Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ilaçların iyi gelir inşallah ve iyileşirsin en kısa zamanda.
canımcım ben gulukofaj kullanıyorum doktorum vermişti hem yumurtlama sorun hemde kilo kontrolu için antidiyabetik baya iştahımı kesiyor
yahu bismillah başladık ne kuru pastası ne kurabiyesi.. kaçamak filan yok kardeşim-m-m-m-mm artık yapmaŞenizŞeniz

:
yok anacım diyeti bozmadım o öğünde yiyeceklerimin yerine yedim biliyorum sağlıklı değil ama öyle denk geldi hemide minnacıklardı:))))

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

merhabalar bayanlar dün benim paşamın doğum günüydü. 2 bitti 3 e girdi. tabi pastalar da benim mideme girdi kaydirigubbakcemile3 ama yine de az yedim. eskiden olsa daha çok yerdim bu bile iyi bişeydir bence.

Nice sağlıklı yıllara ersin oğluşun... Yeni yaşında az yaramazlık yapsın :) yarında benim kocişin doğum günü biraz pasta kaçamağı bende de olacak sanırım.. :S

Çok geçmiş olsun elektra . kış geldi çattı iyice ,dikkatli olsakda hastalıklar burnumuzun dibinde.. Allah hepimizi çocuğunu korusun

yeni mail adresimi alabülürsünüz arkadaşlar aşağıda bakın yazıyooo :)) yeni aldım...

Çok afilli valla abla.. güle güle kulan

oğluş uyudu bende bi çay içip sizlere bakayım dedim epey kaynatmışsınız :)

Diyete yeniden start verenler olmuş hepinize başarılar dilerim..

çok çok geçmiş olsun, sağlıklar olsun hep..
benim çocuğum yok ama hep gördüğüm telaşı bile yetiyor insana bu ufaklıkların..

bende bi çay içip sizlere bakayım dedim epey kaynatmışsınız :)

ben de hep epey kaynatmıs buluyorum bu aralar grubu..bir ara veriyim bir bakıyım diyorum ama o arada 3-4 konu değişmiş oluyor, hızınıza yetişilmiyor sevgili grubum...

kallistecim, email adresin de havalı ve de süper afiliymiş gerçekten de..

nice sağlıklı yaşlara tombilicim büyümüş maşallah..
ya-a-a-a--aaa şubattakinde bende gelmek istiyorum
şubatta eşimin izni var 1 hafta o zaman gelicez ben size göre ayarlayamam ama siz ayarlarsanız süper olur kallisim yaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

ara öğün canım.. kahvaltı - öğle yemeği arası yiyodum..

kallisim azimli kararlı haa, ben haa evet hala 60 olamadım ne azim di mi :umursamaz: valla bildirimde 75 kilo çıkabilirim bu hafta haberiniz olsun, geldiğimden beri hiiiç kasmadan yiyorum çünkü :kedi: oh bee midem bayram etti hiç de pişman değilim hihoyyyt :roflol:

umarim sporar firsat bulursun.. bugun sunu farkl ettim ben spor yapiyorum ..neredeysee 3kilo daha azgibiyim..yani söyle..suanki kilomdan 3 kilo asagidayken iyi gelen bir gömnlegimi ve pantlonumu giydim .. gayet iyi duruyo..halbuki ozamandan biraz fazlayim .. saniyorum bu sporun etkisi

arkadaşlar ara öğünde kuru üzüm yenebilir mi? 1 çorba kaşığı kadar atıştırmalık gibi
bencede yenilir.. üzüm sifadir.. diyet yapiyorum diye sifa kaynaklarindan kismam bende. sari leblebide tavsiye ederim .. hem tok tutuyo hemde en az kaloriye sahip cerezmis..ayrica ogluna saglikli yillar..

gesmis olsun

ben bugün siki bir diyetteydim..suana kadar bozmadim cumaya kadarda bu sekilde devam edicem .. cumadan sonrada tabi canimmm..of sacmaladim

bijom bisey sorucaktim .. hani sen sabahlari birseyler yiyordun(wasa) yogurtlamiydi bir daha verebilirmisin tarifini? ve türkce adini söylemisin birkezdahafisfisfis

selamlar.
evet papatya piam dogru söylüyor. spora kesinlikle vakit ayirmalisin bir hafta zorla kendini ikinci hafta baglasalar duramazsin. spordan sonra okadar iyi hissedersinki kendini asla vazgecemezsin. yani basliyana kadar yoksa gerisi kendiliginden geliyor. ve sporla 5 kilo versen 10 kilo vermis gibi görünüyorsun. kendini nekadar enerjik hissettigini söylemiyecegim kendin yasaman gerek. bunlari nedenmi söylüyorum? cünküüüüüüüüüüü bugün artik bende basladim. spor ayakkabimi giydim ayagimin agrisina kalcamin sizlamasina aldirmadan 20 dakika normal tempoda yürüdüm kosu bandinda. su an her zerrem zonkluyor ben bu zonklamayi cok seviyorum. cünkü yaglarimi yakan makinenin motorunu calistirdigimi ve hedefime tam gaz gittigimi düslüyorum.
yavruna cok gecmis olsun elektra. insallah cabucak atlatir.

bugün kahvaltida ince bir dilim ekmek az peynir iki zeytin daha öncesindende bir kahve
arada bir muz
öglen bir kase salata yarim dilim ekmek
eve gelincede 5 köfte 3 kasik bulgur pilavi iki salatalik tursusu
yürüyüsten öncede 5 kuru incir 5 ceviz. simdi yarim litre kadar meyve cayi yaparim tatlandiriciyla icerim. canim sütlü nescafe istiyor ama istesin birsey olmaz. belki yarin icerim bugün ceviz ve inciri biraz kacirmisim.
ben iyice sogumadan biraz bantli masaj aletinde calisayim.

ay geldim ama çok zor geldim.. ayça benim büyük kız yani falçatayla açarlar kalemlerini bunlar sürekli kalemtraş kullanmaları yasak dün çizim yaparken parmağını öyle bir kesmişki anlatamam dünden beri kanı ancak durdurduk derisini almış iyice... dünden beri dersini yapmaya uğraşıyor ama çok zor bu yüzden laptop elinde ağır ağır çizmeye uğraşıyor onun 5 dakika bir şeye bakmasını fırsat bilip yazdım bende.. reyhan ablam maşallahın var sabah tekrar okuyup ne yapmışsın bakıp yazacağım..

oyyyyyy canim ya gecmis olsun kiyamam..a.s.
cok birsey yapmadim kallisim ama aslinda cokkkkkkkkksey yaptim yani basladim. 20 dakikacik yürüdüm 116kalori 2600adim 1,6km. cok degil ama basladimya gerisi gelecek kallisim benden ümidini kesmedigin icin seni utandirmiyacagim..sonra o bantli masaj aletiyle ayakbileklerime kadar masaj yaptim. cok iyi geldi dusumuda aldim yanimda cayim keyif catiyorum.. hem yorgunum hem icim kipir kipir. mutluyum iste.:1rolleyes:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

söylediklerine aynen katılıyorum .bende zaten yıllardır istiyorum ama cesaret edemiyorum
sokağa atacak param da yok zaten kenarda fazladan biraz param olsa batsada önemli değil diyebilsem o zaman gözüm kapalı girerim ama biz kendi kendimize yeten bir aileyiz.kredi çekerim demiştim ya sonradan düşündüm karar verirsem arabamı satarım dedim ama piyasa çok kötü ondanda vazgeçtim gibi.anladığım sizlerde benim ve kocam gibi düşünüyorsunuz acaba benmi çok korkak davranıyorum sizlerinde fikrini alayım dedim ama düşüncelerimiz aynı.
kallistem o gün yazdığın bir muhasebeciye danış demiştin ya çok güldüm .eşimede söyledim bir muhasebeciye danış bide muhasebe ücreti var diyor arkadaşım dedim.gülmemin sebebi eşim muhasebeci.saol canım benim bu kadar zaman ayırıp yaşadıklarını fikirlerini yazdığın için.yok yok ben yerimde oturiyim bide çocukların geleceğini orda kaybedersem artık beni kimse toparlayamaz sen 107 olmuşsun ben kesin 150 olurum.

evt canım düşündüm taşındım galiba bu piyasada iş yeri açmak çılgınlık.söylediğin adreslerede bakacam canım saolasın.

ablacım tabiki dost tavsiyesi ve sizlerin tavsiyeleriniz benim için çok önemli.yok ablacım ya hiç cesaretli değilim yıllardır konuşup oturuyorum ben konuşurken hiç bişey yapacak kapasitesi bile olmayan kaç arkadaşım işyeri açtı .ama onlar benim gibi değil sermayeleri bol hemde büyük işlere girdiler .dediğine aynen katılıyorum alım gücü zayıfladı insanlar karnını doyursa şükür diyor .bide iş yapabilmek için çok gösterişli bir yer açmam lazım iyi bir semtte baktım bunda benim gücüm yetmiyor .hayırlısı ne diyim ben üretmeden hazır yemeyi sevmiyorum günlere gidecek dedi kodu yapacak bundan zevk alacak bir tipte değilim ve çalışmayı çok seviyorum bunu değerlendiriyim diyorum ama olmuyor....

canım resimlerine baktım çok tatlısın .bijox da öyle .ikinizlede telefonla görüştüm sesinizden bile anladım ne kadar samimi içten olduğunuzu.kısmetse bir gün bir yerde görüşürüz.mustang yazın geldi buraya ama çok istememe rağmen görüşemedik. sen gelirsen bak sakın habersiz gelme...bende canım senin gibi samimi içten gerçek dost istiyorum ve 2 gün önce dostum dediğim birini hayatımdan çıkardım bende çok büyük bir boşluk olacak biliyorum ama artık kimsenin beni üzmesini hastalandırmasını istemiyorum elimden geldiğince izin vermiycem artık....

piacım çikolata için bende aynı şeyleri düşündüm dediğin gibi bijox da artık bişey kalmamış daha ne zayıflıycak.
.bende arkadaş konusundan hatta akraba konusundan çok üzüldüm bu aralar .gerçek dostu kötü gününde olduğu kadar iyi günündede anlıyabiliyosun
biraz sivrilip öne çıktığın anda darbeler ardarda geliyor anlıyorsun gerçek dost kim veya değil.hayat böyle olsa gerek her şey her zaman istediğimiz gibi gitmiyor.şu an benimde içimde fırtınalar kopuyor ama zaman herşeyin ilacı .

[QUOTE

=reyhanxx54;10818284]günaydin kallisim günaydin aebenim. evet basladim ben iyi basladim insallah iyide biter. uzun sürecek ama bitecek baska yolu yok[/QUOTE]

oh oh maşşallah ablacım ben bu gün yürüyüşe gidemedim ama sabah çıkacam inşallah bu gün almanyadan gelen arkadaşımın oğluna bir süeter ördüm onu yetiştiriyim diye ev işi bile yapmadım ama bitirdim ve verdim.birazdan becerebilirsem vermeden önce resmini çektim eklemeye çalışacam.

merhabalar bayanlar dün benim paşamın doğum günüydü. 2 bitti 3 e girdi. tabi pastalar da benim mideme girdi kaydirigubbakcemile3 ama yine de az yedim. eskiden olsa daha çok yerdim bu bile iyi bişeydir bence.

nice yıllara arkadaşım allah ömrünü uzun kısmetini bol etsin .hayırlı insanlar olurlar evlatlarımız inşallah kaderleri güzel olsun...

saol canım iyi dileklerin için fikir hep varda icraat yok korkağım ben korkakkk....bu arada nevresim takımımı göstermediğim kimse kalmadı nerdeyse onuda eklemeye çalışacam birazdan herkes görsün....

yeni mail adresimi alabülürsünüz arkadaşlar aşağıda bakın yazıyooo :)) yeni aldım...

nerde yaaa ben bişey görmüyorum bende istiyorummmmm....

mersacigim bende bu yasima geldim ve nihayet birsey ögrendim. beni üzen insanlarin hayatimda yeri yok ne aileme ne kendime zarar verdirmiyecegim. arkadas dost kendini bilmiyor durmadan beni yaraliyor yada ben idare ettigim icin bu dostluk sürüyorsa sürmesin.öyle dostluga kimsenin ihtiyaci yok. benim kadar beklemeyin kimse önce sizden sonrada ailenizden kiymetli degil. bu gercegi kabullenin.kimsenin kimseyi üzmeye hakki yok. hayatimda bosluk birakacak diyorsun. seni üzen tarafin bos kalacak. demekki hersey güzel olacak bundan sonraa. üzme kendini tamammi canim. iyi dost iyi gündede yaninda olur kötü gündede..opuyorumnanaktan
mersacigim kallisin yazilarinin sonuna bak sol tarafta en asagida
kalliste kadinlarkulubu yaziyor galiba simdi göremiyorum ama öyle olmali

kızlar az önce hediye ettiğim süeterin resmini koydum beğenecekmisiniz bu gün işleyp bitirdim ama boynum dönmüyor artık.

Eklentiler

• $SP_A0324.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 52
ay canim masallah cok güzel olmus ellerine saglik. ama bitirince ne huzur duyuyor degilmi insan?
renk uyumu ve desen cok uyumlu cok begendim mersacigim

ablacım beni dağıttın hem ağlıyorum hemde yazıyorum çok üzüldüm çokkk incindim ama ilk defa sırtımı birine döndüm 2 gündür mide ağrısından mahvoldum sinir mideme vurdu.inşallah ablacım herşey çok güzel olur .ama dostum dediğin emek verdiğin insanlardan darbe yemek çok ağır geliyor .bende seni çok öpüyorum ablacım .cumaya bende girmek istiyorum yarışa kallistem duy beni benide al. bu iş böyle olmuycak .....

ay canim masallah cok güzel olmus ellerine saglik. ama bitirince ne huzur duyuyor degilmi insan?
renk uyumu ve desen cok uyumlu cok begendim mersacigim
teşekkür edrim ablacım ipler evde vardı modelide kendim uydurdum baktım fenada olmadı sizede gösterim dedim.beğendiğine çok sevindim.

her dostluk emekle kazanilmistir güzelim. her dostlukta bin emek vardir. güven kazanmak yillar sürer kaybetmek birkac saniye.. dostluk gercekse cok güzeldir. iki tarafliysa güven varsa essizdir dostluk. dostluk cok yüksek bir kavram. herkes buna layik olamaz. senin icin vicdanin rahatsa lütfen üzerinde düsünme bile. niye kirildin incindin ve buna müsade ettin . kimin seni kirmaya hakki var güzelim ya. kimin senin üzerinde hakki var. yazik degilmi gözyaslarina. yazik degilmi o zavalli midene?. kendine gel lütfen ya senin cocuklarin var esin var mutlaka akrabalarinda var iste gercek dostlarin bunlar.. düsünme tamammi canim . ben senin yazilarindan cok dostcanlisi oldugunu coktan anladim . dostluk cok güzelde canim ne olur üzme artik kendini. benimle birlikte gir listeye bu hafta.. seni uzun süre oyalar diyet spor fazla düsünmezsin oldumu canim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…