Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kallıstem bırden sogudu o yuzden galıba etkılendım ben yoksa emınım sızde hava daha sogukdur.ıns kardan adam yapacak kadar yagarda bahceye kocaman bı tane yaarsınız.ben kucukken kı hala cok severım ama kardan adam delısıydım.rahmetlı dedeme yapdırırdım balkona koyardı camdan bakardım.dedem olunce bıkez ananem yapmısdı dedemınkı gıbı olmasada.babam yapardı camın onune koyardı.

merhabalar bayanlar dün benim paşamın doğum günüydü. 2 bitti 3 e girdi. tabi pastalar da benim mideme girdi kaydirigubbakcemile3 ama yine de az yedim. eskiden olsa daha çok yerdim bu bile iyi bişeydir bence.

herkese selam,
bu gece 12 de binicem trene evime gidicemmm. foto yorumları için çok teşekkürler çikolatayla güzel bi sabah geçirdim ordan başka bi arkadaşıma gittim falan.. o gün nereleri gezdim tek başıma anlatırım bir ara.. cedric canım ataşehire çok gittim geldim işlerim vardı ama duracak zamanım yoktu. bize yakın baya oralar. inşallah şubatta geldiğimde seni aricam. özelden telefonunu yazarsan iyi olur..

tülleri takmam lazım, sonra da üstüme bişeyler bakmaya çıkıcaz annemle. belki daha giremem yarın evden görüşürüz Allah izin verirse. herkesi kocaman öpüyorum..

o soğukta şimdi bir soba olacaktı. üstünde de çaydanlık ve kestane. televizyonda da eski bir türk filmi ohh gel keyfim gel

herkese merhabalar,

haftasonu bir iki kere girdim ama yazılanları okumaktan, sıra yazmaya gelemedi bir türlü. anca bugün bitirdim geçmişin tamamını okumayı. hazır vaktim de varken, bir iki satır yazmadan çıkmak istemedim. yeni yılın ilk mesajını yazıyorum ve bir yandan da kallistenin "daha çok paylaşım, daha çok motivasyon diyen sesini kafamda duyuorum valla..ne diyim, umarım arkası daha çok gelir benim için...

valla dükkan açma fikirleri, rejime başlayanlar, spora başlayanlar filan derken yeni yıl herkesin hayatında bayaa yaratıcı fikirlerle gelmiş anlaşılan.. herkese kolaylıklar, başarılar ve de bol kazançlar ve de bol kilo kayıpları diliyorum.

ben de valla pek bir numara yok ama cuma günü size kilo bldirimi yapmayı heyecanla bekliyorum. göbek bölgesinde biraz azalma var hissettiğim ama bakalım tartıda kaç çıkıcak.

keşke ben de biraz yapabilse spor ama o kadar yorgun oluyorum ki akşamları, hiç halim olmuyor valla kolumu bile kaldıracak... nasıl gözümde büyüyor bütün bu spor işleri anlatamam.. giyinmesi var, hareketi var, sonra banyosu var, terlileri ayırması var, yıkaması var.. var da var yani..
ama bir yandan da biliyorum ki, ğer spora tez zamanda başlamazsam, o vakit takılıcam bir yerde belli bir kiloya ve daha da azaltamayacağım için yemeği, yaktığım kaloriyi fazlaştırmam lazım... bakıcaz...bakıcaz...

herkese iyi haftala diliyorum..

selam arkadaşlar bugun ilacımada başladım sabah acayip midem bulundı . sabah 3 zeytin ve bi dilimden az ekmek yedim saat ondada bi kurabiye ve tuzlu bu kuru pasta yedim öğlen ise 9 adet sarma yoğurt ve arpa şehriye çorbası içtim çıkışta okuldayım bişiler yiyemiyeceğim sanırsam olsun bakalım elme bulrsam yerim artık

ilaçların iyi gelir inşallah ve iyileşirsin en kısa zamanda.

tombili canım ben 10-15 kuru üzüm ve 2 ceviz içi yiyodum bir ara ögün olarak..

aebenim reyhan ablam günaydın konulara daldımda yetişemedim buraya :)

aebenim konunu temizleyeceğim bir kç gün içinde haberin olsun..

reyhan ablam avukat olursan haber ver hahahaaaa :))
delikafadulden saggol kalişim valla çok sayfa oldu yeni gelen kıslar okuyamıyor çogunu ..... ellerin dert görmesin canım ...Şeniz

merhabalar bayanlar dün benim paşamın doğum günüydü. 2 bitti 3 e girdi. tabi pastalar da benim mideme girdi kaydirigubbakcemile3 ama yine de az yedim. eskiden olsa daha çok yerdim bu bile iyi bişeydir bence.
nice sağlıklı yaşlara tombilicim büyümüş maşallah..
ya-a-a-a--aaa şubattakinde bende gelmek istiyorum

burdada kar yagiyordu durdu.gece yagdi simdi acaip bir soguk var yalniz eksi 15 dereceeeeeeeee bbbbbbrrrrrrrrrrrrrrr:1shok:
of-f-f-f-ff burdakide eridi aleyna akşama çok sinirli gelecek kaydirigubbakcemile3

o soğukta şimdi bir soba olacaktı. üstünde de çaydanlık ve kestane. televizyonda da eski bir türk filmi ohh gel keyfim gel
hayır kestaneyi unut:mymeka:

evet evet evetttt seni özellikle bekliyorumkaydirigubbakcemile3 söylediklerimi ciddiye aldığını gördüğüm için ısrarla sana yazıyorumkaydirigubbakcemile3

yahu bismillah başladık ne kuru pastası ne kurabiyesi.. kaçamak filan yok kardeşim-m-m-m-mm artık yapmaŞenizŞeniz

Şeniz keşke hepimiz senin gibi kararlı ve azimli olabilseydik :çok üzgünüm:

merhabalar oğlum dün gece 2 gibi ateşlendi tabi sabah ta aynı durum tekrar etti h1n1 olma ihtimali yüzünden öyle çok korktum ki sabah ilk iş doktora götürdük eşimle Allaha çok şükür otit dedi doktorumuz ben hala telaşlıyım ama değildir inşallah ne büyük bi korku rabbim herkesin çocuğunu korusun insanın içi gidiyor

nasıl yani ? öğün olarak mı yiyordun yoksa ara öğün mü? ben orasını anlayamadım pek. eğer öğünse yandım öğlen aç kaldım demektir. yok ara öğünse yaşasın yanlış yapmadım demektir. dün de pasta yediğim için bugün dikkat etmeye çalışıyorum da

çok geçmiş olsun yavrucuğuna. ama otit nedir ben bilemedim

aperim tombili bak pasta yeter sana kaç gün birde kestane olmaz değilmii... :) kaçamaklara izin verince inanın gerisi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…