- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.081
öyle yalnizim kii... ama hani inadina dik durursunyaaa... inadina agladigini duyurmassin göstermessin... bunu kimse anlamaz ..yanlis yorumlar..insamiz sever acitasyonu...dik durdun mu sevilmessin takdir edenin olmaz... offf cok zor yaaa yasamak
heh ablam ben sorarken cevaplamış hemen sorumu , kalp kalbe karşıymış ... kolaygelsin ...Şenizgünaydinlarrrrrrrrr. okuldayim size bir bakayim dedim. kallisimden baska gelen olmamis.
ben bir kahve ictim ise geldim. cok cok cok dikkatliyim. aksam yatmadan ölcülerimi aldim pcde bir grafik hazirladim ciddi ciddi basladim ya nihayet. gece uyuyamadim. cok dua ettim ben elimden geleni yapacagim allahim sende yardim et diye. ayni anda sporada baslamaliyim. en azindan kosu bandinda yürümeye. ben arada sirada firsat buldukca bakarim size.. öpüyorum simdilik. is kanunlari ögreniyoruz bu hafta. avukat yapacaklar galiba beni,kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizgünaydin kallisim günaydin aebenim. evet basladim ben iyi basladim insallah iyide biter. uzun sürecek ama bitecek baska yolu yok
heh ablam ben sorarken cevaplamış hemen sorumu , kalp kalbe karşıymış ... kolaygelsin ...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?