- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.881
vermemişim canım 1 gr bile anamnasil, hic gram vermemis misin dunden bugune?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vermemişim canım 1 gr bile anamnasil, hic gram vermemis misin dunden bugune?
Kız takır takır verirsin inşallah. Ben tartılmayı akıl edemedim.Yarına artık.naber ebru bu sabah tartıldım 76.6 sabittim yarın ne olucak bakalım?
tamamda 1 simit 300 kalori bide ayran +100 etti 400 kalori bir öğün için çok geldi:) ne biliyim sadece ayran içsem olmazmı? B blanche_eaya bu diyetin olayi bi protein, bi karbo yaptirmak.
bence simit ye oglen, sevmez misin? zarari olmaz.
ama illa yok yemek istemiyorum diyorsan 3. gunun ogle menusunu yap.
yani burada olay aslinda, karbo ogunlerinde karbo almak; proteinde protein.
ama simit basit karbonhidrat ben daha sagliklisini istiyorum diyorsan evet tam bugdayla yogurt yapabilirsin 3. gunundeki gibi.
ya da bulgur pilavi 2 yk + ayran falan yapabilirsin. Bence kaloriyi denk getirdigin surece cok problem olmaz :)
1 günde hemen farkettirir mi kinasil, hic gram vermemis misin dunden bugune?
Ben 10 gün yapamam zaten en fazla 6 gün yapııcam.asil size kolay gelsin ama betul'un menuleri gordum o zaten cok az yiyor belki zorlanmaz da beni cok zorlamisti ya.
iste kafam calismiyordu![]()
ama işte olmuyormuş öyle gününü tamamlaman lazım işe yaraması için öyle yazıyor tatlım:)Ben 10 gün yapamam zaten en fazla 6 gün yapııcam.
bence yarın sabaha daha iyi olurum yarın sabah yazarım tamam mı?1 günde hemen farkettirir mi ki
Hımm nasıl dayanacam o kadar. Her gün aynı şeyleri yemeyeama işte olmuyormuş öyle gününü tamamlaman lazım işe yaraması için öyle yazıyor tatlım:)
bence kötü bir liste o çok zor geldi bana:)Hımm nasıl dayanacam o kadar. Her gün aynı şeyleri yemeye
Yaz yaz merakla bekliyorumbence yarın sabaha daha iyi olurum yarın sabah yazarım tamam mı?
bak bu ilginc olmus :Svermemişim canım 1 gr bile anam![]()
Ayy kafamı karıştırdın kız.Ufaktan vaz geçer gibi oldum.bence kötü bir liste o çok zor geldi bana:)
Senim hemen farkediyor muydubak bu ilginc olmus :S
neden hemen vermek mi lazım endişelenmem mi lazım....bak bu ilginc olmus :S
ya siz cok agir diyetler yapiyorsunuz ben takip ediyorum da, ben de gecen sene oyle yapmistim. Sonrasinda sok diyetler denemistim onlarla kilo verememistim o derece dusurmusum ki metabolizmayi ise yaramiyordu artik ac kalmak.tamamda 1 simit 300 kalori bide ayran +100 etti 400 kalori bir öğün için çok geldi:) ne biliyim sadece ayran içsem olmazmı? B blanche_ea
aa hayir endiselenme, herkesin tepkisi farkli diyete. sen hep diyetteydin ya muhtemelen vucudunda diyetle atilacak odem kalmamistir; ilk gun verilenler odem sonucta.neden hemen vermek mi lazım endişelenmem mi lazım....
neden hemen vermek mi lazım endişelenmem mi lazım....
tama öyle yapalım bakalım olmadı öğlen yarım simit yerim olmadı yarımın yarısını:)Ben universitedeyken 2 hafta sonunda tartilmistim canim ya, ama bu iyet saglikli bir diyet. Saglikli besleniyorsun oyle dusun; kalori de az kilo vermemen mumkun degil. Sabirli ol sadece, yuruyusu artirabilirsin yalnizca.
tamam aldırdım şimdi simit bakalım neler olucak:)Ben universitedeyken 2 hafta sonunda tartilmistim canim ya, ama bu iyet saglikli bir diyet. Saglikli besleniyorsun oyle dusun; kalori de az kilo vermemen mumkun degil. Sabirli ol sadece, yuruyusu artirabilirsin yalnizca.