Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yarın karatay ablaya donuyorum ama kalori hesabı da yapacağım, haftaya cumaya hedefim max 58.1
%3'ü geçebilirim yapabilirim bunu.

muska77 nasıl %7 yaptın ya?
Harikaa
Yaparsın sen bi ara sadece if yapıyordun. Karatay sana zor gelmez.
Muska lahana çorbasıyla verdi. Son kırıntılarını
O yuzden %7 olmuştu.

Canım madem taşınmana yardımcı olmayacaklar bu işlerin ortasında ne misafirliğine geliyorlar ki. Sadece kaynanan olsa neyse görümce de var.Acaba taşındıktan sonra gelme imkanları yokmu? Seninde kafan rahat eder.

tatlım sen niye o kadar yükleniyorsun beline dikkat etmen lazım biliyosun ..
Sorma canım ya yarında çarşıya gidicektim kızıma 23 nisan için ayakkabı alıcam öğretmeni beyaz olucak dedi geçer inşallah birazdan bide kendi kendime yatmadan 2mile daha yapsam diyodum

kızlar bugünkü menümmm
muska77 , kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
1 dl kepek ekmeği
1 çay k bal
(kaz dağlarından geldi valla organik dayanamadım 1 çay kaşığındanda sorun olmaz herhalde muskam dediydi )
1 fincan şekersiz çay

ara 1 sade Türk kahvesi

öğlen
4 yk taze fasulye
2 yk yoğurt

ara 2 kuru kayısı

akşam 1 kase çorba
yarım tabak salata

su 3 lt
spor 2 mil+ 1 saat yürüyüş

hababam sınıfında güdük necminin dediği gibi oraya bi 10 puan daha rica edicimm,ben de sporumu duble yaptım bugün.ayrıca söz verdiğim gibi yürüyüşü de 45 dk yaptım morordek ama itiraf etmeliyim ki sonlara doğru yordu biraz açılırım umarım ilerleyen günlerde..neyse daha fazla saat geçirmeden akşam yemeğimi de yiyem 2satır sonra dönerim ben yine

Sorma canım ya yarında çarşıya gidicektim kızıma 23 nisan için ayakkabı alıcam öğretmeni beyaz olucak dedi geçer inşallah birazdan bide kendi kendime yatmadan 2mile daha yapsam diyodum
bugün herşeyi fazlasıyla yaptın daha fazla zorlama Allah korusun daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…