- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.981
Peki 8-4mesaideyim sonra beş aylık oğlumu aldığım için evde sguaş mı ne onu yapacam bakalım o zaman haber ederim ceza listesine benide al benide al diyeSpor yapmaya vaktin yoksa almayayım seni listeye madem. Menülerini zaten yorumlarız
Tamam öyle yapalım canımPeki 8-4mesaideyim sonra beş aylık oğlumu aldığım için evde sguaş mı ne onu yapacam bakalım o zaman haber ederim ceza listesine benide al benide al diye
Merhaba hanımlar,
Bugünkü menüm;
Kahvaltı:
5 yk menemen (hafif z.yağında yapıldı )
Domates
Salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dal marul
1 bardak şekersiz çay
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün :
3 çilek
Akşam:
1 kase etsiz nohut yemeği
bol limonlu sirkeli salata :)
Akşam da bir sade soda içmeyi düşünüyorum iyi diyorlar :)
1 lt su içtim yatana kadar tamamlayacağım inşallah.
Egzersiz: 1 saat yürüyüş
Herkese iyi akşamlar dilerimm :)
Bu ne hız yahu eve yeni geldim işlerim vardı biraz. Sonra da bi egzersiz programı yaptım yarım saatlik neler dönmüş hemen sizi yakalamak imkansız gerçekten
Menüyü de vereyim hemen;
Sabah
1dilim tam tahıllı ekmek
Az light peynir Şekersiz çay
Öğle
zeytinyağlı kabak
yoğurt
Akşam
tavuk sote yapmayı planlıyorum
Su 1,5 lt içmişimdir şimdiye kadar yatana kadar devirir o baya
Napam bi de yürüyüşe mi çıkayım başka bisey var mıydı yazılacak.. Bu arada kaçamak tabikii yok,neden çünkü annemim deyişiyle keçi damarım tuttu ağzıma bişey sürmicem yasaklıAma regl dönemi nasıl kudururum bilemiyorum neyse şimdiden acı yok rocky ye hazırlayayım ben kendimi
Var mıdır başka bişeymorordek muska77 sevgili büyüklerim (kıdem ve tecrübe olaraktan yani en çömez benim şu anda sanırım )
ben de dışarıdayım malesef, en güzeli yanına çiğ kuruyemiş - ayran veya yogurt al çok aç kalma :)Hahahhaha ay inşallah önümüzdeki hafta özellikle pazartesi salı çok stresli ve çok yoğun. Tabi dışarda olunca ya aç kalıyorum ya tıka basa yiyorum.
ebrumuz da hiç olmadığı kadar gaza geldi maşallah tam gaz devam ebru, yürü be kim tutar seniii :)Yok yorulmadım. 1000 hedefim.
şöyle bir duygu: ay acaba biri duydu mu diye yusuf yusuf oluyorum bakıyorum kimse yok bi mutluluk bi mutlulukWc de ipatlamak nasıl bi duygu
Yani hem zıplarım hem kaçamak yaparım diyorsun sanırım.. Kilo vermene etkisi olmaz ki, anca koruma kısmında böyle olur.
canım işyerindeki listede ptesi bakarızAnaam diğer kızları silerken onuda silmişim hemen düzeltiyorum..
Sağol vakvakım....
Bilmiyorum canımtoplight ın listesinde olabilir bi sorarım.
T tatlitambak yavrum yeter her gün her gün kaçamaklardasın vallahi ben geldim geleli bile belledim seni haberin olsun :)
yok eşim ısrar etti, yok canım istedi haftada 1 olsa neyse yani ama her gün de olmaz ki..
1 saat önce ben 1. olacağım diyorsan 1 saat sonra kaçamak da yaptım ama söylemem diyorsun, kaçamaksız bir gün artık plis.
Muskacım benim yerime de tatlı yeseneBen çıkıyorum kızlar hafta sonu gelemezsem pzartesi görüşürüz..
Kolay gelsiinn.Bol bol yağ yaksın.ama ama egzersiz yaptımm..hem de squatlı yanmalıakşama kadar labda sürünen bu yavruya vurun sizde..tamam gidiyom yürüyüşe de yarım saat az 15dk da ben koyayım 45dk yapayım da yine bi yerden azar gelmesin bari hadi kaçtım
Öğlenki yürüyüşlerin 30 dk olsa ceza almazsın zaten.Spor olayı dışında ben okeyim malum çalışıyorum ama öğlenleri musade edildikçe çıkıp yuruyorum
Canım evde lesslie de yapabilirsin. 2 mile yeterli olur.Peki 8-4mesaideyim sonra beş aylık oğlumu aldığım için evde sguaş mı ne onu yapacam bakalım o zaman haber ederim ceza listesine benide al benide al diye
Teşekkürler fıstığım. 55egiden yolda herşey mübahtır.ebrumuz da hiç olmadığı kadar gaza geldi maşallah tam gaz devam ebru, yürü be kim tutar seniii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?