Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet biliyorum dediğim gibi uzaktan izleyip herşeyi öğrendim :KK48: İnşallah bende sizin gibi istediğim kiloya ulaşırım.Aslında bir yerden başlasam yürüyüşü çok severim mesela ama bu ara tembellikte zirve yapıyorum resmen bi bahane bulup yapmıyorum.Bari takıma gireyim gaza gelirim dedim burda insanlar birbirini motive ediyor bide aktif olduğundan (umarım hep böyle olur) katılayım istedim.Kabul ettiğiniz için teşekkürler :KK15: İnşallah bende üstüme düşen görevleri yerine getirip hem takımın başarısını düşürmeyeceğim hemde hedefime ulaşacağım :KK9:
diğer takımların ajanımısın yoksa uzaktan izledim falan ne oluyoruz takıma ajan sızmış kızlar:KK70::KK70::KK70:

iyi arada içersem kızmak yok yani:) ama bir buyuk bardak 120 kalori imiş çay bardağı ile 2 kere içmek lazım aralarda:) oda tadını severmiyim bilmiyorum daha yarın karar vericem kötü olsa bile şifa niyetine dikip içerim:)
Yok kız kefire niye kızayım :KK48: 1 büyük ayran da yaklaşık 100-110 kalori civarı ama ben hep kalorinin neyden alındıgını da önemsedigim icin ayran, kefir, süt, yogurt bunlara kızmam :)

Yok kız kefire niye kızayım :KK48: 1 büyük ayran da yaklaşık 100-110 kalori civarı ama ben hep kalorinin neyden alındıgını da önemsedigim icin ayran, kefir, süt, yogurt bunlara kızmam :)
evet ama senin mantığında doğru geliyor bana öğlen biraz fazla olunca akşam kısmak gibi yada yiyince daha fazla hareket doğru bir yerde o yüzden kilonu koruyorsun bence:)

btlbetul btlbetul @aybukediyar @savurgan Z zynp1980 dünkü menüler nerde?
Z zynp1980 sen 3 gündür menü paylaşmıyorsun, kızıyorum ona göre :KK20:

hemen paylaşiim

sabah 2 bardak nescafe - şekersiz

öğlen : haşlanmış ıspanak + 200 gr tavuk

akşam : 1 kase salata + yarım kepçe şehriye çorbası -- harbi çok azdı masadakilerin çenesi kapansın diye içmek zorund akaldım :) yoksa salatayla kapayacaktım ama olmadı....
+ 4-5 tane çağla

su : 2lt
spor : yok - misafir vardı

düne göre -300 yani 65,1 bi regl olcam kocaman şiş karnım...

iyi arada içersem kızmak yok yani:) ama bir buyuk bardak 120 kalori imiş çay bardağı ile 2 kere içmek lazım aralarda:) oda tadını severmiyim bilmiyorum daha yarın karar vericem kötü olsa bile şifa niyetine dikip içerim:)
Merhaba yeni kabul edildim ama dayanamadım kefir denince :) bir ara bende düzenli içiyordum kesinlikle çok güzel oluyor tadı kendiniz mayalayacağınız için.Hazır olanları denemiştim hiç sevmemiştim :63: ama kendi mayaladığımın tadı çok güzeldi hafif ekşi ayran gibi oluyor.Bende yeniden başlayayım aslında hazır konusu geçmişken.Bu arada bi arkadaşım kefirle baya kilo vermişti.Sabahları kahvaltıdan önce ve akşam yemeklerinden önce içiyordu iştahı kesiyormuş,metabolizmayı hızlandırıyormuş vede en önemlisi sindirim sistemini inanılmaz düzenliyor,enerji veriyor,bağışıklığı güçlendiriyor daha birsürü şey.Test edilmiş onaylanmıştır :KK66:

evet ama senin mantığında doğru geliyor bana öğlen biraz fazla olunca akşam kısmak gibi yada yiyince daha fazla hareket doğru bir yerde o yüzden kilonu koruyorsun bence:)
Evet mesela dayanamayıp tatlı yediysem direkt diger ögünden kısıyorum ya da spora agırlık veriyorum. Kalori hesabı da yapıyorum bi yandan ama saglıklı ama kalorisi nispeten fazlaysa (ayran gibi işte) vucuduma zararı yok, yağ olma olasılıgı düsük diye onların kalorisini pek önemsemiyorum. Benimki ortaya karışık bi şey yani, ne sen sor ne ben söyleyeyim :KK70:

pazarlık pazarlık ooo torpil yok.....

Back
X