aslinda, karbo ogunlerinde karbo almak; proteinde protein.

ama simit basit karbonhidrat ben daha sagliklisini istiyorum diyorsan evet tam bugdayla yogurt yapabilirsin 3. gunundeki gibi.

ya da bulgur pilavi 2 yk + ayran falan yapabilirsin. Bence kaloriyi denk getirdigin surece cok problem olmaz :)
tamamda 1 simit 300 kalori bide ayran +100 etti 400 kalori bir öğün için çok geldi:) ne biliyim sadece ayran içsem olmazmı? B blanche_ea

tamamda 1 simit 300 kalori bide ayran +100 etti 400 kalori bir öğün için çok geldi:) ne biliyim sadece ayran içsem olmazmı? B blanche_ea
ya siz cok agir diyetler yapiyorsunuz ben takip ediyorum da, ben de gecen sene oyle yapmistim. Sonrasinda sok diyetler denemistim onlarla kilo verememistim o derece dusurmusum ki metabolizmayi ise yaramiyordu artik ac kalmak.
Bu sene hastaliktan kurtulamadim.
Bakin dunya saglik orgutu'ne gore de gunde en az 1000 kalori almamiz gerekiyormus, yoksa vucut kendini korumaya aliyor ve metabolizmayi olduruyor resmen.
Kalorini al ama sporunu artir mesela bence cok dogru degil 1000 kalori alti yasamak, bir sekilde 1000 civari tutmaya calis kalorini derim ben. Saglik bu cunku, sakasi olmaz.

Ben mesela bu diyette de 1000'i gecmeyen gunlerde yesil elma, salatalik vs yiyerek onu 1000'e getirmeye calisacagim:)

Bence sen devam et, ben universitedeyken yaptigimda da 2. hafta cogu kilomu vermistim; ilk hafta vucut bi direniyor nedense. Kararli olmak lazim :)

Ben universitedeyken 2 hafta sonunda tartilmistim canim ya, ama bu iyet saglikli bir diyet. Saglikli besleniyorsun oyle dusun; kalori de az kilo vermemen mumkun degil. Sabirli ol sadece, yuruyusu artirabilirsin yalnizca.
tama öyle yapalım bakalım olmadı öğlen yarım simit yerim olmadı yarımın yarısını:)

Back
X