- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.241
Aynı konuya nerdeyse aynı şeyleri yazmışızBence diyet demeyelim artık aslında beslenmemize, sağlıklı beslenme diyelim. Sebzeni, etini, salatanı, sütünü-yoğurdunu vs kısmadan hepsinden dengeli bir şekilde tüketerek devam et beslenmene, zararı olmaz faydası olur.
Kaldı ki kurabiyenin, çikolatanın, şekerin ne faydası var ki çocuğa? Zararı var aksine glikoz şurubunu yazık alıyor körpecik sağlıklı vücuduna. Hele ki emzirenler, hamileler falan kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünüp yemeyin ya şeker falan cidden çok zararlı.
Vayyy baya kararlıyız Süpersin canım uymamışsın şeytana. Benim eşimacilen zayıflamam gerektiğini düşünüyor yoksa üstüme yapışır veremexmişim Gerçi ondan önce ben tepkiliyim bu kilolaraKızlaaaarr diyetim suikaste kurban gidiyodu az kalsın..hain yarim de okuldaymış bugün ben de labdan çıktım hadi yemeğe gidelim dedi..nereye didim burger dedi aman tanrım didimsalata yoksa ben yemem eve gider sotemi yerim dedim. tavuklu salata aldım bana zorla hamburger yedirmeye çalıştııı nolucak bi ısırıktan dedi.. olmaz bak bu 350 kalori sınırı geçemem dedim kalori mi sayıyon dedi.. Pislik beni vazgeçirmeye çalıyo neymiş efenim ben böyle tontik daha tatlıymışımm.. görecek o ama bi gitsin bu kilolar giyicem cicileri gezicem heryere
Bence sağlıklı proteinde ekle.Sanırım önceki mesajlarda B blanche_ea de bahsetmişti yoğurt yiyebilirsin mesela.peynir, yoğurt,et,yumurta ekle sadece sebze ve salata yeterli olmaz diye düşünüyorumAslında çok haklısınız daha ziyade düzenli beslenme şu anda yaptığım sadece ana yemekleri daha az tüketiyorum. Emziriyorsun diyete gerek yok diyen kişiler çok ama yaptığım şey çok da yanlış değil aksine daha sağlıklı besleniyorum ve süt yapan şeyleri tüketiyorum. Aç da kalmıyorum ilk iki gün zorladım kendimi çünkü midem kocamandı durmadan yemek istiyordum doymak bilmiyordum bunun üstesinden gelmek için xorladım. Şimdi de salata ve yanındaki iki kaşık yemek yetiyor doyduğumu hissediyorum üstelik
Haklısınız canım yoğurt hem yağ yaktırır hem de sütü arttırır yumurtayı her sabah yiyorum zaten,teşekkür ederimBence sağlıklı proteinde ekle.Sanırım önceki mesajlarda B blanche_ea de bahsetmişti yoğurt yiyebilirsin mesela.peynir, yoğurt,et,yumurta ekle sadece sebze ve salata yeterli olmaz diye düşünüyorum
kız napiim bişey demeyim dedim kimseye, zaten herkes menülere yorum yapıyo ceza da var ama yenilenler fena yani, 300 ip atlama yazsan fayda etmez :) mecbur carladım bende :)Enerjinden bişeycik kaybetmemişsin güzelimm.
Bu arada annen nasıl? Uğramıyor ne zamndır. Diyeti bırakmış mı?
@sera59 arada gelsen ya özledik Sera abla
diyetten kastım açlık değil ve kesinlikle diyet yapılmalı arkadaşlar da yazmış zaten canım önemlli olan dengeli ve sağlıklı beslenmen :)Kızlar emzirirken diyet yapılır ya da yapılmaz hangi görüştesiniz? Ben yapılabilir diyorum. Neden mi? Ben diyette değilken iki çğün besleniyordum düzenli yemiyordum yeri geliyor suyu az içiyordum ekmeği çikolatayı hele de tatlı ve kurabiyeyi çokkkkk tüketiyordum ve porsiyonlarım da büyük oluyordu. Dahası sütü arttıran şeyleri az tüketiyor ve salatayı çok az yiyordum. Diyetle bunlar gitti 3 öğün yiyorum ve öğünlerim genellikle bol yeşillikli salata yanında ne yemek varsa. Ve 3 litre su. Evet az yemek yiyorum ama koca bir tabak salatayı götürüyorum.sütüm de çok etkilenmedi gibi. Zaten günde bir kez mama veriyordum aynı sistemle devam ediyoruz. Şimdi kötü mü yapıyorum, yoksa yerinde bir karar mı diyet
Böyle karar aldım geçen hafta dedim ilk söylediğimde sırıttı pis pis gıcık.. işi gücü benle uğraşmak aklı sıra kendini haklı çıkarmya çalışıyo.. Ama vazgeçmediğimi görünce verir tam destekVayyy baya kararlıyız Süpersin canım uymamışsın şeytana. Benim eşimacilen zayıflamam gerektiğini düşünüyor yoksa üstüme yapışır veremexmişim Gerçi ondan önce ben tepkiliyim bu kilolara
bu sefer yemezler gülüm, bugün diyete başladım tüm yiyeceklerimi tedarik ettim yarında leslie yapıcam bi iki güne de jillian ablayla takılmaya başlıycaz yine :) kız 66 olmuşsun yine 62 olana kadar bütün menülerde beni etiketliycen bundan sonra burnundan getiririm valla !!!!eyyvaah geldin mi sen... rakibem deyip deyip kayboluyon en güzel rakip sensin :))
hayır canım 50 dk daha yürümen lazımmorordek canim 40 dk yurudum. 300 ip atlamaya mukabil olur mu? Bir de 7 kati inip ciktim.
Kızlar emzirirken diyet yapılır ya da yapılmaz hangi görüştesiniz? Ben yapılabilir diyorum. Neden mi? Ben diyette değilken iki çğün besleniyordum düzenli yemiyordum yeri geliyor suyu az içiyordum ekmeği çikolatayı hele de tatlı ve kurabiyeyi çokkkkk tüketiyordum ve porsiyonlarım da büyük oluyordu. Dahası sütü arttıran şeyleri az tüketiyor ve salatayı çok az yiyordum. Diyetle bunlar gitti 3 öğün yiyorum ve öğünlerim genellikle bol yeşillikli salata yanında ne yemek varsa. Ve 3 litre su. Evet az yemek yiyorum ama koca bir tabak salatayı götürüyorum.sütüm de çok etkilenmedi gibi. Zaten günde bir kez mama veriyordum aynı sistemle devam ediyoruz. Şimdi kötü mü yapıyorum, yoksa yerinde bir karar mı diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?