Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cholategirl ben de bazen günde yarım saat bazen 2 saat bazen de hiç yürüyemiyorum hepsi dengeliyordur herhalde

hım tertipçibaşı yani anladım şimdi ben hiçbir zaman olamam herhalde

tombılı bahsettıgım msj bu

aa ben yeşil olmuşum :uhm: kallis naptın banaaaa çabuk söyle :roflol:

Tebrikler,Hayırlı olsun yeni görevin :))

çok deyatlı anlatmışsın sağolasın.. Bende kuru meyvesi çok olanını seviyorum ve portakal kabuğunu hatırlattığın iyi oldu çok güzel bir aroma veriyor aşureye.. haşlanmış fasulyem nohutum var çünkü her aldığım paketin tamamını yarı haşlayıp buzluğa atıyorum yeri geldiğinde şip şak yemek çıkıyor ortaya..

yarım paket buğday bana çok gelir 1/4 ü yeter sanırım , dağıtacak kimsem yok burada ancak annemlere veririm apartmanda komşum yok herkes ya dul ya bekâr kimse kimseyle samimi değil ,bir evli biz varız apartmanda.Bir kaza bela gelmezse yarın yapıcam inşallah.

bu arada bakınız : rütbem :)))

Yeni rütben güzelmiş. evin dışında da olmak zor içinde de, inşallah çabuk bıkmazsın ev hanımlığından..

herkes yemek yapmaya gitmiş bi yemeksiz ben varım anlaşılan kociş dicek hani yemek bende yok dicem hahahahhaha..uydruk kaydırık birşeyler hazırlayım bende, adam işten çıktı geliyoooo.

tombılı bahsettıgım msj bu

teşekkür ederim canım hemen kopyaladım masa üstüme bir word dosyasına. benim bunları hazmetmem için zaman gerekecek çünkü hergün açar açar bakarım öğrenene kadar. 1400 kalorilik diyette bunlar varsa daha ne olsun. peki mesela benim kaç kalorilik diyet yapmam gerekiyor bunu nasıl bilicem. boyum 175 kilom 91 hedefim 59 olmak ve haziran başına kadar hadi bilemedin haziran sonuna kadar. ay başına 6 kilo gibi bişey düşüyor benim hesabıma göre

bende yaptım yemeğimi geldim mercimek çorbası- fırında patates böreği ama kocaman tepsinin içinde sadece 3 yemek kaşığı un var ve bir iki kaşıkta yağ.. sağlıklı yani azcık yerim... sonra değişik bir mantar var burada ondan aldım pazardan ondan yaptım uydurma kavurdum çok lezzetli bir mantar kültür mantarı ama değişik.. bu kadar yeter dedim oturdum ama ayçayla kavga ediyoruz :))

çok zamandır yapmadığım bir şy yaptım bugün ara öğün yedim :))) yarım avuç kuru üzüm.. yeterli demi..

tombilicim şanslısın maşallah ohh..

ben raporumu vereyim. sabah iki dilim ekmek iki cay bir dilim ince peynir 4 zeytin bir domates
arada bir portakal bir mandalin
yine bir ara 150 gr meyvali yogurt
gec kalktigim icin öglen kaynadi saat 4 gibi bir tabak karnibahar yemegi ekmeksiz. az öncede sütlü kahvemi ictim günü kapadim.
kosu bandinda 40 dakika saatte 5km süratle yürüdüm 5200adim230kalori
yarin okula gidiyorum yine tatil bitti

ben geldimm
reyhan abla harika basladin buyrunnnnnnnnn tebrik ederim

bijoux canim onun bir adi vardi..degisik birsey söylemistiniz? o takildi aklima simdi.. bu arada görevinde basarilar, kolay gelsin a.s.

bende gunu söyliyim
sabah kahvaltidan önce 1saat yürüdüm 5 km
kahvaltida disardaydim bir dilim ekmek ve azar azar kahvaltiliklardan yedim
öglen önce bir elma sonra cok az sebzeli makarna
arada yine yesil elma
arada malesef cocuklar yuzunden dondurma kacti.. ama cok seye hayir dedim bugun
oyuzden aksam yemeginde 2 kasiktaze fasulye
bir elma daha yiycem 3 liycem elmayi
ve yesil cay

selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama yazacak vaktimde halimde yok çok yorgunum yatacam .sabah cevap yazarım mesajlara devam bu günde iyi gitti tabi biraz pasta börek kaçırdım ama yinede iyidir moralimi bozmiyim .hadi sizde yatın çünki sabah hep beraber yürüyüşe çıkacaz. kaytarmak yok yoklama yapacam ona göre ismini söylediklerim elini kaldırsın .sabah 7 :30da aşağıda buluşalım yürüyüşe gelmeyenler ceza olarak 500 mekik çekecek okey......

ay ben yediklerimi yazmıyım yoksa kesin tekmeyi yerim :)) aslında fazla birşey yemedim gün içinde ve akşam yemeğinde deeee extra bir dilim pasta yedim :S sanıırm bu hafta "etkisiz eleman" görevi göreceğim grupta ...

öfff çocuk uyudu ama ben uyuyamıyorum bu sefer de... gidip oyalanacak birşeyler bulayım.. herkese tatlı rüyalar.renkli gecelerrr

amanda aman yesillerde ne yakismis bijoma hayirli olsun bijom tebriklerolumunekankayizsmile
ayy tenk yuu reyhan ablacım kaydirigubbakcemile3

ay ben buna takmıştım üni1. sınıftayken. akşamları yurtta yemek çıkmıyordu ben de bunu yiyordum sadece acayip kilo vermiştim ama ne kadar sağlıklı olmuştu onu bilmem
haha sen de mi, ben de ünide yurtta kalırken keşfetmiştim bunu.. sonra bütün oda alıştı yemekleri beğenmeyince hemen altınbaşak+yoğurt alırdık..

ben de yemekteyizi izliyorum,ay tam ev hanımı oldum :))
ayy bir kaç hafta sonra üffff deme de çikolatım, o kadar kolay değil kızz evde oturmak :hulya:

wayy bijom diyet anasayfayada gelince aşağı kayıyor gözüm ne afilli duruyon öylebayanssulusmile
kallis ablam sağolsun :dilcikar::dilcikar:

eskişehir işinide şu soğuk geçsin hemen yapalım derim şöyyleeee porsuk kenarında oturur sohbetin gözüne okurus ay ne güzel olurolumunekankayizsmile
benim toca yüzde 80 izin vermez ama bir denerim, olmadı bir günlüğüne buraya gelirsiniz yaaa nolcak yarım saat :çok üzgünüm:

Tebrikler,Hayırlı olsun yeni görevin :))
sağol canım yerimseniben

pia cım sunta yı soruyosun heralde :roflol: yağsız tahta gibi bişey olduğundan sunta diyorum ben onlara, bigün buraya yazdım anladım ki yalnız değilmişim :roflol:

herkese günaydın,
kocişe kahvaltı hazırlayıp geliyorum, bugün dr işlerim var yine tahlil sonucu falan.. kallisim beni birkaç hafta izinli yazar mısın aşırı ödem yapmışım çok karışık durumlar oldu :bbo:

.sabah 7 :30da aşağıda buluşalım yürüyüşe gelmeyenler ceza olarak 500 mekik çekecek okey......
mersa mekikmi çekiyorsun yoksa kaydirigubbakcemile3saate bak nerede kaldın...ohaoldumsmile

ama olmaz ki ne pastası bu şimdi.. pstayla börekle ancak iki ileri iki geri yapıp bizim yaptığımız hataya düşersin yerinde sayarsın... lütfen topla kendini ..

bijom sayayım saymasınada bir an önce mezun edelim seni :gitme: takımda bana yer kalmamış ohaoldumsmile paylaşıma yazdım ama kimse cevap bile yazmıyor:gitme:

ABLAM SÜPERMİŞSİN DÜN VALLAHİ TEBRİK EDERİM ÇOK BEĞENDİMbayanssulusmileolumunekankayizsmile

Piacım seninkinide beğendim canım senide tebrik ederim olumunekankayizsmile aperim aperimaklinialirimsmile

gunaydın herkese.sabah kendılıgınden uyandım bır bakdım aclıkdan oluyorum.dun aksam yemegı yememısdım.kocaman bır bardak sut ıcmısdım.cok acıkmısım.hemen kahvaltı yapdım.evı toplamadan sızlere bır bakıym dedım.bugun full sebze yıyıcem karnıbaharım var yarısını besamel sosla fırına vermek ıstıyorum.ama besamelın kalorısıne bakıcam bır.az yaglı hatta sıvıyeglı kavururum unu.kasarda az eklerım bakalım artık.en sevdıgım sebzelerden bırı karnıbahar ama aynı yontemle pısırılınce degısıklık ıstıyor ınsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…