Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim aklımıza şu isveçi sen sokktun.Birde caymaya mı kalkıyorsun. Düş önüme bakalım o diyet yapılacak.

Oh oh oh menüye bakın hele, 10 sıkım çiğ köfte yenmiş! Spor da yok. Yazdım cezanı 200 zıplama olarak.

Canim bu kadar az yemekle nasil ayakta duruyorsun;(
Bir de sabah yumurta, peynir, yesillik yeme imkanin olsa keske ama galiba calisiyordun, degil mi?

Evet canım kahvaltıyı kurtarıyorum da hafta içi öğlen imkanım hiç yok. Mayıs da görümcemin sünneti var ilk haftasında.bu kadar hırs yapmamın sebebi de o zamana kadar biraz belli olsun zayıfladığım. Az yemek değil de tatli krizleri öldürcek beni. Bugün annem dedi bi kalk bakayım ayağa yanların inmiş sanki diye bi hoşuma gitti

B blanche_ea sabah tartılıp girebildiğim en müsait zamanda kilo bildirimini yapıcam. Sabah başlıyorum inşallah bnde.
afife lale bak bu mantığı sevdin düğün geçsin bi tabak yaş pasta yicem kendime sözüm var sanki düğün olup da milletin yanına gidicem ha oturcam evde
muska77 morordek kollontai nilsub
Menüm
Sabah
Çeyrek Ekmek tost iki yumurta 4 duble çay

Öğlen
1 tabak tavuklu çorba

Akşam
Buğulama 3 balık bol bol bol salata

Suyum nihayet 3 litre

Benimki de uzun zamandır ilk defa cozuttum tost yaptım diye yiyince hemen yapıştırdı lafı bitti mi diyet diye

Canım çok iyiymişş.
Sende mi yarın kuşana başlıyorsun.

Benimki de uzun zamandır ilk defa cozuttum tost yaptım diye yiyince hemen yapıştırdı lafı bitti mi diyet diye
Yok deseydin bu sefer kolay kolay bitmicekk..
Zayıflayacaksın sen :)) Buna inan
Sünnette herkes bunu söyleyecek. Daha 1 ay var. Böyle devam edersen en az 6kilo verirsin canım.

Tatlı krizlerin içinde tarçınlı süt iç iyi gelir.
Hatta muzun üzerine de tarçın veya kakou koyup tatlı niyetine yiyebilirsin.
Bu konuda morordek iyi denemeler yapıyordu.

Bizim aklımıza şu isveçi sen sokktun.Birde caymaya mı kalkıyorsun. Düş önüme bakalım o diyet yapılacak.
Bu isveç diyetini sporla yaparsanız çok güzel incelirsiniz ekstrada kilo verirsiniz bol su spor eğer ben tembelim totom yerinden kalkıp hareket spor yapmam derseniz benim önceden yaptığım gibi 5 kilo verir 3-4 güne geri alırsınızhe bide arkadaşımda yaptı devamında protein diyetine devam etti güzel kilo verdi sarkması falanda olmadı

Yahuuuu bu menüleri görünce ben çok yediğime karar verdim artık bırakdım bende bugünden itibaren az yiyecemyoksa herkes mezun olcak ben burda kalıcam

Tebrikler canim. Kahvaltin bu kadar gec olmasa 10 numara olmus gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…