Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz sen benle yarisiyordun noldu sana balimmm.... bende cok ekside degilim ama cumaya daha da umutluyum

ödem ödem wc problemi cart curt pazartesi stresi uykusuzluk hiç uyumadım gece her pazar aynı dertten muzadaribim ben.... her pazartesi de + çıkıyorum... yemekten değil yani bence....

günaydınnn
betüş kız niye caydın bakimm bizi gaza getirip
biraz önce regli oldum bu sabah 10 gün önce geldi gene anlamıyom bi ay tam gününde bi ay 10 gün önce regli olmaya başladım bu arada bakalım becerebilirsem 13 gün beceremezsem 6 gün yapacam isveç diyetini

Kilom 83.5 300 gr eksideyim. Dun biraz cozuttum ama arti cikmadim şükür. Bu 4 gun korkun benden yani sen btlbetul canimmm
Hadi maşallah..
muska77 kimdi bana yarışalım diyen hatırlamıyorum
Betüştü o herkese gel yarışalım diyo
Eee betüş gaza getirip başlatıp caymayı pek seviyor.
Dimi Betüüüşş

Ben cuma daki kilomla hala ayniyim 81,8..
79 u geçtim bu hafta 80 küsürü görsem bari pek moralsizim
muska77 , morordek

Kız aynı kilodayız. Ben de 81. 8.
Hafi bakalım cumaya neler olacak.

gözünn aydııın ikili rakamlara kavuşmuşsun maşallah....

cayma be kuşhanda simit bilem var ondan cayılır mı.... bak isveçe öl diyo kahvaltı vermiyo...

Gel kuşana gellllll.
Hep birlikte zayıflayalım.

Kilom 83.5 300 gr eksideyim. Dun biraz cozuttum ama arti cikmadim şükür. Bu 4 gun korkun benden yani sen btlbetul canimmm

Rakibem eksidesin süper. Cumaya güzel bir eksi görürsün kuzum.

Hadi maşallah..

Dimi Betüüüşş
betüşüm kız utandır muskayı hadi bakalım valla yorumlara göre 6-10 kg arası veriliyormuş benim fazla zaten 6-7 kg bununla tamamen bitireyim diyorum

hayir sakin caymak yok, tam olmasa da benim gibi kushanimsi yap :)

Alla alla muskam antibiyotik bogazına etki mi etmiyor nedir? Genis spektrumlu antibiyotik mi? Bi keresinde bende de işe yaramamıstı da tekrar doktora gidip 1000 mg Augmentin alınca anca etki etmisti
1000mg lık iki kutu bitrdim önce amoklavin verdi o işe yaramayınca augmentin Yok hala ağrıyor...
Yaşasin spor bugun spora basliyorum kizlar.
bu arada da bir yandan ev toplamaya başlıyorum bugun. Daha ev bulmadik ama cikacagiz o belli. 1 ay surmez bile....
kolay gelsin bana
Kolay gelsin..

gunaydin kizlar, ben de kushan cakmasi diyetime devam edecegim bugun 2.gunumde :)

sabaha ishalle uyandim malesef, regl sonrasi vucudum toksin mi atiyor nedir ya da usuttum dun butun gun de belim agridi zaten :)
Tatlım geçmiş olsun rahatsız edecek kadar kötüyse bir çay kaşığı türk kahvesi yut suyla.

çalışırken zor olcak... işe kapkaçaklar geliyom zaten :) yerli malı yurdun malı ben az öz kendi isveçime devam.. hem ne öğlen 2 yumurta yicem birini sabah yerim ben...akşam 200 gr et yiceme 100 gr öğlen 100 gr akşam yerim bari 3 öğün yemiş olurum.... caymadım da biraz değişik isveç olcak....

Hadi maşallah..

Dimi Betüüüşş

heyecan seviyorum napiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…