Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlasildi canimcim... yarindan itibaren ceza listesine tekrar sokun beni. Bugun bogazim sis ve kuruyor hala ama yarina spor a da baslicam

Canim ben bunu cok deneyimledim, ne zamanki boyle 2-3 hafta kendimi tutup tatli yemiyorum; sonrasinda tatli yemeye calistigimda tadi guzel gelmiyor.
Ama ne zamanki dikkat etmeden her gun ya da 2 gune bir yiyorum(malum yesen her dakika yersin, surekli bir ikram, bir dogumgunu, bir ziyaret insanlar hep tatli modunda) o zaman tatlisiz duramiyorum.
Bence bu isin sirri 3 hafta dayanabilmek. Beyin zaten 21 gunde her seye alisiyormus, eski aliskanliklardan kurtaran tek sey 21 gun onsuz durabilmek.

Anlasildi canimcim... yarindan itibaren ceza listesine tekrar sokun beni. Bugun bogazim sis ve kuruyor hala ama yarina spor a da baslicam
Hahaha ben dunku biskuvili pudinge ceza yazmıştım seni ceza listesinde sanip :D siliyorum hemen, yarindan itibaren yazarim

Canim ben zaten tatliyi sut olsun diye yemiyorum canim. Boyle bir hatayi asla yapmam. Su icmek ve protein yesillik benim sutumu arttırıyor.Allah a şükürler sutum de xok iyidir.ben tatliya esim sayesinda alistim bekarlen pek yemezdim. Esim kahvaltidan sonra bile Şerbetli tatli yiyen bir adam olunca ben de de bagimlilik yapti. Ama suan cok cok iyiyim. Evde yapmiyorum. Esimi de zararlari konusunda uyariyorum. O da alisti. Seker beni rahatszi ediyor diye soylenip duruyor. O derece ddeğişti yani...
benim tatli istegim reglimin gecikmesi 5 gun gecti. Bakalim ne zamana olacam gecen ayda 1hafta gecikmisti
bak ne dicem tatlı ihtiyacımı gün kurusu kayısı kuru incie gibi şeylerden tüket hem lifli hemde çinko magnezyum gibi vitamin dolu:)

Öhö öhö neyse kahvaltiyi hazirlayayim:kk77:
Nilsub gibi bahceden sofraya olmasa da burada cok sukur hemen her seyin dogali var yumurta, sut, zeytin-zeytin yagi... Yogurdumu da kendim yapiyorum hatta bazen peynirimi de:21:
Kizlaar gecen bir dr hazir yogurt ve peynirde probiyotik olmadigini yazmisti:KK43:
Bi organik daha var desene :KK45:

inşallah canım ya sen başladınmı bugun bide ne dicem bugun öğlen simit var ama yemek istemiyorum ben simit ne yapsam:)
ya bu diyetin olayi bi protein, bi karbo yaptirmak.
bence simit ye oglen, sevmez misin? zarari olmaz.
ama illa yok yemek istemiyorum diyorsan 3. gunun ogle menusunu yap.
yani burada olay aslinda, karbo ogunlerinde karbo almak; proteinde protein.

ama simit basit karbonhidrat ben daha sagliklisini istiyorum diyorsan evet tam bugdayla yogurt yapabilirsin 3. gunundeki gibi.

ya da bulgur pilavi 2 yk + ayran falan yapabilirsin. Bence kaloriyi denk getirdigin surece cok problem olmaz :)

Canim ben bunu cok deneyimledim, ne zamanki boyle 2-3 hafta kendimi tutup tatli yemiyorum; sonrasinda tatli yemeye calistigimda tadi guzel gelmiyor.
Ama ne zamanki dikkat etmeden her gun ya da 2 gune bir yiyorum(malum yesen her dakika yersin, surekli bir ikram, bir dogumgunu, bir ziyaret insanlar hep tatli modunda) o zaman tatlisiz duramiyorum.
Bence bu isin sirri 3 hafta dayanabilmek. Beyin zaten 21 gunde her seye alisiyormus, eski aliskanliklardan kurtaran tek sey 21 gun onsuz durabilmek.
Aaaa ne güzel sadece 21 gün sabretsek herşey hallolacak desene

Back
X