Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta sanki bu listedeymis gibi yasayayim o zaman, başarılı olursam listeye katilayim :)
Menülerine zaten yorum yazılır canım. Direkt ceza almasan da kaçamak vs yaptıgında uyarılmıs olursun.
Kizlar menulerimi duzene sokuyorum bugunumun planini paylasayim da mudahahele edin yanlis varsa

sabahi yedim zaten saat9 da
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
peynir
salatalik
3 zeytin
roka salatasi

ara 11 de
yesilcay
1 kuru kayısı @blanche_ea :)

Oglen 14
1 kase çorba
Salat

ara
1 elma

aksam da misafirlige davetliyim menu patlican kebabi olacak yaninda salata ayranla yerim.

yorum yapin ki kizlar benım de fikrim olsun kendimi frenleyeyim
Sen bence akşamı yedikten sonra bidaha bi yaz menünü. Güven olmaz sana.

@muska77 kollontai kollontai morordek morordek @blanche_ea d_mndc d_mndc
kızlar menümün 5. günü başarı ile tamamlanmıştır
su 3lt geçmiştir hesaplayamadım dışarda çok içtim havada sıcaktı
spor 4 5 saat yürüyüş yetermi bu günlük:)
Tamamen sadık mı kalıyorsun Kuşhan menüsüne? Aynısını yaptım deyip gecme, yaz bundan sonra uysan da uymasan da.
@blanche_ea canım buradaki arkadaşlar seninle aynı kilo ve boyda değil inan ki simit yemeye ihtiyaçları yok, ve gerçekten diyete uygun bir menü müydü o simitin olduğu menü. tek tek bütün diyetisyenlerin önerdiklerini bilemem bilme şansım da yok, ama sen kendine göre olanları beğeniyorsun genel olarak, sana faydası olmuş olabilir ama bu senin bünyene ve kilona uygundur, herkes de işe yaramaz, az önce akşam 2 kaşık bulgur pilavı olabilir demişsin üzgünüm ama öğlen bile iki kaşık bulgur yiyene ceza yazılması taraftarıyım çünkü burada kimse 36 beden değil
kızlar menulere geenel olarak bi baktımda bi iki menu dısında gerisi fiyasko, aksamları ekmek yiyenler neyin kafasını yasıyo bilmiyorum ama diyet kafası degil onu diyim!!!
Bu hafta ben başlamış bulundum ama haftaya sen kes cezaları, cunku ben bu kadar katı kurallı degilim. En azından takım içinde tutarlı olmus oluruz.
morordek morordek canim 40 dk yurudum. 300 ip atlamaya mukabil olur mu? Bir de 7 kati inip ciktim.
Bugunun sporuna ek olarak mı yaptın? Cunku cezaları günlük spora ek olarak yapmamız gerekiyor.

Bugünüm :)
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim
çok şükür ayağımı iyileşti cezalarımı da yürüdüm eksik varsa yazın kızlar :)
1 saat bantta yürüdüm
kahvaltım 08.30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz
hava çok güzeldi dışarıda da 1.5 saat tempolu yürüdüm
30 dk belediye'nin spor aletleriyle egzersiz yaptım çok ter attım şükürler olsun.

2. Öğünüm geç oldu midem kazınıyordu o yüzden yedim
20.30
1 kase yoğurt
150 gr kadar tavuk göğsü çok şükür doydum :)
şimdi sade kahvemi içiyorum.
1.5 lt su içmişimdir.Yatana kadar 2 lt yaparım.
1 saat bantta yürüdüm
kahvaltım 08.30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz
30 dk belediye'nin spor aletleriyle egzersiz yaptım çok ter attım şükürler olsun.

20.30
1 kase yoğurt
1 saat bantta yürüdüm
kahvaltım 08.30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz

20.30
1 kase yoğurt
1 saat bantta yürüdüm
kahvaltım 08.30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz

20.30
1 kase yoğurt
muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek

@blanche_ea canım buradaki arkadaşlar seninle aynı kilo ve boyda değil inan ki simit yemeye ihtiyaçları yok, ve gerçekten diyete uygun bir menü müydü o simitin olduğu menü. tek tek bütün diyetisyenlerin önerdiklerini bilemem bilme şansım da yok, ama sen kendine göre olanları beğeniyorsun genel olarak, sana faydası olmuş olabilir ama bu senin bünyene ve kilona uygundur, herkes de işe yaramaz, az önce akşam 2 kaşık bulgur pilavı olabilir demişsin üzgünüm ama öğlen bile iki kaşık bulgur yiyene ceza yazılması taraftarıyım çünkü burada kimse 36 beden değil
Mesajı başkasına yazmışsınız ama bizide (grupta olduğumuzdan) ilgilendirdiğinden cevap yazmak istedim.Sizi anlıyorum kaptan yardımcısı olarak disiplin istiyorsunuz haklısınızda.Ancak sizinde farkında olduğunuz bişey var herkesin bünyesi aynı değil! Simit yemek pilav yemek bence çokta kötü değil önemli.olan onu ne zaman ne kadar ve nasıl yediğimiz. Yani şimdi arada sabah ekmek yerine simit yemenin bence bi zararı yok.Yada gündüz yenen 3 5 kaşık pilavın.Kusura bakmayın bunları yıllardır hipoglisemi ve insülin direnciyle uğraşmış bir insan olarak ve diyetler konusundaki (doktorlar tarafından verilmiş) bilgilerime dayanarak söylüyorum.Şimdi diyeceksinizki neden burdasınız o zaman?Burda olmamın sebebi grup halinde hareket ederek güç almak ve kendimi sorumlu hissedeceğimden daha çok dikkat edeceğimi bilmek.Yoksa neyi yemem neyi yememem gerektiğini çok iyi biliyorum.Buraya mesaj yazacağımı düşünerek mesela canım çok istesede çikolata yemiyorum,yada börek,yada kızartma gibi.Evet cezaların olması iyi ama bu kadar sert olmayı çok uygun bulmuyorum.Bir çikolata,dondurma,bir hazır yemekle, ekmek yerine yenen simit aynı kefeye konulmamalı bence.

Açıkcası yeni başlamış olmanın rahatlığıyla konuşuyo diyebilirsiniz ama ben yerken mutlu olduğumdan bu haldeyim azıcık da üşengeçlik var spor yapılmıyo haliyle alıp yürüyo.
Şunu belirtmek isterim niyet ettiysek yapmamamız lazım gerçekten de..bi parça simit 2kaşık pilav dememek lazım.oruç gibi düşünün o zaman nasış yemiyoruz.hepsini tadını biliyoruz nasılsa sadece bi süre dokunmamalıyz.
Yiyecekleri temel olarak protein,karbonhidrat ve yağ olarak görmeliyiz bunların hepsi vücutta başka çalışıyo. 100kal protein yağ karbonhidrat aynı dönmüyo bize.
1 gram karbonhidrat 4 kal
1gram protein 9kal
1gram yağ 9kal

Vücudun bunları yakması için harcaması gereken
100 kal karbonhidrat için 12 kal
100kal protein için 30 kal
100 kal yağ için 7kal dır

Yani küçük bi matematikle biz bu 100 kaloriyi farklı gruplardan alınca

Karbonhidrattan 88 kal
Proteinden 70 kal
Yağdan 93 kal harcanmalı ki bu enerji yağ olarak depolanmasın.. Yapısal olarak sürekli yapı incelemesinde olduğum için verdiğim değerler güncel,kabul edilen ve yayınlanan makalelere dayalıdır.Ne boş konuştun demeyin sonra :stop: Kişisel olarak ben diyet menümü karbonhidratla doldurmak yerine proteinle bu yüzden zenginleştiriyorum. Hem daha tok tutuyo hem daha zor yıkılıyo hem harcamak için kalan enerji daha az..yapılan sporda doğrudan depo yağlara saldırıyo

Ben eleştirileri doğru buluyorum açıkçası herkesin bi üslubu var ama bünyem böyle deyip işin içinden çıkmamalıyız. Sonuçta herşey kendimiz için. Mesela girip buraya bakmasam sporu sallarım ben kendimi biliyorum sırf fırça yemiym diye teşvik oluyo üşensem de kalkıyorum. Düzenim disiplinim böyle oturacak inş.

Not: Bu kadar konuşup yaramazlık yaparsam ağzıma ağzıma kürekle vurun muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai :KK4:

Açıkcası yeni başlamış olmanın rahatlığıyla konuşuyo diyebilirsiniz ama ben yerken mutlu olduğumdan bu haldeyim azıcık da üşengeçlik var spor yapılmıyo haliyle alıp yürüyo.
Şunu belirtmek isterim niyet ettiysek yapmamamız lazım gerçekten de..bi parça simit 2kaşık pilav dememek lazım.oruç gibi düşünün o zaman nasış yemiyoruz.hepsini tadını biliyoruz nasılsa sadece bi süre dokunmamalıyz.
Yiyecekleri temel olarak protein,karbonhidrat ve yağ olarak görmeliyiz bunların hepsi vücutta başka çalışıyo. 100kal protein yağ karbonhidrat aynı dönmüyo bize.
1 gram karbonhidrat 4 kal
1gram protein 9kal
1gram yağ 9kal

Vücudun bunları yakması için harcaması gereken
100 kal karbonhidrat için 12 kal
100kal protein için 30 kal
100 kal yağ için 7kal dır

Yani küçük bi matematikle biz bu 100 kaloriyi farklı gruplardan alınca

Karbonhidrattan 88 kal
Proteinden 70 kal
Yağdan 93 kal harcanmalı ki bu enerji yağ olarak depolanmasın.. Yapısal olarak sürekli yapı incelemesinde olduğum için verdiğim değerler güncel,kabul edilen ve yayınlanan makalelere dayalıdır.Ne boş konuştun demeyin sonra :stop: Kişisel olarak ben diyet menümü karbonhidratla doldurmak yerine proteinle bu yüzden zenginleştiriyorum. Hem daha tok tutuyo hem daha zor yıkılıyo hem harcamak için kalan enerji daha az..yapılan sporda doğrudan depo yağlara saldırıyo

Ben eleştirileri doğru buluyorum açıkçası herkesin bi üslubu var ama bünyem böyle deyip işin içinden çıkmamalıyız. Sonuçta herşey kendimiz için. Mesela girip buraya bakmasam sporu sallarım ben kendimi biliyorum sırf fırça yemiym diye teşvik oluyo üşensem de kalkıyorum. Düzenim disiplinim böyle oturacak inş.

Not: Bu kadar konuşup yaramazlık yaparsam ağzıma ağzıma kürekle vurun muska77 muska77 morordek morordek kollontai kollontai :KK4:
Anlatmaya çalıştığım şey yanlış anlaşıldı galiba ki sizde bunları yazdınız.Şimdi bu grupta sabit bi diyet menüsü varmı?yok diye biliyorum!varsa ben yanlış anlamış gelmişim.Burda sizin yazdıklarınız karatay diyeti doğrultusunda ,yada dukan yada adı neyse son çıkan protein diyetleri.Bugün bir diyetisyene giderseniz yada doktora size verecekleri diyet listesinde 3 ana öğündede karbonhidrat olacaktır.3 ara öğünde meyve yada kuruyemiş yoğurt.Şimdi birimiz burda bu diyetlerden yapmak istesek yanlış yapıyoruz diye öğlen doktorun dediği menüdeki gibi 2 köfte 3 kaşık pilav 4 kaşık sebze yedik diye cezalandırılacakmıyız?!! Burda sabit bir diyet yok herkes kendi diyetini tavsiyeler doğrultusunda düzenlemeye çalışıyor ve isteyen bence karbonhidratta yiyebilmeli ,sağlıklı olduğu sürece ve kalori sınırlaması olduğu sürece.i!!Önemli olan amaça ulaşmak.Burda anlatmaya çalıştığım hergün simit yemek yada tabak tabak pilav yemek değil.Ayrıca önemli olan burda öğreneceğimiz şeylerin süreklilik kazanabilmesi.Oruç mantığı yanlış bence öenmli olan neyi nasıl yiyeceğimixi öğrenmek.Yoksa kilolar gidince oh gitti nasıl olsa deyip yemediğimiz şeylere saldırıp ,nasıl yediğimizide bilmeyeceğinizden!! Yeniden kilolarımıza merhaba diyebiliriz.

morordek morordek nilsub nilsub muska77 muska77 birini unuttum ya kaptanı Derya yardımcılarım hepinizi öpüyorum ama eksik var sanki.
Menü yazmasam ii aslında ama hadi yazayım bugün öğlene kadar kermeste görevliydim ama tatlı yemediiimm ki kendime bi afferin çektim fekat 2 tabak keşkek yedim. Yedikten sonra aklıma geldi onca gaz sıkıntısı üstüne pek de iyi etmedim. İnşallah bişey olmaz. Başka bişey yemedim çooook sıcaktı 3 lt. Suyu geçtiğime eminim.
Adam evde yok kızımı uyuttum çay kitap keyfi yapıciim

morordek morordek tamam canim 200 atladim simdi. 100 de ya yarina ya bir saat sonraya. Haber verrm ins.
Canim bu arada benim ceza sistemimi lutfen sen takip et ya da çıkayım ben listeden. Bir de sana zahmet nelere ceza kestigini yazarsan ben de dikkat edeyim ins
Tamam canim eger ki degisim olursa seni ben takip ederim onda sıkıntı olmaz. Sabah kahvaltilarinda sacma sapan bir sey olmadigi sürece ceza yazmıyorum, cunku kahvalti gun icerisinde metabolizma tarafından yakilacaktir diye dusunuyorum. Tabi abartı olarak bal, recel vs gorursem ya da cikolata tarzi seyler ona yazarim.
Oglen ve aksam yemeklerinde de ekmek durumuna yanindakilere gore karar veriyorum acikcasi. Cunku ornegin corba icmisseniz zaten 1 dilim ekmege esit bir de yanında ekmek varsa o bence fazla olur. Bir de kilo durumunu goz onunde bulunduruyorum. Ozellikle 90 ve uzerindekilere muska77 muska77 da demisti aksam 1 dilim ekmek olsa da ceza yazmayın diye. Cunku bi anda kesilmeyeceginin farkindayim. Senin menulerinde en azindan aksam ekmek olmasa iyi canim cunku kilon o aralikta degil.
Sana aciklarken genel olarak ceza yazma prensibimi de aciklamak istedim biraz da :KK66: genel dagilima bakiyorum acikcasi. Karbonhidrat cok fazlaysa bir öğünde en azindan yediklerini yaksinlar modunda 100 ceza yazarim yani :)
Genel olarak tatlilar zaten direkt cezalik:) ornegin gecen gunku biskuvilerine ceza yazdim yani :) şimdilik aklima gelenler bunlar.

Anlatmaya çalıştığım şey yanlış anlaşıldı galiba ki sizde bunları yazdınız.Şimdi bu grupta sabit bi diyet menüsü varmı?yok diye biliyorum!varsa ben yanlış anlamış gelmişim.Burda sizin yazdıklarınız karatay diyeti doğrultusunda ,yada dukan yada adı neyse son çıkan protein diyetleri.Bugün bir diyetisyene giderseniz yada doktora size verecekleri diyet listesinde 3 ana öğündede karbonhidrat olacaktır.3 ara öğünde meyve yada kuruyemiş yoğurt.Şimdi birimiz burda bu diyetlerden yapmak istesek yanlış yapıyoruz diye öğlen doktorun dediği menüdeki gibi 2 köfte 3 kaşık pilav 4 kaşık sebze yedik diye cezalandırılacakmıyız?!! Burda sabit bir diyet yok herkes kendi diyetini tavsiyeler doğrultusunda düzenlemeye çalışıyor ve isteyen bence karbonhidratta yiyebilmeli ,sağlıklı olduğu sürece ve kalori sınırlaması olduğu sürece.i!!Önemli olan amaça ulaşmak.Burda anlatmaya çalıştığım hergün simit yemek yada tabak tabak pilav yemek değil.Ayrıca önemli olan burda öğreneceğimiz şeylerin süreklilik kazanabilmesi.Oruç mantığı yanlış bence öenmli olan neyi nasıl yiyeceğimixi öğrenmek.Yoksa kilolar gidince oh gitti nasıl olsa deyip yemediğimiz şeylere saldırıp ,nasıl yediğimizide bilmeyeceğinizden!! Yeniden kilolarımıza merhaba diyebiliriz.

ben kimseye bişey deme hakkına sahip değilim tabiiki.soylemeye çalıştığım karbonhidrat ve yağ daha fazla yük bırakıyo bizde ..karbonidrat ağırlıklıysa diyet ya da meyve hergün yiyosan kaçamak yapıyosan kendine hedef koyduğun spor programının bi tık üstüne çıkmaya çalışmak. üşengeç milletiz yapmıyoruz spor maalesef.. söylediğim hücreler her gelen mamayı farklı işliyo..sen kalori saysan bile bazen yavaş ilerlemenin sebebi bu olabilir. ve tabıkı sana bu konuda katılıyorum neye saldırıp ipin ucuna bırakırsak kat kat bize döner..en azından ideallere yaklaşana kadar bi süre sıkı yönetim ilan etmeliyiz bünyemizde ;)
kendim için söylüyorum pilav patates görünce diyorum ki kendime kızım 1000 kilo oldun hala patates diyosun yok sana.. herkesin disiplini farklı ama kendi programında başarılar..
başımıza vuran yok ceza listesine girmeyebiliyosun sanırım.. umarım hedeflerine çabucak ulasırsın :)

Tamam canim eger ki degisim olursa seni ben takip ederim onda sıkıntı olmaz. Sabah kahvaltilarinda sacma sapan bir sey olmadigi sürece ceza yazmıyorum, cunku kahvalti gun icerisinde metabolizma tarafından yakilacaktir diye dusunuyorum. Tabi abartı olarak bal, recel vs gorursem ya da cikolata tarzi seyler ona yazarim.
Oglen ve aksam yemeklerinde de ekmek durumuna yanindakilere gore karar veriyorum acikcasi. Cunku ornegin corba icmisseniz zaten 1 dilim ekmege esit bir de yanında ekmek varsa o bence fazla olur. Bir de kilo durumunu goz onunde bulunduruyorum. Ozellikle 90 ve uzerindekilere muska77 muska77 da demisti aksam 1 dilim ekmek olsa da ceza yazmayın diye. Cunku bi anda kesilmeyeceginin farkindayim. Senin menulerinde en azindan aksam ekmek olmasa iyi canim cunku kilon o aralikta degil.
Sana aciklarken genel olarak ceza yazma prensibimi de aciklamak istedim biraz da :KK66: genel dagilima bakiyorum acikcasi. Karbonhidrat cok fazlaysa bir öğünde en azindan yediklerini yaksinlar modunda 100 ceza yazarim yani :)
Genel olarak tatlilar zaten direkt cezalik:) ornegin gecen gunku biskuvilerine ceza yazdim yani :) şimdilik aklima gelenler bunlar.
Doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum :KK9:

Oruc derken, bazi saglikli gidalari hayattan cikarmayi kastediyorsan ben de aynen yazdiklarina katiliyorum. Buradaki cezalandirma mantigi bana gore de dogru degil. Benim diyetisyenim her uc ogune 1 er diljm ekmek yazdi. Hatta sabah yumurta yemedigimde iki dilim de yiyebilecegimi soyledi. Ben de surekli beslenme konusunda makaleleri okurum. Ve aynen senin gibi dusunuyorum ve aynen ben de grup sinerjisi icin buradayim

Arkadaşlar, her insanin diyet yontemi farkli oldugu gibi ceza yazan kisilerin de stili farkli olabiliyor. Eger ki ceza listesinin adaletsiz/agir oldugunu vs dusunuyorsaniz, kimse sizleri zorla ceza listesine sokmuyor. Ozellikle soruyoruz girmek istemeyen var mi şeklinde. Ceza listesinden cıkabilirsiniz, o durumda menü yazmaya devam edersiniz biz de kacamaklarinizda uyaririz. Böyle de bir çözüm yolu var yani ;) kazan kaldirmaya gerek yok, hepimiz birbirimizi motive edip kilo vermek icin buradayiz ;)

morordek morordek nilsub nilsub muska77 muska77 birini unuttum ya kaptanı Derya yardımcılarım hepinizi öpüyorum ama eksik var sanki.
Menü yazmasam ii aslında ama hadi yazayım bugün öğlene kadar kermeste görevliydim ama tatlı yemediiimm ki kendime bi afferin çektim fekat 2 tabak keşkek yedim. Yedikten sonra aklıma geldi onca gaz sıkıntısı üstüne pek de iyi etmedim. İnşallah bişey olmaz. Başka bişey yemedim çooook sıcaktı 3 lt. Suyu geçtiğime eminim.
Adam evde yok kızımı uyuttum çay kitap keyfi yapıciim
keşkeğe yağ katılmayıp tavuğun kendi suyunda piştiyse 1 tabağın sıkıntı olacağını sanmam ..ama sen 2 tabakk yemişsin ki bu sıkıntı ..ama tabii muskama sor genede 3 hafta önce bende 5 kaşık kadar yedim bende sorun olmadı umarım sende de olmaz canım

Oruc derken, bazi saglikli gidalari hayattan cikarmayi kastediyorsan ben de aynen yazdiklarina katiliyorum. Buradaki cezalandirma mantigi bana gore de dogru degil. Benim diyetisyenim her uc ogune 1 er diljm ekmek yazdi. Hatta sabah yumurta yemedigimde iki dilim de yiyebilecegimi soyledi. Ben de surekli beslenme konusunda makaleleri okurum. Ve aynen senin gibi dusunuyorum ve aynen ben de grup sinerjisi icin buradayim
Orucu cevabı yazdığım arkadaş yazmıştı canım.Şu an yaptığımızı oruç gibi düşünelim bir süre demişti bende sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz gerektiğini ve hayatımız boyunca devam etmemiz gerektiğini anlatmaya çalışmıştım :110: Benimde doktorumun verdiği diyet 3 ana 3 ara öğünden oluşuyor ve her öğünde karbonhidrat var aslında.Yıllardır yapmaya çalıştığımdan sıkıldım ve çokda beceremediğimi anladığımdan kendime sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum.

Orucu cevabı yazdığım arkadaş yazmıştı canım.Şu an yaptığımızı oruç gibi düşünelim bir süre demişti bende sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz gerektiğini ve hayatımız boyunca devam etmemiz gerektiğini anlatmaya çalışmıştım :110: Benimde doktorumun verdiği diyet 3 ana 3 ara öğünden oluşuyor ve her öğünde karbonhidrat var aslında.Yıllardır yapmaya çalıştığımdan sıkıldım ve çokda beceremediğimi anladığımdan kendime sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum.

Kac kiloydun acaba?

kızlar bu konu çok uzamamışmı sizce??
ben morordek morordek 'e katılıorum yani dr kontrolündeyseniz menünüze ceza şartları uymuyosa girmeyebilirsiniz kimse kimseye menünü şöyle değiştir demez.. kollontai kollontai ceza listesi bakımından simit, bulgur ve pilav için söyledi.. vücudunuzu bünyenizi siz daha iyi bilirsiniz ama cezayı takip eden arkadaşlar böyle uygun görmüşler uymuyosa ceza listesine takılmayın durduk yerde strese girmenin manası yok :KK66:

benim anlatmaya çalıştığım bu değildi ama neyse :) aynı şeyleri söylüyoruz aslında.. oruç gibi düşünelim dediğim şunun içindi bikaç gündür okuduklarımdan canım çekti çikolata yedim dayanamadım patates yedim gibi bunlar gibi örnekler için nefsimize sahip çıkabilirz demeye çalışmıştım.. tabiki sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyiz.. patır kütür ne bulduysak yedik bugüne kadar-ben öyle yaptım en azından :D - kendi adıma ben başlayınca da öyle 3kaşık pilavla duramayacağımı bildiğimden hiç gözüm göresin kısmını tercih ediyorum.. dediğim gibi bunlar kişisel tercihler inş hepimiz güzel sonuçlara ulaşırız ;) :KK24:

Arkadaşlar, her insanin diyet yontemi farkli oldugu gibi ceza yazan kisilerin de stili farkli olabiliyor. Eger ki ceza listesinin adaletsiz/agir oldugunu vs dusunuyorsaniz, kimse sizleri zorla ceza listesine sokmuyor. Ozellikle soruyoruz girmek istemeyen var mi şeklinde. Ceza listesinden cıkabilirsiniz, o durumda menü yazmaya devam edersiniz biz de kacamaklarinizda uyaririz. Böyle de bir çözüm yolu var yani :KK66: kazan kaldirmaya gerek yok, hepimiz birbirimizi motive edip kilo vermek icin buradayiz :KK66:
Kazan kaldırmak değil kaptanım .Ben çok yeniyim zaten.Geldiğimden beri verilen cezalarda bi adaletsizlik görmedim o yüzdende ceza listesine dahil ettiğinizde kabul ettim.Ama yukarda itiraz ettiğim konularda fikrim aynı.Burda sırf karbonhidrat yediğim için cezalandırılacaksam istemiyorum.Simit ve 2 kaşık pilava verilen tepkileri çok ağır buldum açıkcası.Ben şok diyet yapmak yada hızlı kilo vermek istemiyorum.Yukarda siz ceza olayını nasıl yaptığınızı anlattınız bende doğru bulduğumu söyledim.Yani genele bakılıp yorum yapılmalı ve ona göre ceza verilmeli bence.Bana ilk cezayı siz verdiniz itiraz etmedim çünkü haketmiştim doğru ve adaletli bir cezaydı

Back
X