Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ben göremediiim :KK43:

Canım sabah yediklerinden çok korkma.
Öğlen ve akşam çeşidi azalt biraz.
Ve kızlara takma sen daha yeni başladın diyete onlar kıdemli azaltmak zorundalar gitgide..
görme zaten bildiğin taşşşşşşş taşşşşşşşşşşşşşş olmuşşşşşşşşşşşşş betül görse bunalıma girer o kadar:KK70:

Menün çok güzel tatlım ama suyu ve sporuda yaz bidahakine.

Protein yağ YAKAAAAAAAAR!
Anlatamadım bi türlü size bunu..

Niye anlamadım akşam soğan ekmekmi oldu yani???

Asansör çalışsada daima merdiveni kullan
Ben 6.kattayım ve hiç asansör kullanmam

Sendemi kuşhan yapıyorsun?
Güzel.

:KK9::KK9:Çok güzel anlatmışsın.

Ay hadi gözün aydın..

İsveçte pilavmı var kız :KK67:
sağol canm hep beraber aydınlık içinde olalım bugun öğlende simit var gelde sevme bu kuşanı:KK70:

Menün çok güzel tatlım ama suyu ve sporuda yaz bidahakine.

Protein yağ YAKAAAAAAAAR!
Anlatamadım bi türlü size bunu..

Niye anlamadım akşam soğan ekmekmi oldu yani???

Asansör çalışsada daima merdiveni kullan
Ben 6.kattayım ve hiç asansör kullanmam

Sendemi kuşhan yapıyorsun?
Güzel.

:KK9::KK9:Çok güzel anlatmışsın.

Ay hadi gözün aydın..

İsveçte pilavmı var kız :KK67:
evet sporumu yapıcam tatlım nasip olursa cumaya sabahı 75 li rakamlarda olurum inşallah:KK76:

Canim kilon fazla ve ilk gunun, oncelikle en azindan saglikli seyler tercih ediyorsun tebrikler.

Okurken yoruldum ama masallah cok dolu ya, bosaltmak lazim biraz.

1- Diyette beyaz peynir tercih et ve 1 dilimde kal.
2- Ekmegi kizartma imkanin varsa ve seviyorsan kizartilmis tercih et.
3- Corba, ana yemek, salata, yogurt ok bence ama burada 2 ana yemek var gibi. Ya barbunya ya da dolmadan birini secmen gerek. Ikisi birden cok olmus.
4- Cikolatayi bitter ye yiyeceksen illa ama yememen daha iyi.
5- Ya cilek, ya cikolata ikisinden birini sec ikisi de seker. Cikolata da maksimum 1 kare olsun.
6- Yuruyuse en azindan alistir kendini, o da yoksa evde zipla :)
Teşekkürler tatlım :KK15: dikkat edeceğim yazınca insan farkediyor zaten ama yerken oh ohhh götürüyor :KK48:

Ama ben göremediiim :KK43:

Canım sabah yediklerinden çok korkma.
Öğlen ve akşam çeşidi azalt biraz.
Ve kızlara takma sen daha yeni başladın diyete onlar kıdemli azaltmak zorundalar gitgide..
Evet bende yavaş yavaş azaltayım yediklerimi bi taraftanda spor eklemeye başlayayım diyorum.En güzel spor yürüyüş aslında sende sadece yürüyüş yapmıştın dimi öyle biliyorum :) Akşamları dediğin gibi biraz azaltırsam ilk aşama için iyi bir başlangış olur diye düşünüyorum.Zamanla sizlerinde uyarılarıyla doğru bir düzene geçeceğime inanıyorum.

Evet bende yavaş yavaş azaltayım yediklerimi bi taraftanda spor eklemeye başlayayım diyorum.En güzel spor yürüyüş aslında sende sadece yürüyüş yapmıştın dimi öyle biliyorum :) Akşamları dediğin gibi biraz azaltırsam ilk aşama için iyi bir başlangış olur diye düşünüyorum.Zamanla sizlerinde uyarılarıyla doğru bir düzene geçeceğime inanıyorum.
Evet sadece yürüyüş yaptım.
Öğleyi şimdilik çorba+yemek+salata yap (sen iki ana yemek yemiştin)
Akşamıda çorba+salata yada yemek+salata

Evet sadece yürüyüş yaptım.
Öğleyi şimdilik çorba+yemek+salata yap (sen iki ana yemek yemiştin)
Akşamıda çorba+salata yada yemek+salata
Evet doğru diyosun bugün daha dikkatli olacağım zaten.Dün biraz fazla oldu aslında bende farkındaydım her zaman o kadar yemiyorum :) bazı arkadaşlar öğün filan atlıyorlar ben ilerde onu yapamam çünkü bende hipoglisemi var yani yemezsem şekerim düşüyor o yüzden ben çok ağır diyet yapamıyorum.Yinede orta noktayı bulmaya çalışcam :KK54:

Evet doğru diyosun bugün daha dikkatli olacağım zaten.Dün biraz fazla oldu aslında bende farkındaydım her zaman o kadar yemiyorum :) bazı arkadaşlar öğün filan atlıyorlar ben ilerde onu yapamam çünkü bende hipoglisemi var yani yemezsem şekerim düşüyor o yüzden ben çok ağır diyet yapamıyorum.Yinede orta noktayı bulmaya çalışcam :KK54:
Öğün atlamak iyi değil zaten ben onlara söylüyorum yapmayın şunu diye ama dinleyen kim ;)

Back
X