- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.361
eeee yersen acısı çıkar böyle işte bakalım bugun kuşan süper gidiyor:)Benim çiğköftelere benzemişş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee yersen acısı çıkar böyle işte bakalım bugun kuşan süper gidiyor:)Benim çiğköftelere benzemişş![]()
sen şimdi isveçe başladın mı?isterim isterim istememmi.........
tırlatmaya az kaldı doktorum nerdekendinle mi konuşuyon :))
Peki hazır olanlarda aynı etkiyi gösterir mi?Merhaba yeni kabul edildim ama dayanamadım kefir denince :) bir ara bende düzenli içiyordum kesinlikle çok güzel oluyor tadı kendiniz mayalayacağınız için.Hazır olanları denemiştim hiç sevmemiştimama kendi mayaladığımın tadı çok güzeldi hafif ekşi ayran gibi oluyor.Bende yeniden başlayayım aslında hazır konusu geçmişken.Bu arada bi arkadaşım kefirle baya kilo vermişti.Sabahları kahvaltıdan önce ve akşam yemeklerinden önce içiyordu iştahı kesiyormuş,metabolizmayı hızlandırıyormuş vede en önemlisi sindirim sistemini inanılmaz düzenliyor,enerji veriyor,bağışıklığı güçlendiriyor daha birsürü şey.Test edilmiş onaylanmıştır
![]()
Seninde maşallah diyet diyet değilevet efenim torpil buyuk yerden simitçi martıdan hee bu arada yarın simit günüm![]()
Kaç kilosun ajan hatunheheehkod adım ajan olsun o zaman
Benceadı çatlak Betüş diyeti olsun daha karızma duruyor..ben kendi diyetime geçtim akıl var mantık var diyeti :)))
İneğimiz yok ki :))her gün taze süt nerden bulcam ben bee mandıram mı var benim :) ben şeheer insanıyım....
ŞŞşşşttkız boşver rejimi gelelim sana bi gün yaylalar da gözleme yapıp yiyelim anasına satiim ölmlü dünyaa :)))
Yaa aldığın kotlar ne olacakk.ben 65 le mutlu olmaya mı baksam acep...
bilmiyorum gösterir neden göstermesin herhalde...Peki hazır olanlarda aynı etkiyi gösterir mi?
Benim isveç pekde güzel gitmiyorr. Zaten dünden beli boğazım ağrıyorr. Çokda acıktım.Öğleyi daha yemedimm.eeee yersen acısı çıkar böyle işte bakalım bugun kuşan süper gidiyor:)
Hazır olanı içen birini bilmiyorum ama oda hazır yoğurtla kendi mayaladığımız yoğurttaki fark gibi farklı olur.Dediğim gibi hazıt olanların tadını ben beğenmedim.Maya bulamazsanız aktarlardan maya alıp kendiniz mayalasanız daha iyi olur bence.BEn hazır süte mayalıyordum bide mayalar zamanla büyüyüp çoğalıyor :)Peki hazır olanlarda aynı etkiyi gösterir mi?
kendinle mi konuşuyon :))
2. günüm canım. Arada yemeğe bakıyom. Mazur görünebrusonmez sana dedim isveç diyetine başladın mı sen ?
Katkı maddeleri falan var ya :)) Belki etkiler dedim .bilmiyorum gösterir neden göstermesin herhalde...
Aktarlarda varmıdır??Hazır olanı içen birini bilmiyorum ama oda hazır yoğurtla kendi mayaladığımız yoğurttaki fark gibi farklı olur.Dediğim gibi hazıt olanların tadını ben beğenmedim.Maya bulamazsanız aktarlardan maya alıp kendiniz mayalasanız daha iyi olur bence.BEn hazır süte mayalıyordum bide mayalar zamanla büyüyüp çoğalıyor :)
evet sende gel :) oda bişey mi 4. günde dolma var dolma:)Seninde maşallah diyet diyet değil
Bune bee 2 günde 1 simit yiyonn.Bendeeeeeee istiyoruuummmmm.![]()
vardır canım olmaz mı ama her gün taze süt bulmak sorun kutu süt ile yaparsın 1 kilo süt diyor sen yarım kiloluk ovanozda yap 2 gün bekledimi ekşi oluyormuş:) günlük yapmak lazım dikkat etmedinmi mayası bozuluyormuşAktarlarda varmıdır??
Sorayım. Bulursam bende yapayım.