- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.961
Yalnız kızı benzetmediğimiz mahlukat kalmadı yaaeneeem bana laf sokmuş sanki mor karga....
Bizim aklımıza şu isveçi sen sokktun.Birde caymaya mı kalkıyorsun. Düş önüme bakalım o diyet yapılacak.ayy yarın başlıyoz mu isveçe hiiiç motive değilim haa....... siz böyle bastırınca bende ters tepti... yazık banaaa... pazara gittim ıspanak aliim diye vicdansızlar her yeri çilekle döşemişler...... ne kokuyo ne kokuyo.... gittim bi kilo aldım yarın yiyemicem diye avuç avuç yedim ama midem bulandı :'((((( neyse yarın +++++ görceğim garanti... çilekleri buzluğa koydum 12 gün dayanır mıkıyamam ben onlara.... hiç isveç modunda değilim.... zaten yarnda pazartesi oyyşşşş çok acıklı çoook....
neyseki malzemelerim hazır.... yoksa cayacaktım... her bişiy hazır haydi bismillah....
ya 1.5 saat falan yurudum :) hizli tempo 6 ile acik havada.Merhaba.kolay gelsin.Ne kadar yürüyerek 343 kalori harcadınız?ben yürüme bandında 40 dk yürüyerek 225 kalori veriyorum. 4.5 km/hız ile 5.0 arası hızla.
Oh oh oh menüye bakın hele, 10 sıkım çiğ köfte yenmiş! Spor da yok. Yazdım cezanı 200 zıplama olarak.
Tamm ördekim.Yarın isveçe başlıyoz ya bugun biraz abarttımm.Oh oh oh menüye bakın hele, 10 sıkım çiğ köfte yenmiş! Spor da yok. Yazdım cezanı 200 zıplama olarak.
Yarın sabah atlayacağımm.. Sen yeter ki ceza yaz.Ben atlarım.Oh oh oh menüye bakın hele, 10 sıkım çiğ köfte yenmiş! Spor da yok. Yazdım cezanı 200 zıplama olarak.
Akıllı rakibem benimYarın sabah atlayacağımm.. Sen yeter ki ceza yaz.Ben atlarım.
Canim bu kadar az yemekle nasil ayakta duruyorsun;(
Bir de sabah yumurta, peynir, yesillik yeme imkanin olsa keske ama galiba calisiyordun, degil mi?
Kiz benim ki 2 3 ay surmuyor ki. Haftanin sonuna dogru kuduruyorum. Bebek emzirdigim icin galiba yoksa ben bu kadar yani delirecek kadar tatli düşkünü degilim. Sirf yemeyeyim diye eve aldirmadim yapmadim da bir ara. Bu sefer komsuma tatlin var mi diye sordugumu bilirm.
Hos zaten ben yemesem bile sevgili esim illaki bir iki catal da olsa kendisi zorla yedirir. Bu 1 hafta istirahatli gunlerinde bile calistigi icin. Evde yoktu o yuzden diyetimi sabote edemedi
Ayyy sağoll çıtır rakibemmmAkıllı rakibem benimGerci artık rakibelik de yapmıyoruz birbirimize ama olsun ben seni öyle sevdim
Canım çok iyiymişş.B blanche_ea sabah tartılıp girebildiğim en müsait zamanda kilo bildirimini yapıcam. Sabah başlıyorum inşallah bnde.
afife lale bak bu mantığı sevdin düğün geçsin bi tabak yaş pasta yicem kendime sözüm var sanki düğün olup da milletin yanına gidicem ha oturcam evde
muska77 morordek kollontai nilsub
Menüm
Sabah
Çeyrek Ekmek tost iki yumurta 4 duble çay
Öğlen
1 tabak tavuklu çorba
Akşam
Buğulama 3 balık bol bol bol salata
Suyum nihayet 3 litre
Yok deseydin bu sefer kolay kolay bitmicekk..Benimki de uzun zamandır ilk defa cozuttum tost yaptım diye yiyince hemen yapıştırdı lafı bitti mi diyet diye
Tatlı krizlerin içinde tarçınlı süt iç iyi gelir.Benimki de uzun zamandır ilk defa cozuttum tost yaptım diye yiyince hemen yapıştırdı lafı bitti mi diyet diye
Bu isveç diyetini sporla yaparsanız çok güzel incelirsiniz ekstrada kilo verirsiniz bol su spor eğer ben tembelim totom yerinden kalkıp hareket spor yapmam derseniz benim önceden yaptığım gibi 5 kilo verir 3-4 güne geri alırsınızBizim aklımıza şu isveçi sen sokktun.Birde caymaya mı kalkıyorsun. Düş önüme bakalım o diyet yapılacak.
Yahuuuu bu menüleri görünce ben çok yediğime karar verdim artık bırakdım bende bugünden itibaren az yiyecemB blanche_ea sabah tartılıp girebildiğim en müsait zamanda kilo bildirimini yapıcam. Sabah başlıyorum inşallah bnde.
afife lale bak bu mantığı sevdin düğün geçsin bi tabak yaş pasta yicem kendime sözüm var sanki düğün olup da milletin yanına gidicem ha oturcam evde
muska77 morordek kollontai nilsub
Menüm
Sabah
Çeyrek Ekmek tost iki yumurta 4 duble çay
Öğlen
1 tabak tavuklu çorba
Akşam
Buğulama 3 balık bol bol bol salata
Suyum nihayet 3 litre
Kizlaarr öncelikle bugünkü menum sabah yumurta peynir domates vs tam buğday ekmekli kahvaltı (geç kalktığım içim saat 1de)
akşam mercimek çorbası ve ızgara tavuk (dışarda yedik) ssbah 1 saat yürüdüm aksamda bisiklet aldık 2 saat bisiklete bindim eşimle 3 ltden fazla su içtim şimdilik bukadar
Hepinizi seviyorum .
Not: bugün tartildim 78.6
morordek kollontai muska77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?