Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba yeni kabul edildim ama dayanamadım kefir denince :) bir ara bende düzenli içiyordum kesinlikle çok güzel oluyor tadı kendiniz mayalayacağınız için.Hazır olanları denemiştim hiç sevmemiştim :63: ama kendi mayaladığımın tadı çok güzeldi hafif ekşi ayran gibi oluyor.Bende yeniden başlayayım aslında hazır konusu geçmişken.Bu arada bi arkadaşım kefirle baya kilo vermişti.Sabahları kahvaltıdan önce ve akşam yemeklerinden önce içiyordu iştahı kesiyormuş,metabolizmayı hızlandırıyormuş vede en önemlisi sindirim sistemini inanılmaz düzenliyor,enerji veriyor,bağışıklığı güçlendiriyor daha birsürü şey.Test edilmiş onaylanmıştır :KK66:
Peki hazır olanlarda aynı etkiyi gösterir mi?

Peki hazır olanlarda aynı etkiyi gösterir mi?
Hazır olanı içen birini bilmiyorum ama oda hazır yoğurtla kendi mayaladığımız yoğurttaki fark gibi farklı olur.Dediğim gibi hazıt olanların tadını ben beğenmedim.Maya bulamazsanız aktarlardan maya alıp kendiniz mayalasanız daha iyi olur bence.BEn hazır süte mayalıyordum bide mayalar zamanla büyüyüp çoğalıyor :)

Hazır olanı içen birini bilmiyorum ama oda hazır yoğurtla kendi mayaladığımız yoğurttaki fark gibi farklı olur.Dediğim gibi hazıt olanların tadını ben beğenmedim.Maya bulamazsanız aktarlardan maya alıp kendiniz mayalasanız daha iyi olur bence.BEn hazır süte mayalıyordum bide mayalar zamanla büyüyüp çoğalıyor :)
Aktarlarda varmıdır??
Sorayım. Bulursam bende yapayım.

Seninde maşallah diyet diyet değil:KK48:
Bune bee 2 günde 1 simit yiyonn.Bendeeeeeee istiyoruuummmmm. :mad:
evet sende gel :) oda bişey mi 4. günde dolma var dolma:)
Aktarlarda varmıdır??
Sorayım. Bulursam bende yapayım.
vardır canım olmaz mı ama her gün taze süt bulmak sorun kutu süt ile yaparsın 1 kilo süt diyor sen yarım kiloluk ovanozda yap 2 gün bekledimi ekşi oluyormuş:) günlük yapmak lazım dikkat etmedinmi mayası bozuluyormuş

Back
X