Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet morordek morordek 2 çocuk doğursunda öyle görelim onu (diye diye kendimi avutayım bari yoksa sabaha kadar leslie yapıcam)
Evet kesinlikle olur da bir gün dogurursam bi de dogumdan sonra foto atayım :))) Ne hale gelecegim kimbilir, ben kendimi tanıyosam hamile kalsam zerre kilo düsünmeden ne bulsam yerim. Neyse bu diyetimin amacı da oydu zaten, hamile kalabilirsem bari zayıf kalayım diye :KK23:

Merhabalar,

Menüm
Kahvaltı

2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi

Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi

evet morordek morordek 2 çocuk doğursunda öyle görelim onu (diye diye kendimi avutayım bari yoksa sabaha kadar leslie yapıcam)
kızz seviyorum seni delüüüü :KK15:
rejim ne hale getirdi arkadaşımı :D
sabaha kadar leslie yap sabah inekler gelir dolaşmaya seni bizimle ilgilenen bir hatun vardı nerede diyee.. tavuklarda gelir yemini suyunu veriri.. perte çıkacağından onlar bakar artık sana :KK53::KK53:

Evet kesinlikle olur da bir gün dogurursam bi de dogumdan sonra foto atayım :))) Ne hale gelecegim kimbilir, ben kendimi tanıyosam hamile kalsam zerre kilo düsünmeden ne bulsam yerim. Neyse bu diyetimin amacı da oydu zaten, hamile kalabilirsem bari zayıf kalayım diye :KK23:
en güzelini yapmışsın tatlım keşke bende senin gibi yolun başında yapsaydım bu rejimi.. inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın ileride bebişini kucağına ;) :KK15::KK15:

kızz seviyorum seni delüüüü :KK15:
rejim ne hale getirdi arkadaşımı :KK70:
sabaha kadar leslie yap sabah inekler gelir dolaşmaya seni bizimle ilgilenen bir hatun vardı nerede diyee.. tavuklarda gelir yemini suyunu veriri.. perte çıkacağından onlar bakar artık sana :KK53::KK53:

en güzelini yapmışsın tatlım keşke bende senin gibi yolun başında yapsaydım bu rejimi.. inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın ileride bebişini kucağına :KK66: :KK15::KK15:
inşallah Allahım ikinizede hayırlı uğurlu evlatlar versin :)

hadi kızlar iyi geceler şaka takılıyorum morordek morordek im çok çok güzel olmuşsun bahtında çok çok güzel olsun inşallah:)
en güzelini yapmışsın tatlım keşke bende senin gibi yolun başında yapsaydım bu rejimi.. inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın ileride bebişini kucağına :KK66: :KK15::KK15:
İyi dilekleriniz için sagolun hanımlar, seviyorum sizi :KK68:

Merhabalar,

Menüm
Kahvaltı

2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi

Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi
tatlım protein fazla kaçmamışmı.. sabah 2 yumurta öğlen balık akşam tavuk.. keşke akşam hafifi birşey yeseydin..

muska77 muska77 morordek morordek
Sabah
1.5 yumurta(sahanda)
3 zeytin
Yarimsar domates salatlk
1 dilim esmer ekmek

Ara: 1 kucuk armut

Ogle(15 00 te)
1 tabak lahana sarmasi
Salata

Not: 2. ogunum gec oldugu icin arada 1 dilim ekmegi kavrulmus salca sogana banarak yedim;)

Su: 2 lt. Yuruyus 1 saat

Back
X