- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.101
selam arkadaşlar bugun ilacımada başladım sabah acayip midem bulundı . sabah 3 zeytin ve bi dilimden az ekmek yedim saat ondada bi kurabiye ve tuzlu bu kuru pasta yedim öğlen ise 9 adet sarma yoğurt ve arpa şehriye çorbası içtim çıkışta okuldayım bişiler yiyemiyeceğim sanırsam olsun bakalım elme bulrsam yerim artık
delikafadulden saggol kalişim valla çok sayfa oldu yeni gelen kıslar okuyamıyor çogunu ..... ellerin dert görmesin canım ...Şenizaebenim reyhan ablam günaydın konulara daldımda yetişemedim buraya :)
aebenim konunu temizleyeceğim bir kç gün içinde haberin olsun..
reyhan ablam avukat olursan haber ver hahahaaaa :))
nice sağlıklı yaşlara tombilicim büyümüş maşallah..merhabalar bayanlar dün benim paşamın doğum günüydü. 2 bitti 3 e girdi. tabi pastalar da benim mideme girdi kaydirigubbakcemile3 ama yine de az yedim. eskiden olsa daha çok yerdim bu bile iyi bişeydir bence.
ya-a-a-a--aaa şubattakinde bende gelmek istiyorumherkese selam,
bu gece 12 de binicem trene evime gidicemmm. foto yorumları için çok teşekkürler çikolatayla güzel bi sabah geçirdim ordan başka bi arkadaşıma gittim falan.. o gün nereleri gezdim tek başıma anlatırım bir ara.. öpüyorum..
of-f-f-f-ff burdakide eridi aleyna akşama çok sinirli gelecek kaydirigubbakcemile3burdada kar yagiyordu durdu.gece yagdi simdi acaip bir soguk var yalniz eksi 15 dereceeeeeeeee bbbbbbrrrrrrrrrrrrrrr:1shok:
hayır kestaneyi unut:mymeka:o soğukta şimdi bir soba olacaktı. üstünde de çaydanlık ve kestane. televizyonda da eski bir türk filmi ohh gel keyfim gel
evet evet evetttt seni özellikle bekliyorumkaydirigubbakcemile3 söylediklerimi ciddiye aldığını gördüğüm için ısrarla sana yazıyorumkaydirigubbakcemile3ben de valla pek bir numara yok ama cuma günü size kilo bldirimi yapmayı heyecanla bekliyorum. göbek bölgesinde biraz azalma var hissettiğim ama bakalım tartıda kaç çıkıcak.
ama bir yandan da biliyorum ki, ğer spora tez zamanda başlamazsam, o vakit takılıcam bir yerde belli bir kiloya ve daha da azaltamayacağım için yemeği, yaktığım kaloriyi fazlaştırmam lazım... bakıcaz...bakıcaz...
herkese iyi haftala diliyorum..
yahu bismillah başladık ne kuru pastası ne kurabiyesi.. kaçamak filan yok kardeşim-m-m-m-mm artık yapmaŞenizŞenizselam arkadaşlar bugun ilacımada başladım sabah acayip midem bulundı . sabah 3 zeytin ve bi dilimden az ekmek yedim saat ondada bi kurabiye ve tuzlu bu kuru pasta yedim öğlen ise 9 adet sarma yoğurt ve arpa şehriye çorbası içtim çıkışta okuldayım bişiler yiyemiyeceğim sanırsam olsun bakalım elme bulrsam yerim artık
Şeniz keşke hepimiz senin gibi kararlı ve azimli olabilseydik :çok üzgünüm:tombili canım ben 10-15 kuru üzüm ve 2 ceviz içi yiyodum bir ara ögün olarak..
tombili canım ben 10-15 kuru üzüm ve 2 ceviz içi yiyodum bir ara ögün olarak..
merhabalar oğlum dün gece 2 gibi ateşlendi tabi sabah ta aynı durum tekrar etti h1n1 olma ihtimali yüzünden öyle çok korktum ki sabah ilk iş doktora götürdük eşimle Allaha çok şükür otit dedi doktorumuz ben hala telaşlıyım ama değildir inşallah ne büyük bi korku rabbim herkesin çocuğunu korusun insanın içi gidiyor
nice sağlıklı yaşlara tombilicim büyümüş maşallah..
hayır kestaneyi unut:mymeka:
teşekkür ederiz kalliste
ve kestaneyi hemen kovaladım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?