Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese. Dün 84.8 çıktığım tartida bugün 84.2 çıktım. Ac kalmadan beslenmemden gereksiz öğeleri çıkararak iki günde 1.5 kilo verdim. Günden güne eriyen biri olarak karsinizdayim :))
Cok iyi canim. Ilk baslarda beslenme duzenindeki kucuk degisiklikler bile buyuk etki gosterir. Malum vucut ödem de atmaya baslar. Bir sure sonra vucudun da bu duzene alistiginda kilo verme hızın dusecektir. O zaman da moral bozmak yok, aynen devam edecegiz

Slm kızlar bugün çok enerjiktim
Sabah
1 yemek kaşığı yulaf kepekli omlet
Salatalık
Peynir
4-5 yeşil zeytin
Öğle
1 yemek kaşığıyla zeytinyağıyla yapılmış havuçlu pırasa yemeği
1 kase cacık
Akşam
Semizotu salatası
1 kase pul biberli yoğurt
4 litre su
45 dk yarı koşu yarı hızlı tempolu yürüyüşbu yürüyüş çok iyi geldiiii banaaaa çok süper hissediyorum

Evet tahmin ediyorum zaten. Daha önce diyetisyenle kilo vermiştim o zaman da ilk hafta 5 kilo birden gitmişti. Sonradan dediginiz gibi yavasladi. Kilo vermem yavaslayinca ben de hareketimi artiriyorum :)

Sen nasılsın benim biraz işim var bitirince bende spora başlıcam hava çok güzel :)

Harikasın. Bu güne kadar kaç kilo verdin cnm

Aynı durumdayız bende taşınacağım 15-20gune çocuk hasta eşime görev yazıyorlar izin gununde bakalım ben ne yapacağım

Harikasın. Bu güne kadar kaç kilo verdin cnm
Sağol tatlım bugün diyete başladığım 12. Gün bitti 78.400 le başladım cuma günü 75 kiloydum bidaha tartılmadım yavaş yavaş gidiyor kilolar ama olsun birden almadımkii birden vereyim inat ettim sabırla vericem aslında ne kadar uzun olursa verme süreci o kadar sağlıklı yaşama alışmış oluruz bak daha şimdiden akşam hafif yemeği bol su içmeyi bol hareket etmeği alışkanlık yapmaya başladım

canım benim sana dogrudan soyledigim bisey yoktu zaten gayet kibar bir sekilde seni morordek takip etsin dedim cunku onunla daha iyi anlastınız menulerde alınganlıga gerek yok, yanlıs bisey soylediysem kusura bakma :)
uzatmıycam o mesaj benimle blanche arasındaydı ki o yuzden onu etiketlemistim, arkadaslar ben buranın bekcisi degilim istediginizi yiyin
anlamadım tatlım ne cezası dün akşam yoktum geçmişi okuyorum ama cezyı niye aldık yine:)
kız ceza yok ortalık biraz karıstı dun, sen bisey yaparsan sana ben ceza yazcam onu diyodum sana ceza yazmayı seviyorum
aynen canım boluselim daha mantıklı benim tarzıma alısık arkadaslara ceza yazayım ben, kimsenin huzurunu kacırmayım az sonra sınava gitcem dondugumda hallederiz

Tamam saoll tatlım öyle yapıyım tarçın alicam zaten bugün

B blanche_ea canım etiketlemistim silinmis valla o kadar sey okudum ki unuttum ne yazdıgını :) ay artık ilgilenmiyorum zaten kim ne yerse yesin, ben o mesajı ceza sisteminde ortak bi dilimiz olsun diye yazmıstım seni de kırdıysam kusura bakma

super menu, harika.
sadece tavsiyem sucuk kasap sucugu ise daha saglikli, makarnayi da haftada 1 gibi sinirlayabilirsin bence; - gormeni zorlastiriyor.
kalan her sey cok guzel

Tesekkurler canim, gecti bitti dun. Onumuze bakalim; onemli olan hedefe ulasmak

Cok begendim, harika menu.

canim oluyor oyle zamanlar, liste konusunu ne yaparsin muska77 soylesin; izne mi ayirir, bir hafta bildirim yapmadi mi der bilmiyorum.

ama bence sen bu yogun zamani guzel degerlendir, yogun zamanlarda insan islerine odaklandi mi yemek yemeyi unutuyor ama eger oturup stresten yersen sen kaybedersin. Bence pozitif ol ve islerine odaklan, emin ol yogunluk insana kilo veridiryor; yemek vakti geldiginde de ne yedigine ne ictigine dikkat et.

Biliyorum tatli yemeyi seviyorsun ama 21 gun agzina seker koymasan vucut istemeyecek artik halbuki, dengeleyeceksin kendini. Bence bunu bir dene, cok zor degil 21 gun sadece.

Olur beybi, ben kontrol ederim cezalarin yapilip yapilmadigini
Siz kollontai ile topluca yazarsaniz cezalari bana da kolay olur, arkadaslar yaptikca listeden silerim.

Günaydın herkese. Dün 84.8 çıktığım tartida bugün 84.2 çıktım. Ac kalmadan beslenmemden gereksiz öğeleri çıkararak iki günde 1.5 kilo verdim. Günden güne eriyen biri olarak karsinizdayim :))

Harika :)

Ilk onece ufak ufak degistirmek daha mantikli zaten, aksi takdirde vucut kendini korumaya aliyor ve kilo verme cok daha hizli olabilecekken yavasliyor. Aynen devam, sen isini biliyorsun

Aşk olsun olurmu öyle şey sorun bir hevesle gelip tam liste haftasında hiç haber vermeden çıkıyorlar düzgün gelenin başımız üstünde yeri var dışarda olduğum zamanlar hariç yeri geliyor işleri ertelip yinede buraya katılıyoruz herkestende bekliyoruz tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…