Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oyyyyy tamam gördüm canim demin yoktu resim. ne güzel cikmissiniz ya bende istiyorum banada gelin banane. kiyafetinde cok güzel cikolatam ama pembe iddiali renktir. belki ondan sisman gösterdigini düsünmüssündür.. cok fazlada göstermiyorsun kilonu boyun kac senin canim benim?

reyhan ablam teşekkür ederim ...ama kıyafet kırmızı,ama koyu değil,nar çiçeği.en sevdiğim renk :)

kilom 75 şuanda,boyum 1.65... sağol ablacığım benim...inş dediğin gibi kallisim de olur,herkes olur da eğleniriz,kahve bile içsek yeter ama dimi...

tabiki yeter canim. maksat görüsmek degilmi. bende severim narcicegi rengini. sen seksenlerdeydin cikolatam 75 bir basari degilmi sence?. keske birak inmeyi oldugum yerde kalmayi basarabilseydim. öyle kiziyorumki kendime.klava:
cikolatam ben seni öpüp cikiyorum güzelim. yarin is basliyor tatil bitti belki uyurum birz gidip dinleneyim.
allah rahatlik versin hepinize.a.s.

huzurlu geceler hepinize canlarım.. şöyle bir uğradım sabaha okurum yazdıklarınızı.. çikolatım nefis çıkmışsınız canım hem tek olan hem bijomla olan maşallahınızı taktım bile :))

ay kaçtım kaçtımmmmmmmmmm...

haklısın valla reyhan abla,o da bir başarı ama..yeteer yani kaç sene oldu halledemedim şu işi yuh bana !

iyigeceler reyhan ablacığım

kallisim teşekkürler,iyigeceler sana da..

ayyy bayildim yaaa...samimi gördügüm an düsündügümü yazmak istiyorum ... chokocummm böyle yanaklarini sikasim geldi ama böyle mincira mincira.. hicte öyle huylarim yoktur hafif nevale ayaklarim vardir..ama o yanaklar cok sIKILasi yaaaaaaa

bijodaaa allahim nasil masum bir ifadesi var.. onun sikilicak yanagi yok :)))kalmamis :))) ama cok masum tertemiz bir ifadesi var

chokocum yazdiklarina katiliyorum .. insanlar dost aramali.. bahsettigin özellikteki insanlari hayatimizdan uzaklastirmali ve iyi insanlarla cevremizi süslemeliyiz.. su siralar öyle dertliyim ki bu konulardan .. öyle yalnizim kii... ama hani inadina dik durursunyaaa... inadina agladigini duyurmassin göstermessin... bunu kimse anlamaz ..yanlis yorumlar..insamiz sever acitasyonu...dik durdun mu sevilmessin takdir edenin olmaz... offf cok zor yaaa yasamak

Merhabalar güzel takımım .. karabatak geldi.. :) bi su yüzündeyim bir su dibinde bu aralar.. sanrım ruhum yaşamımı da etkilemeye başladı..

Yeni yıl beni pek bi güzel sarıp sarmaladı ne yazık ki grip oldum annemlerdeyim 2 gündür ,oğluma bile bakamıyorum diye annemlere gittim ama mecbur elim mâhkûm döndüm evime..

Artık yarın rabbim hakkımda hayırlısını eyleye.. Doktora gidicem yarın yoksa olmuyor böyle. İnşallah oğluma da geçmez.. Geçen sefer hepimiz mâaile hastalanmıştık..biz neysek de ona kyamıyorum..

Bu hafta hiç yediğime içtiğime dikkat edemedim, hastayım diye de 2 gündür ne varsa tıkıştırıp duruyorlar ağzıma ,. bakalım 1-2 güne toparlanıcam bi zevâl gelmezse :)

öyle yalnizim kii... ama hani inadina dik durursunyaaa... inadina agladigini duyurmassin göstermessin... bunu kimse anlamaz ..yanlis yorumlar..insamiz sever acitasyonu...dik durdun mu sevilmessin takdir edenin olmaz... offf cok zor yaaa yasamak

Evet Pia çok haklısın; nerden yaramı deştin şimdi gece gece... Kan kusarsın kızılcık şerbeti içtim dersin,yüzünde bambaşka bir maskeyle dolanmak zorunda kalırsın asla kendin olmana fırsat vermezler.. Dik durursun kibirli ,soğuk vurdumduymaz bencil olursun ama biraz düştüğünü gördüğünde de vah vah der geçer bizim insanımız aciz insan olursun onların gözünde kimse de neyin var demez...ya da yaşadıklarının tüm faturası sana kesilir durur..

bu söylem uzar da uzar ; neyse gidip ütülerimi yapıp yatayım... Zaten kafam çok dolu...

Görüşene dek sağlıcakla kalın..

Günaydınlar yeni yılın ilk haftasından hepinize ......

kalişim , rayhan ablam, mehalim başlıyormusunuz artık hı .. takibinizdeyim ha .......

bu arada takıma yeni gelen fıstıklarda hoş gelmişler yazmayı unutuyorum hep ..........

günaydinlarrrrrrrrr. okuldayim size bir bakayim dedim. kallisimden baska gelen olmamis.
ben bir kahve ictim ise geldim. cok cok cok dikkatliyim. aksam yatmadan ölcülerimi aldim pcde bir grafik hazirladim ciddi ciddi basladim ya nihayet. gece uyuyamadim. cok dua ettim ben elimden geleni yapacagim allahim sende yardim et diye. ayni anda sporada baslamaliyim. en azindan kosu bandinda yürümeye. ben arada sirada firsat buldukca bakarim size.. öpüyorum simdilik. is kanunlari ögreniyoruz bu hafta. avukat yapacaklar galiba beni,kaydirigubbakcemile3

günaydin kallisim günaydin aebenim. evet basladim ben iyi basladim insallah iyide biter. uzun sürecek ama bitecek baska yolu yok

heh ablam ben sorarken cevaplamış hemen sorumu , kalp kalbe karşıymış ... kolaygelsin ...Şeniz

aebenim reyhan ablam günaydın konulara daldımda yetişemedim buraya :)

aebenim konunu temizleyeceğim bir kç gün içinde haberin olsun..

reyhan ablam avukat olursan haber ver hahahaaaa :))

gunaydın herkese.soguk yuzunden hıcbır yere gıdemedım.havanın sogugunu anlatamam.gercı sanırım mersa dısında herkes soguk yerlerde yasıyor ama .ist da kıs yenı basladı resmen.dun ıkı saat dısarda kaldım butun aksam bacaklarım ısınmadı.azcık gecmısı okuyu geleyım

gercekdenmı kallıste bızdede yagdı aksam ama su anda erıyor.duzelcekmıs hava tekrar ama bakalım.chocolate ve bijoux cok guzel cıkmısınız .bı dahakı sefere bende gelmek ıstıyorum ona gore.chocalatem canım cok tsk ederım orta alan tarzı bır yerde bulusalım bırgun kıyamam sana.bu hafta mecıdıyekoye gecmeyı ogrenmeyı planlıyorum arkadaslarım mecıdıyekoye tasındı.ondan sonra halledebılırım ıns

evet cedricim yağıyor gecede yağmış ama tutmayacağı belli... soğuk dersen ne kadar soğuk olsada istanbulda rutubetle birleştiği için daha çok hissettirir sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…