- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.041
fıstık sen menünü yazdın mı göremedim ben ?moral bozmak yok tatlım bende 15 şubatta 84 kilo başladım şuan 75.8 kilodayım o yüzden bırakmak yok benim boyumda 1,60 hepimiz burda verdik sende 2 ay sonra diceksin ki aaaaa 9 10 kilo verdim:)
yok şimdi yazdım :)fıstık sen menünü yazdın mı göremedim ben ?
sen yazdın mı menünü bende bakem:)2 mil daha mı yapsam kimsecikler yok canım sıkılıyo..
hayırlı olsun canım .. en zoru ilk adımı atmak bence sonrası bir şekilde devam ediyor..
yok ya 1 çk baldan bişe olmaz :)kızlar bugünkü menümmm
muska77 , kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
1 dl kepek ekmeği
1 çay k bal
(kaz dağlarından geldi valla organik dayanamadım 1 çay kaşığındanda sorun olmaz herhalde muskam dediydi)
1 fincan şekersiz çay
ara 1 sade Türk kahvesi
öğlen
4 yk taze fasulye
2 yk yoğurt
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba
yarım tabak salata
su 3 lt
spor 2 mil+ 1 saat yürüyüş
moral bozmak yok tatlım bende 15 şubatta 84 kilo başladım şuan 75.8 kilodayım o yüzden bırakmak yok benim boyumda 1,60 hepimiz burda verdik sende 2 ay sonra diceksin ki aaaaa 9 10 kilo verdim:)
birden olmuyor malesef yavaş yavaş oluyo çok enterasan ben bu kiloları tatlı yüzünden aldım ama şuan yemiyorum ve canımda istemiyorPsikolojik olarak hazırladım kendimi yarın başlıyorum. Hatta bugünden şeker krizlerime çözüm olsun diye cubuk tarcin attım suyuma :)) abur cubur yemedim bugün hiç
yazdımm yazdımm :))sen yazdın mı menünü bende bakem:)
aayy inşallah sabaha göre 100 gram fazla var ama oda yemek şişkinliğidir diye düşünüyorum yarın sabaha kalmaz umarım..yok ya 1 çk baldan bişe olmaz :)
ne güzel yapmışsın canım suyuna dikkat et hem cildin için hem metabolizman için harika bir yan etkisi varr.. hadi bakalım takıldığın merak ettiğin bir şerler varsa elimizden geldiğince yardımcı oluruz ben 2 ayımı doldurdum burada :))Psikolojik olarak hazırladım kendimi yarın başlıyorum. Hatta bugünden şeker krizlerime çözüm olsun diye cubuk tarcin attım suyuma :)) abur cubur yemedim bugün hiç
bende telden kulaklıkla şarkı açıp yapıyorum o zaman iyi oluyor:)2 mil daha mı yapsam kimsecikler yok canım sıkılıyo..
oo sabah o zaman bol eksi görürsün inşallahyazdımm yazdımm :))
aayy inşallah sabaha göre 100 gram fazla var ama oda yemek şişkinliğidir diye düşünüyorum yarın sabaha kalmaz umarım..
ne güzel yapmışsın canım suyuna dikkat et hem cildin için hem metabolizman için harika bir yan etkisi varr.. hadi bakalım takıldığın merak ettiğin bir şerler varsa elimizden geldiğince yardımcı oluruz ben 2 ayımı doldurdum burada :))
birden olmuyor malesef yavaş yavaş oluyo çok enterasan ben bu kiloları tatlı yüzünden aldım ama şuan yemiyorum ve canımda istemiyor
ben kocişle yapıyorum sabah 2 milbende telden kulaklıkla şarkı açıp yapıyorum o zaman iyi oluyor:)
yazdımm yazdımm :))
aayy inşallah sabaha göre 100 gram fazla var ama oda yemek şişkinliğidir diye düşünüyorum yarın sabaha kalmaz umarım..
ne güzel yapmışsın canım suyuna dikkat et hem cildin için hem metabolizman için harika bir yan etkisi varr.. hadi bakalım takıldığın merak ettiğin bir şerler varsa elimizden geldiğince yardımcı oluruz ben 2 ayımı doldurdum burada :))
banada kola kilo aldırıyodu ben onu kestim tıkır tıkır gitti herkesin bir kilo aldıran zararlı şeyi var hayatta.. en azından ilk 10 kiloda kendini kontrol edersen sonra canın istemiycek bile emin olabilirsin.. kola şirketini ben zengin ediyodum o derece yaniBen de tatli yiyerek aldim.. ama hersey benim kafamda bitiyor sonuçta. Bundan sonra sekerli yiyecek olmayacak hayatimda. Hatta eşimle konuştum eve bisküvi falan almayacagiz artık. O da destek olacak bana bu konuda :)
oyy bebişi emzirirken zaten su en güzel şey bol bol süt olsun inşallah canımBenim en az bir 4 ay burda olmam lazım :)) emzirdigim için çok susuyorum zaten günde en az 2-3 litre su içiyorum. Sorarım aklima takilan bir şey olursa. Çok teşekkürler :)
bende yapayım birazdan 2 mile :)ben kocişle yapıyorum sabah 2 mil
onuda alıştırdım sonrada işe yürüyoruz beraber :)))
bana gidiş dönüş 1 saat mis gibi yürüyüş oluyo :))
evde tek başıma sıkılıyorum akşam spor yapıyorum bende sıkılınca
Canim sabah yedigin 1 ck baldan bi sey olmaz. 15 kalori mi ne zaten gun icinde eriyip giderkızlar bugünkü menümmm
muska77 , kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
1 dl kepek ekmeği
1 çay k bal
(kaz dağlarından geldi valla organik dayanamadım 1 çay kaşığındanda sorun olmaz herhalde muskam dediydi)
1 fincan şekersiz çay
ara 1 sade Türk kahvesi
öğlen
4 yk taze fasulye
2 yk yoğurt
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 kase çorba
yarım tabak salata
su 3 lt
spor 2 mil+ 1 saat yürüyüş
Iyi hadi fazladan spor yapmis oldun :) fazla sporun zarari olmazhababam sınıfında güdük necminin dediği gibi oraya bi 10 puan daha rica edicimm,ben de sporumu duble yaptım bugün.ayrıca söz verdiğim gibi yürüyüşü de 45 dk yaptımmorordek ama itiraf etmeliyim ki sonlara doğru yordu biraz açılırım umarım ilerleyen günlerde..neyse daha fazla saat geçirmeden akşam yemeğimi de yiyem 2satır sonra dönerim ben yine
Ben de hic sevmiyorum yaavalla o merdivenler beni mahvediyo yaa ...yürüyüşü 2 saat yapıyım,merdiven çıkarmayın beni .
en sevmediğim şeeyy
Sorma yaa ne yapicaz bilmiyorum bu tatlici tambagi...tatlım daha nasıl moral vericez bilemedim sanada :) butun takım işi gücü bıraktık seni destekliyoruz sende biraz gayret göster
kızım bak dinlendir belini acıyosa yapma .. birşey olcak yatcan sonra kaç gün belin sakat Allah korusun aklım sende kalıcak heee...bende yapayım birazdan 2 mile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?