- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.001
Al sana ekşın işteeşöyle bir duygu: ay acaba biri duydu mu diye yusuf yusuf oluyorum bakıyorum kimse yok bi mutluluk bi mutluluk
Vooovvvv tebrikler... Bende wcye giderken koridoru atlayarak geçiyorum.Gidiş geliş 100 oluyor.benim kendime kestiğim 500 ceza bitti gitti heyooo!
Çok alemsin valla :)Vooovvvv tebrikler... Bende wcye giderken koridoru atlayarak geçiyorum.Gidiş geliş 100 oluyor.
HarikaaBen yarın karatay ablaya donuyorum ama kalori hesabı da yapacağım, haftaya cumaya hedefim max 58.1
%3'ü geçebilirim yapabilirim bunu.
muska77 nasıl %7 yaptın ya?
tatlım sen niye o kadar yükleniyorsun beline dikkat etmen lazım biliyosun ..Belim ağrıdı kızlar yaaa...ters bi hareket yaptım galiba
3 öğün lahana çorbası içti sonunda da tiksindiBen yarın karatay ablaya donuyorum ama kalori hesabı da yapacağım, haftaya cumaya hedefim max 58.1
%3'ü geçebilirim yapabilirim bunu.
muska77 nasıl %7 yaptın ya?
Canım madem taşınmana yardımcı olmayacaklar bu işlerin ortasında ne misafirliğine geliyorlar ki. Sadece kaynanan olsa neyse görümce de var.Acaba taşındıktan sonra gelme imkanları yokmu? Seninde kafan rahat eder.Haklisiniz. Kendime cok kiziyorum ben de.
Yarin 3 ana 3 ara ogun yapip menulerimi duzene sokacagim.
galiba ben stresten yiyorum . Ev belirsizligi sürüyordu bulduk rahatladim. Simdi kaynana gorumce gelecek. Tasinsam mi tasinmasam mi bilemedim. Annem de kayin validem de pek is falan yapamaz. Mutfak toplasam ev kalabalik yarisi kalacak kullanilmasi icin. Yataklarda hakeza offf offf...
ya bence bir de bana nazar degdi bence annem herkese ay cok iradeli yemiyor cok zayifladi deyop durdu. Dayimin esine bile. Herkes bu sefer beni ariyor. Bunaldim herhal.
Ama bu takimdaysam hakkini vermeliyim dimi
Öğlen yuruyuşlerim 15-20dk anca ara bi saat yiyip çıkıyoruz mikrodalgada ısıtma sırası bekliyoruz falan.Öğlenki yürüyüşlerin 30 dk olsa ceza almazsın zaten.
Kız moral bozmak yok.Yarın yapmazsın kaçamak ve kendini ispatlamış olursun. Hepimizin kaçamak yaptığı zamnlar oldu. Bu hafta uslu dur sadeceKendimi takimin yüz karasi gibi hissettim moralim cok bozuldu
Sorma canım ya yarında çarşıya gidicektim kızıma 23 nisan için ayakkabı alıcam öğretmeni beyaz olucak dedi geçer inşallah birazdan bide kendi kendime yatmadan 2mile daha yapsam diyodumtatlım sen niye o kadar yükleniyorsun beline dikkat etmen lazım biliyosun ..
Ne kadar yürüdün canım.Kızlar şimdi geldim yürüyüşten oh mis yemeğimide yedim yoruldum ama ya...
Eşimde görünce gülüyorr.Çok alemsin valla :)
Dikkat et hayatım. Zaten belin rahatsız.Belim ağrıdı kızlar yaaa...ters bi hareket yaptım galiba
hababam sınıfında güdük necminin dediği gibi oraya bi 10 puan daha rica edicimm,ben de sporumu duble yaptım bugün.ayrıca söz verdiğim gibi yürüyüşü de 45 dk yaptımama ama egzersiz yaptımm..hem de squatlı yanmalıakşama kadar labda sürünen bu yavruya vurun sizde..tamam gidiyom yürüyüşe de yarım saat az 15dk da ben koyayım 45dk yapayım da yine bi yerden azar gelmesin bari hadi kaçtım
bugün herşeyi fazlasıyla yaptın daha fazla zorlama Allah korusun daha kötü olurSorma canım ya yarında çarşıya gidicektim kızıma 23 nisan için ayakkabı alıcam öğretmeni beyaz olucak dedi geçer inşallah birazdan bide kendi kendime yatmadan 2mile daha yapsam diyodum
O zamn evde de 10 dk lık bi yürüyüs yapamaz mısın? Seni ceza listesi motive eder diye diyom.Öğlen yuruyuşlerim 15-20dk anca ara bi saat yiyip çıkıyoruz mikrodalgada ısıtma sırası bekliyoruz falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?