- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.181
Tat@kollontai bi kardeş nasihati @kollontai milleti fena paralıyorr. Sakın abur cubur yeme. Püskürt meyin şu hatunu üzerimize
Harikasın.Sabah 84.8 geldim soktayim :))) iki gün abur cuburu kestim sadece... cok mu hızlı olur bu şekilde acaba ya?
Yani hatun fena kırbaçlı, istersen yap kaçamak..Aynen de oyle. Benim kacamaklara da son geldi sagolsun @koll
Harikasın.Sakın bozma aynen devam. Yeşil çay falan içtiysen ödem atmışsındır. Ama bir de emziriyorsun.Ondan bu kadar hızlı vermiş olabilirsin. Ama her ne ise harika bi sonuçç. Hayallerin kapının önünde seni bekliyor.Sadece içeri almak kaldı sana
Simit ekmek pizza yedimmi kendimi suçlu hissediyorumCanım aslında çok az kalori almışsın. Keşke öğlende bişeyler yeseydin. Akşam sadece salata yemişsin zaten.
Kötü bir menü. Biraz daha sağlıklı menüler gelse dahs güzel kilo verirsin.
Canım bazen öküz gibi canım birşeyler istiyor yiyorum bazende hiçbirşey yemek istemiyorum hatta midemi bile bulandırıyor yemek yemek kokosu neyin kafası bu anlamıyorum bugünde simit çekti canım yedim başkada birşey yemesem olurdu zorla yedim diğerlerinimenümmm kötüüü ama yapılcak birşeyim yoktu yoksa tüm gün aç kalacakdım
Grup pisikolojisi heralde bende çok mutluyum.Çok sevindim. Allah devamını nasip etsinIhlamur ekinezya cayi içtim akşam sekersiz.. Sanırım ekinezya da ödem attiriyomus. Cok mutluyum şu an :))
Yani hatun fena kırbaçlı, istersen yap kaçamak..
Güzel bi alışkanlıkmışSimit ekmek pizza yedimmi kendimi suçlu hissediyorumondanda öğle çoğunlukla yemiyorum sabah az yemişsem öğle yerim iyi yemişsem yemem çoçukluğumdan beri böyleyim 2 öğün yeriz biz ailecek öyleyiz şimdi eşimde öyle iki öğün yer akşamıda hafif tutuyorum yoksa grda olsa gidiyor
Hoşgeldin canım. Zaten bu aralar emziren annelerin istilası altındayızz.Walla direk daldım hatunlar ama doğru yerdeyim galiba Zayıflamak istiyoruuum...beyan ettim kabul ettim buraya mi yazcam bu arada ☺ 3.bebisimi doğurdum 5 aylık. .36 yaşımdayım ..8 kilo aldım 6 si gitti ama kilolu hamile kalmıştım biraz..67 kiloyu hedef 57 ...pofff ..Bu arada kızçem emiyo ..
Çok iyi oldu bu hatunun gelmesi :))Yok canim korkuyom vallahi ondan.
Grup pisikolojisi heralde bende çok mutluyum.Çok sevindim. Allah devamını nasip etsin
Böyle seyleri duymak iyi geliyor :) emzirmek çok efor kaybettiriyor cidden. Benim hatam da zaten harcadigim eforu hemen arkasından şekerli yiyerek fazlasıyla geri almam oldu. Sonuç gittikçe artan kilo. Dün tartildim 85 olmuşum
Geliceksin tabiki Hep birlikte başaracağızz
Sabah 84.8 geldim soktayim :))) iki gün abur cuburu kestim sadece... cok mu hızlı olur bu şekilde acaba ya?
Simit ekmek pizza yedimmi kendimi suçlu hissediyorumondanda öğle çoğunlukla yemiyorum sabah az yemişsem öğle yerim iyi yemişsem yemem çoçukluğumdan beri böyleyim 2 öğün yeriz biz ailecek öyleyiz şimdi eşimde öyle iki öğün yer akşamıda hafif tutuyorum yoksa grda olsa gidiyor
Walla direk daldım hatunlar ama doğru yerdeyim galiba Zayıflamak istiyoruuum...beyan ettim kabul ettim buraya mi yazcam bu arada ☺ 3.bebisimi doğurdum 5 aylık. .36 yaşımdayım ..8 kilo aldım 6 si gitti ama kilolu hamile kalmıştım biraz..67 kiloyu hedef 57 ...pofff ..Bu arada kızçem emiyo ..
Walla direk daldım hatunlar ama doğru yerdeyim galiba Zayıflamak istiyoruuum...beyan ettim kabul ettim buraya mi yazcam bu arada ☺ 3.bebisimi doğurdum 5 aylık. .36 yaşımdayım ..8 kilo aldım 6 si gitti ama kilolu hamile kalmıştım biraz..67 kiloyu hedef 57 ...pofff ..Bu arada kızçem emiyo ..
Canım hoşgeldin öncelikle. Ben seni atlamışım. Takımın kaptan yardımcısıyım ve ceza listelerini tutuyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.195397/page-18293#post-46078498
Şurada uzun uzun anlattım ceza listesi nedir diye. Katılmak ister misin, ekleyeyim mi seni de?
Merhabayın takımcıyım..ben bu sabah iki yumurta kırdım az sızma zeyrinyağına dört adet siyah zeytin bir parça kuflu peynirle yedim oğlum durmuyo bugun..spor niyetine nevi temizledim şimdi oğlanı arabaya atıp pazar yapiciğim baya yururum artıkın ayağıma sporları takıp...ebru ceza takımına alma derken baya baya spor yapmam ben galiba..eşimin evde olmaması sorun bugun şehit var göreve gitti o olsa her şeyi daha kolay hallederdim...öğlen geçişcek gibi ama akşam menumu şimdiden yazayım ..zeytinyağlı yeşil fasulye bol yeşil salata yoğurt) bu arada bizim hamile topiği gelmeye devam ediyor en çok üye getiren uyeye odul var mı acep
Merhabayın takımcıyım..ben bu sabah iki yumurta kırdım az sızma zeyrinyağına dört adet siyah zeytin bir parça kuflu peynirle yedim oğlum durmuyo bugun..spor niyetine nevi temizledim şimdi oğlanı arabaya atıp pazar yapiciğim baya yururum artıkın ayağıma sporları takıp...ebru ceza takımına alma derken baya baya spor yapıyorum ben galiba..eşimin evde olmaması sorun bugun şehit var göreve gitti o olsa her şeyi daha kolay hallederdim...öğlen geçişcek gibi ama akşam menumu şimdiden yazayım ..zeytinyağlı yeşil fasulye bol yeşil salata yoğurt) bu arada bizim hamile topiği gelmeye devam ediyor en çok üye getiren uyeye odul var mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?