Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kardeş takımın güzelleri umarım herkes iyidir. sağlıklı,huzur dolu ve kilo verdiğimiz günler diliyorum herkese. öpüldünüz.

doğru mu söylüyorsun çok memnun oldum allah hayırlı işler versin inşallah. ve çok da umutlandım. gerçekten biz de başaarbiliriz o zaman. moral verdin çok güzel olacak bugünüm sayende.

çocuğu uyuttum geldim.. karnım açlıktan gurulduyo kahvaltı bile etmedim, hiiiiç bişey yiyesim yok ilaç içicem yinede bir lokma bile yemek istemiyor canım.. keşke hep böyle iştahsız olsam ne güzel olurduuuu..

görüdüğüm kadarıyla aşure konusu açılmış bende bayılırım aşureye, ucundan kıyısında bakabildim yazdıklarınıza
. bende malzeme aldım evde duruyo ama hiç tek başıma yapmadım annem çok güzel yapar tüm komşularda ona yaptırır ama ben cesaret edip yapamadım, anneme de söylemek istemedim kendim denemek istiyorum..

Birşey soracağım bu konuyla ilgili buğdayı akşamdan ıslatıyormuyduk ? Ve ne kadar pişiriyorduk...

Git anana sor demeyin valla bozuşuruz :) Annem herşeye müdahale eder benide gıcık eder onun için size soruyorum :)

ben de bir kere geçen sene yaptım ıslatıyorduk herhalde diye hatırlıyorum ama sen yine de bana bakma.bilmiyorumkismile

ay geldim sokaktan sarındım sarmalandım polar giydim kafamı gözümü sardım ama yinede dondummmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben

arkadaşlar bijomun rengine bakın bijomun rengine bakın size sürpris yaptımmmaklinialirimsmile bijomada sürprisss yaptımmmmbayanssulusmile hadi canımcımm hayırlı olsun olumunekankayizsmile

bijomm hani siz kahvaltida bir sey yiyordunuz ya (wasa) tam adi neydi? birde nasil yiyordunuz?
canım 1 paket ülker altınbaşak bisküvisini 200 gr kadar yogurda kırıyorum. biraz da beyaz peynir eziyorum içine..

aa ben yeşil olmuşum :uhm: kallis naptın banaaaa çabuk söyle :roflol:

reyhan ablam asagıda senı goruyorum ama dus aldım saclarımı kurutup gıyınıp dısarı cıkmam lazım aksam ustu donucem opdum senı ablacıgımŞeniz

aman islak sacla cikma cedricim kurut iyice.. benim nickim burada seker ben arada ugrayip bakiyorum. bende seni öptüm keten helvam..opuyorumnanaktan

serzenish güzelim islat bugdayini ben bir kilo aliyorum nohutu fasulyeyi bolca kullanacaksan yarim kilo yeter. bugdayini iyice birkac kez yika suyu beyaz olana kadar sonra bolca su doldur tencerene ve bir tasim kaynat en fazla birkac dakika fazla kaynatma sonra kapat ocagini ve tencerenin kapagini sabahleyin oldukca sismis oldugunu görürsün. nerdeyse pismis kadar olmustur sonra yine en büyük tencerende su ilave edip kaynatmaya basla suyunu süzme öylece kaynat ve diger malzemelerini at sirayla.. fasulye nohutta bir önceki aksamdan hazirlanmis olursa cok iyi olur.. ben bu yil dut pekmezi kattim asureme dehset bisi oldu.. cok degil bir su bardagi kadar. kuru meyveyi cok koydum en cok bunu severim cünkü :)) rendelenmis portakal kabugunu unutma.
ay ay sürpriz yapmis ne güzel yapmissin canim aklina saglik :))delikafadulden

canım 1 paket ülker altınbaşak bisküvisini 200 gr kadar yogurda kırıyorum. biraz da beyaz peynir eziyorum içine..

amanda aman yesillerde ne yakismis bijoma hayirli olsun bijom tebriklerolumunekankayizsmile

ay ben buna takmıştım üni1. sınıftayken. akşamları yurtta yemek çıkmıyordu ben de bunu yiyordum sadece acayip kilo vermiştim ama ne kadar sağlıklı olmuştu onu bilmem

yeşil olmak ne demek ne demek?

hoşbulduk canımmm, valla ne az görüştük tadı damağımda kaldııı.. eskişehire gidersen benim tocadan izin koparabilirsem gelicem söz...

evet gerçekten daha uzun bir zamanda başka şeyler de yapabilmeyi isterdim seninle ama ,nerdeyse ne yaptığımızı bile unutacak kadar uykusuzdum.neyse şubatta kesin görüşüyoruz zaten canım...
eskişehire gelme fikri de hoş bak :) bunu ciddi ciddi düşüneceğim kalliiiiiiiiiiiiiiiissss aklinialirimsmile

mersam yürüyüşlere başlamışsın,sakın bırakma... olsun 83 bugün olur,yarın bir bakarsınyürüyüe yürüye 70 olursun..işin sırrı devam ettirebilmek.bu çikolata kardeşinizde de bu sorun var işte...

çikolat da evinin kadını oldu hadi bakalım yavrum valla dün msn de söyledim eğer yakın olsaydık gün yapardık diye :roflol:

evinin kadını mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok hoş yaa :)
evet ev hanımı oldum ama gün yapmak istiyorum yahu beenn seninle ,uzaksın mafoldumben

ben de böyleyim işte cedricim çok yiyorum aşure olunca...tüm gün aşure ile beslenebilirim vallahi...

özrü kabahatinden büyük derler ya,sportie ninki de o hesap... çok kızdım valla ben kendi adıma...

ben de aşurecilerdenim... ama benim eşim aşure sevmediği için ben evde yapamıyorum,ya komple ben yemek zorundayım ya da bir zaman sonra dökülür.. e yazık değil mi...

karanfil olayına çok güldüm :)))

ben made in germany canim boshayallersmile

oooo uzakmış bayağı, merak ediyorum Almanya yı ama...

canım çok geçmiş olsun,sesine ihtiyacın var senin ciddi anlamda,çok dikkat et...
ben bu sabah yürüdüm dün akşam da yürüdüm ve bu akşam da yürüyecem inşallah ama hergün yürüyemiyorum bazen haftada ne kadar yürümek yararlı oluyor acaba bileniniz vardır mutlaka

canım haftada 3-4 gün günde 1 saat veya hergün günde yarım saat diyorlar.seçim bizim...

gördüm kallisim,hatta az önce bijom msn deydi ben söyledim..farkında değilmiş,gülmekten öldük,çok şaşırdı. kaydirigubbakcemile3

ayy sabahtan beri yazmaya çalışıyorum bunları,ya bir telefon geliyor,ya kapı çalıyor,ya msn de önemli bir konuşma yapmak zorunda kalıyorum filan...2 saatte ancak yollayabildim cevaplarımı...

ben de yemekteyizi izliyorum,ay tam ev hanımı oldum :))

off ya sayfalarım açılmıyor uyuz oldum sinir oldum öylece bekliyorum bir alıntı bile yapamadım..

aşure buğdayını akşamdan ıslatıyorum..saatle pişirmedim hiç ama iyice şişip patlamış gibi olacak şişince anlarsın zaten...

yeşil olmak sitede görevli olmak demek editör yani..konuların temizliği düzeni vs ile uğraşmak demek :))

ay çikolatım artık evdesin senide yapalım nolcek tısssaklinialirimsmile

eskişehir işinide şu soğuk geçsin hemen yapalım derim şöyyleeee porsuk kenarında oturur sohbetin gözüne okurus ay ne güzel olurolumunekankayizsmile

valla o kadar uzun sürmeyebilir,ben eşime söyledim bile az önce msn de...

kalacak yerimiz de çok orda... 3-4 günlüğüne eskişehire gelebilirizzzzzzzzzzzzzzzz... ama zamanı belli değil

yok kallisim ben sonra yeşilleneyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…