- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.301
aaa bijoux hayırlı olsun yesıllenmısın.ne guzelay geldim sokaktan sarındım sarmalandım polar giydim kafamı gözümü sardım ama yinede dondummmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben
arkadaşlar bijomun rengine bakın bijomun rengine bakın size sürpris yaptımmmaklinialirimsmile bijomada sürprisss yaptımmmmbayanssulusmile hadi canımcımm hayırlı olsun olumunekankayizsmile
ah ne guzel keten helvan olmak reyhan ablacıgım.nasıl mutlu oldum okuyunca tesekkur ederımaman islak sacla cikma cedricim kurut iyice.. benim nickim burada seker ben arada ugrayip bakiyorum. bende seni öptüm keten helvam..opuyorumnanaktan
1400 kal lık bır dıyetle haftada 1 kılo ıle 1,200 arası vermen lazım sanırım tombılı tabı yuruyus fızıkseel aktıvıtede onemlı.ıstersen 1 2 hafta deneteşekkür ederim canım hemen kopyaladım masa üstüme bir word dosyasına. benim bunları hazmetmem için zaman gerekecek çünkü hergün açar açar bakarım öğrenene kadar. 1400 kalorilik diyette bunlar varsa daha ne olsun. peki mesela benim kaç kalorilik diyet yapmam gerekiyor bunu nasıl bilicem. boyum 175 kilom 91 hedefim 59 olmak ve haziran başına kadar hadi bilemedin haziran sonuna kadar. ay başına 6 kilo gibi bişey düşüyor benim hesabıma göre
hımm menu cok guzelmıs kallıstem patates boregını merak ettım nasıl yapılıyor dıye tarıf edermısın rıca etsembende yaptım yemeğimi geldim mercimek çorbası- fırında patates böreği ama kocaman tepsinin içinde sadece 3 yemek kaşığı un var ve bir iki kaşıkta yağ.. sağlıklı yani azcık yerim... sonra değişik bir mantar var burada ondan aldım pazardan ondan yaptım uydurma kavurdum çok lezzetli bir mantar kültür mantarı ama değişik.. bu kadar yeter dedim oturdum ama ayçayla kavga ediyoruz :))
mersa mekikmi çekiyorsun yoksa kaydirigubbakcemile3saate bak nerede kaldın...ohaoldumsmile
ama olmaz ki ne pastası bu şimdi.. pstayla börekle ancak iki ileri iki geri yapıp bizim yaptığımız hataya düşersin yerinde sayarsın... lütfen topla kendini ..
bijom sayayım saymasınada bir an önce mezun edelim seni :gitme: takımda bana yer kalmamış ohaoldumsmile paylaşıma yazdım ama kimse cevap bile yazmıyor:gitme:
kallisim 59 u görmeden şurdan şuraya gitmem valla :umursamaz:bijom sayayım saymasınada bir an önce mezun edelim seni :gitme: takımda bana yer kalmamış ohaoldumsmile paylaşıma yazdım ama kimse cevap bile yazmıyor:gitme:
teşekkür ederim cedric canımm opuyorumnanaktanaaa bijoux hayırlı olsun yesıllenmısın.ne guzel
ama olmaz ki ne pastası bu şimdi.. pstayla börekle ancak iki ileri iki geri yapıp bizim yaptığımız hataya düşersin yerinde sayarsın... lütfen topla kendini ..
hahah ben de diyorum ki niye ısrarla sunta adını soruyor :roflol:bijoo ismi senmi uydurdunn hay alllaaahhh:roflol:bende genel adimi kidiye israrla merak ettim .. burdaki adiyla karsilastirmak icin sormustum :)
çok zamandır yapmadığım bir şy yaptım bugün ara öğün yedim :))) yarım avuç kuru üzüm.. yeterli demi..
tombilicim şanslısın maşallah ohh..
of-f-f-ffff gitmem tamamaklinialirimsmileohaoldumsmile bende takımda ayrı bir liste yaparım guclubacismile yaparım fallaha aklinialirimsmile
kallisim 59 u görmeden şurdan şuraya gitmem valla :umursamaz:
teşekkür ederim cedric canımm opuyorumnanaktan
sık sık geç kalınmıyorsa sorun etme eşinde akşama değiştirecektir tavrını..yapıyorlarohaoldumsmile
benim oğlan kucağımda debelenip duruyo yarım saatir yazamadım giiti bi mesajı şunu uyutup kahvaltı sofrasını toplayayım ,bende uyuyum bi yarım saat daha benim hacı yatmaz kalkar 1 saate kalmaz..
eşimin doğum günü pastası napim günah kalmasın dedim yedim delikafadulden
bu hafta kayışı kopardım haklısın.. :kedi:
reyhan ablam sende ona kötü bakkkk aklinialirimsmileböle bak aklinialirimsmilegünaydinlar.. buradayim ama yazamiyorum docent cok kötü bakiyor. yarim saat gec kaldim bu sabah. ama ben telefon edip söyliyecektim gecikecegimi. cikmadi tele uyuz docent. simdi bende ona kötü bakiyorum.aklinialirimsmile
marketlerde sunta diye bişi çıkarsa görürsün senohaoldumsmilehahah ben de diyorum ki niye ısrarla sunta adını soruyor :roflol:
iyi artık orda marketlerde sorarsın sunta var mı diye :roflol:
valla orası tartışılır kallistecim. mesela dün akşam mantı vardı. mecburen yedim bir kepçe.bi de eşim dayanamamış çiğköfte almış lavaşa. onun da yarısını yedim. onlara diyette olduğumu söyleyemiyorum. yani eşim hariç diğerlerine. gençken yiyebildiğin kadarını yemen lazım diye bir düşünceleri var diyette olduğumu duyarlarsa daha çok baskı yaparlar.
cedricim şu patates böreği tamamen göz kararı malzemeyle yapıyorum...
yoğurt
yumurta
kabartma tozu
az sıvıyağ
az un
baharat
patatesleri minnacık küp doğra karışım yap fırınla mis gibi oluyor...
Piacım isteğe göre herşey eklenebilir ben cedricim bu konularda çok yaratıcı diye ince ince ne ekledim yazmadım mesela taze yeşil soğan ekliyorum bol maydanoz ve dereotu ekliyorum..kallisim o böregi yengem bir kere ben hastanedeyken yapip getirmisti o zaman bu zaman cok severek yaparim yengem yalniz icine soganda sogrardi harika bir tat ve koku veriyor icinde sogan yumusuyor hissedilmiyor.. ben bazi ilavelerde yaptim bazen icine bezelye ve havuc koyuyorum renkli oluyor hem ozaman misafirede guzel oluyor
bijouxevet canim ben onun ismi sandim dun arkadaslarima bahsetmistim sumak gibi birsey adi diyorum anlamiyorlar..simdi bu durumu anlatirim :))
sporu yaptim simdi esim geldi kahvalti yapicaz beraber
patatesleri çiğden mi koyuyorsun hamur karmıyormusun mücver gibi mi oluyor yoksa 3 kaşık un koydum diyorsun eee azmış biz de tadına baksak çok yanlış yapmış olmayız herhalde dimi pazar günü deneyim ben bunu
patatesleri çiğden mi koyuyorsun hamur karmıyormusun mücver gibi mi oluyor yoksa 3 kaşık un koydum diyorsun eee azmış biz de tadına baksak çok yanlış yapmış olmayız herhalde dimi pazar günü deneyim ben bunu
belki bilmezsiniz cedricimle benim çok sevdiğim birde kereviz salatamız var mesela bu akşam sadece onu yapacağım kendim için.. kerevizi rendeleyip içine hemen kararmasın diye limon ekle.. sonra tuz kırmızıbiber vs.. yoğurt azıcıkta zeytinyağ.. tadına doyulmuyor.. çocuklarda eşimde çok seviyor..
canzim canım hoşgedin bebiş nasıl sana huysuzluk yapıyormu :ecrin_bebek:
hosgeldin canim .. nasilsin? bebek nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?