Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa bijoux hayırlı olsun yesıllenmısın.ne guzel
aman islak sacla cikma cedricim kurut iyice.. benim nickim burada seker ben arada ugrayip bakiyorum. bende seni öptüm keten helvam..opuyorumnanaktan
ah ne guzel keten helvan olmak reyhan ablacıgım.nasıl mutlu oldum okuyunca tesekkur ederım

1400 kal lık bır dıyetle haftada 1 kılo ıle 1,200 arası vermen lazım sanırım tombılı tabı yuruyus fızıkseel aktıvıtede onemlı.ıstersen 1 2 hafta dene
hımm menu cok guzelmıs kallıstem patates boregını merak ettım nasıl yapılıyor dıye tarıf edermısın rıca etsem

bende mersayla mekık ceksem ıyıdır .yuruyusu salladım yıne ama baslamam lazım

bijom sayayım saymasınada bir an önce mezun edelim seni :gitme: takımda bana yer kalmamış ohaoldumsmile paylaşıma yazdım ama kimse cevap bile yazmıyor:gitme:
kallisim 59 u görmeden şurdan şuraya gitmem valla :umursamaz:

aaa bijoux hayırlı olsun yesıllenmısın.ne guzel
teşekkür ederim cedric canımm opuyorumnanaktan

off yazdiklarim silindi
bu sabah cardiyo yapicam..yag yakmadan en etkili spormus
bugün regl oldum..ben programli diyet yaptigim da hep bu haftalara denk geliyor tam sonucu göremiyorum hic... hep böyle oluyorbilmiyorumkismile aslinda cumartesi olucagimi dusunuyordum ama bugun oldum bunada sevindim biraz rahatlarim sabah kadar diye dusundum
dün gece oglumun uykusu gelmedi bir türlücok agladi cagirdi cagirdi gelmedi... yarin ben okula gidemessseeemmmm uyurkalirsaammmmm oglum ben varim ya diyorum .. sersem oldu cocuk anlamiyor..tatilde sasti heralde uyku

bijoo ismi senmi uydurdunn hay alllaaahhh:roflol:bende genel adimi kidiye israrla merak ettim .. burdaki adiyla karsilastirmak icin sormustum :)

Günaydın fıstıklar...

ayakta uyuyorum yine yaaaa... Birde kociş işe geç kaldı bi kalktık saat 7 :30 servis gelmişteee gitmiş bile, birde bana diyo saate bak ! halbuki ben adamı kaldırdım saat 6 :30 da kalk geç kalacaksın diye sonra sızmışım. ne kabahatim varsa bi müddet surap yaptı ,araba da yok boyaya gitti.. şimdi diyo nasıl gitcem..sanki düne kadar arabamız vardı ya töbe estağfurullah..sabah sabah gelde illet olma.. neyse sonradan afyonu patladıda kendine geldi...

benim oğlan kucağımda debelenip duruyo yarım saatir yazamadım giiti bi mesajı şunu uyutup kahvaltı sofrasını toplayayım ,bende uyuyum bi yarım saat daha benim hacı yatmaz kalkar 1 saate kalmaz..

ama olmaz ki ne pastası bu şimdi.. pstayla börekle ancak iki ileri iki geri yapıp bizim yaptığımız hataya düşersin yerinde sayarsın... lütfen topla kendini ..

eşimin doğum günü pastası napim günah kalmasın dedim yedim delikafadulden

bu hafta kayışı kopardım haklısın.. :kedi:

günaydinlar.. buradayim ama yazamiyorum docent cok kötü bakiyor. yarim saat gec kaldim bu sabah. ama ben telefon edip söyliyecektim gecikecegimi. cikmadi tele uyuz docent. simdi bende ona kötü bakiyorum.aklinialirimsmile

bijoo ismi senmi uydurdunn hay alllaaahhh:roflol:bende genel adimi kidiye israrla merak ettim .. burdaki adiyla karsilastirmak icin sormustum :)
hahah ben de diyorum ki niye ısrarla sunta adını soruyor :roflol:
iyi artık orda marketlerde sorarsın sunta var mı diye :roflol:

çok zamandır yapmadığım bir şy yaptım bugün ara öğün yedim :))) yarım avuç kuru üzüm.. yeterli demi..

tombilicim şanslısın maşallah ohh..

valla orası tartışılır kallistecim. mesela dün akşam mantı vardı. mecburen yedim bir kepçe.bi de eşim dayanamamış çiğköfte almış lavaşa. onun da yarısını yedim. onlara diyette olduğumu söyleyemiyorum. yani eşim hariç diğerlerine. gençken yiyebildiğin kadarını yemen lazım diye bir düşünceleri var diyette olduğumu duyarlarsa daha çok baskı yaparlar.

benim paşam da sabah 5.45 te kalktı çaaaaayyyyyyy diye ağlamaya başladı. sanki içecekmiş gibi. saat 7 ye kadar oyalandı. ama hala ara ara çayy türküsü tutturuyordu. 7de dedesi dayanamadı. çayı koydu ama bu seferde içmedi.alem valla. zorla içiresim geldi.

cedriccim haklısın ben biraz bunu deneyim. önümüzdeki hafta başlayım ne kadar verdiğime göre de tekrar bakarız. bu hafta çok veremedim herhalde. aslında iyiydim. sadece pazar azcık pasta dün de yarım lavaşa çiğ köfte ve 1 kepçe mantı. çok bozmamıştır inşallah.

kallisim 59 u görmeden şurdan şuraya gitmem valla :umursamaz:

teşekkür ederim cedric canımm opuyorumnanaktan
of-f-f-ffff gitmem tamamaklinialirimsmileohaoldumsmile bende takımda ayrı bir liste yaparım guclubacismile yaparım fallaha aklinialirimsmile

sık sık geç kalınmıyorsa sorun etme eşinde akşama değiştirecektir tavrını..yapıyorlarohaoldumsmile
pasta olmuş bitmiş artık ama artık dikkat etolumunekankayizsmile

günaydinlar.. buradayim ama yazamiyorum docent cok kötü bakiyor. yarim saat gec kaldim bu sabah. ama ben telefon edip söyliyecektim gecikecegimi. cikmadi tele uyuz docent. simdi bende ona kötü bakiyorum.aklinialirimsmile
reyhan ablam sende ona kötü bakkkk aklinialirimsmileböle bak aklinialirimsmile
a-a-a-aaaa üzmesinler seni.. deki geçen gün verdiğiniz şarabın etkisi geç geldi uyuyakaldımbayanssulusmile

hahah ben de diyorum ki niye ısrarla sunta adını soruyor :roflol:
iyi artık orda marketlerde sorarsın sunta var mı diye :roflol:
marketlerde sunta diye bişi çıkarsa görürsün senohaoldumsmile

falla değişik bir düşünceymiş ne diyim kifisfisfis ama sende herşeyden ye ölçünü bil kimse çakmaz olumunekankayizsmile

cedricim şu patates böreği tamamen göz kararı malzemeyle yapıyorum...

yoğurt
yumurta
kabartma tozu
az sıvıyağ
az un
baharat
patatesleri minnacık küp doğra karışım yap fırınla mis gibi oluyor...

kallisim o böregi yengem bir kere ben hastanedeyken yapip getirmisti o zaman bu zaman cok severek yaparim yengem yalniz icine soganda sogrardi harika bir tat ve koku veriyor icinde sogan yumusuyor hissedilmiyor.. ben bazi ilavelerde yaptim bazen icine bezelye ve havuc koyuyorum renkli oluyor hem ozaman misafirede guzel oluyor

bijouxevet canim ben onun ismi sandim dun arkadaslarima bahsetmistim sumak gibi birsey adi diyorum anlamiyorlar..simdi bu durumu anlatirim :))
sporu yaptim simdi esim geldi kahvalti yapicaz beraber

patatesleri çiğden mi koyuyorsun hamur karmıyormusun mücver gibi mi oluyor yoksa 3 kaşık un koydum diyorsun eee azmış biz de tadına baksak çok yanlış yapmış olmayız herhalde dimi pazar günü deneyim ben bunu

Piacım isteğe göre herşey eklenebilir ben cedricim bu konularda çok yaratıcı diye ince ince ne ekledim yazmadım mesela taze yeşil soğan ekliyorum bol maydanoz ve dereotu ekliyorum..

hayır hayır çiğ olarak ... önce diğer malzemelerle hamur yapılıyor zaten sulu oluyor içine patatesler ekleniyor..aynı şekilde patlıcanda nefis oluyor onuda denedim..kabartma tozo varya un azda olsa içinde kabarıp çok fazlaymış gibi duruyor..

belki bilmezsiniz cedricimle benim çok sevdiğim birde kereviz salatamız var mesela bu akşam sadece onu yapacağım kendim için.. kerevizi rendeleyip içine hemen kararmasın diye limon ekle.. sonra tuz kırmızıbiber vs.. yoğurt azıcıkta zeytinyağ.. tadına doyulmuyor.. çocuklarda eşimde çok seviyor..

kerevize bayılıyorum ama ben yemeğini yapıyorum ayvayla ve portakalla. oğlum çok seviyor. salatası da güzel oluyordur mutlaka.

bi de görümcem bi salata yapmış geçen ona da bayıldım ve hafif. belki biliyorsunuzdur ama ben anlatıyım gene de brokoliyi haşlamış. havuçları azcık yağda kavurmuş biraz ama çiğden de konabilir o zaqman daha çok dişe gelir daha değişik olur. sonra ikisinin de üstüne sarımsaklı yoğurt ve ceviz ve kırmızı biber. hem de acayip doyurucu.

canlarım güzel takımımım hepinize merhabalar maşallah takım coşmuş herkesler diyette kalisste ablama takımda yer kalmamış ama azcık zayıflasınlar sana yer açılır ablacım merak etme inşallah sizler bu işi başaracaksınız ben inanıyorumm

canzim canım hoşgedin bebiş nasıl sana huysuzluk yapıyormu :ecrin_bebek:

hoşbulduk ablacım allahıma şükürler olsun ki üzmüyor inşallah allah izin verirse sonuna kadar böyle giderse çok mutlu olucam dün kontrol günümdü herşey yolunda 26 ocakta rahim ağzı dikilecek tedbir amaçlı bakalım artık gerisi allaha kalmış

hosgeldin canim .. nasilsin? bebek nasil?

hoşbulduk canım iyiyim allahıma şükürler olsun bebek iyi maşallah inşallah allahın izniyle sonuna kadar da iyi olur şimdilik bir sıkıntımız yok hafif bel ve kasık ağrılarım oluyor oda normal diyor doktor kanaman olmadığı sürece birde kasılma tipi ağrı olmadığı sürece normal diyor bakalım allahım korusun canım

tombilicim sebze canavarıyım aslında ve neden zararlı şeyler yediğime anlam veremiyorum bu kadar kerevizi zartı zurtu severken neden yapıyorum.. brokoli dolabımdan hiç eksik olmaz ben sade yapıyorum ama havuç eklemedim hiç havucu sadece dilim dilim yapıp tek başına sarmısak ve yoğurtla yaparım.. brokoliyide hem yoğurtlu hemde limon soslu bayılırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…