- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.321
Cok iyi canim. Ilk baslarda beslenme duzenindeki kucuk degisiklikler bile buyuk etki gosterir. Malum vucut ödem de atmaya baslar. Bir sure sonra vucudun da bu duzene alistiginda kilo verme hızın dusecektir. O zaman da moral bozmak yok, aynen devam edecegizGünaydın herkese. Dün 84.8 çıktığım tartida bugün 84.2 çıktım. Ac kalmadan beslenmemden gereksiz öğeleri çıkararak iki günde 1.5 kilo verdim. Günden güne eriyen biri olarak karsinizdayim :))
Cok iyi canim. Ilk baslarda beslenme duzenindeki kucuk degisiklikler bile buyuk etki gosterir. Malum vucut ödem de atmaya baslar. Bir sure sonra vucudun da bu duzene alistiginda kilo verme hızın dusecektir. O zaman da moral bozmak yok, aynen devam edecegiz
Sen nasılsın benim biraz işim var bitirince bende spora başlıcam hava çok güzel :)Takim 22 kisi kadar oldu sanirim. Ceza listesinde herkes yok ama o da baya var. Kim yazdi menusunu kim yazmadi hepsini birden takip etmek zor oluyor. O yuzden ikiye ayirmak mantikli olabilir. Hatta B blanche_ea da cezalarin yapilip yapilmadigini kontrol eder belki de. Cunku bi de işin o kısmı var.
Slm kızlar bugün çok enerjiktim
Sabah
1 yemek kaşığı yulaf kepekli omlet
Salatalık
Peynir
4-5 yeşil zeytin
Öğle
1 yemek kaşığıyla zeytinyağıyla yapılmış havuçlu pırasa yemeği
1 kase cacık
Akşam
Semizotu salatası
1 kase pul biberli yoğurt
4 litre su
45 dk yarı koşu yarı hızlı tempolu yürüyüşbu yürüyüş çok iyi geldiiii banaaaa çok süper hissediyorum
Aynı durumdayız bende taşınacağım 15-20gune çocuk hasta eşime görev yazıyorlar izin gununde bakalım ben ne yapacağımmorordek muska77 kollontai B blanche_ea
Biliyoraunuz ev tasiyacam. Dun ev icin alis veris yaptik eksikler falan. Yarin temizlemeye gidecem.ve oglum.ve kizim ayni and hasta birinin kulagi akiyor digeri idrar yolu enfeksiyonu. Yarin kaynanm ve gorumcem geliyor. Kendimi oyle bir cikmazda hissediyorum ki anlatamam. Aklim.hep burada ama elime telefon bile geçmiyor. 10 gun kadar yogun olurum. Bide hep kosturmacadan yorgunluk ve uykusuzluktan dolayi sisim. Odem var. Ben napacam şimdi.. buarayi birakmak istemiyorum.
Bu mesaji bile zor yazdim. Oğlumun kulagi cok ağrıyor. Hep agliyor. Yarin esim istrahatliydi ama yine gorev yazmislar. Temizlikten tasinmadan gectim.Cocuklari bile hastaneye nasil goturecegiz onu düşünüyorum.
Sağol tatlım bugün diyete başladığım 12. Gün bitti 78.400 le başladım cuma günü 75 kiloydum bidaha tartılmadım yavaş yavaş gidiyor kilolar ama olsun birden almadımkii birden vereyim inat ettim sabırla vericem aslında ne kadar uzun olursa verme süreci o kadar sağlıklı yaşama alışmış oluruzHarikasın. Bu güne kadar kaç kilo verdin cnm
Gidelim mi gerigerçekten ben bile takip etmekte zorlanıyorum kaç kişi olduk canım ya baya kalabalıklaştık:)
canım benim sana dogrudan soyledigim bisey yoktu zaten gayet kibar bir sekilde seni morordek takip etsin dedim cunku onunla daha iyi anlastınız menulerde alınganlıga gerek yok, yanlıs bisey soylediysem kusura bakma :)Meramimizi guzel anlatamadik galiba;( Geldigimden beri ifade etmeye calisiyorum ama yanlis anlasilmis. Sizin de arkadaslarin da sevkini kesinlikle kirmak istemem. Bu gurup boyle mutlu zaten gordugum kadariyla. Siz duzeninizi degistirmeyin, cunku arladaslara verimli oliyorsunuz. Ben farkli bir gruba geceyim gerekiyorsa
uzatmıycam o mesaj benimle blanche arasındaydı ki o yuzden onu etiketlemistim, arkadaslar ben buranın bekcisi degilim istediginizi yiyinÖncelikle bu uslubunuzu doğru bulmuyorum.Şahsım adına laf kalabalığı yapmak gibi bir niyetimin olmadığını belirteyim,keza yazdıklarımı ve yazdıklarınızı yeniden okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Benim yada konuyla ilgili benle aynı doğrultuda mesaj yazan arkadaşımız @afife lale nin ceza ağır aman ip atlayamam yapamam gibi bir ifadesi olmadı.Evet istersek ceza listesinde olmayabilirizde onuda biliyorum.Ancak bu ceza olayı insanları psikolojik olarak aslında diyeti bozmamaya yönlendiriyor güzel bir şey.Siz keşfetmişsiniz güzel bi iş yapmışsınız.Bizde kabul ettik.Özel bir grubamı hitap ediyor?Bir mesajımda sordum şartları varsa mesela ;ceza grubunda olanlar asla ekmek yemeyecek gibi (bir örnek sadece) açıklayın bizde girmeyelim.Şimdi burda sizin dışınızda 2 kaptan yardımcısı ve bir kaptan var onlarla ceza konusunda problem yaşamıyoruz ama sizde sıkıntı çıkıyor... Ayrıca o yazdığım mesajların başlangıcı B blanche_ea ye simit ve pilav konusunda yazdığınız mesaj oldu.Şu an alıntı yapamıyorum ama lütfen bakın mesajınıza.Herkesin 36 beden olmadığından ,simit yiyemeyeceğinden 2 kaşıkta olsa pilav yiyemeyeceğinden bahsediyorsunuz, sonrada sizin özel durumunuz varsa söyleyin diyorsunuz !! Evet burda bir çok kilo ve bedende insan var burası bir zayıflama yeri biz bunu biliyoruz, kabul ediyoruzda, siz kaptan yardımcısı olarak bunların gerçekten farkındamısınız? Yazdığım mesajların sizin gösterdiğiniz tepkiyi hakettiğini düşünmüyorum.Evet listede kişi sayısı fazla olabilir ,tek tek takip etmek zor olabilir ama bu sizin bu şekilde yazarak insanları demorolize etmenize bi neden değil.Burayıda fazlasıyla bu konuda meşgul ettik sanırım gereksiz bir tartışma gibi oldu.Sonuç olarak ben dengeli ve sağlıklı beslenmeyi doğru buluyorum ,ceza listesine kendi isteğimle girdim, bundan önceki yazdığım mesajlardaki fikirlerimdede hala kararlıyım.
kız ceza yok ortalık biraz karıstı dun, sen bisey yaparsan sana ben ceza yazcam onu diyodum sana ceza yazmayı seviyorumanlamadım tatlım ne cezası dün akşam yoktum geçmişi okuyorum ama cezyı niye aldık yine:)
aynen canım boluselim daha mantıklı benim tarzıma alısık arkadaslara ceza yazayım ben, kimsenin huzurunu kacırmayımCanim muska da soylemisti ya az miktarda peynir at agzina bastirir diye dene istersen. Ben bazen salatalik yiyordum mide boslugunu dolduruyor, zaten cogu da su
Istersen bölüşelim eskiler sana alışık ne de olsa. Kisi sayisi da fazla olduğundan tek kişinin liste tutmasi da zor oluyor zaten.
Yine super bi menu canim
Tamam saoll tatlım öyle yapıyım tarçın alicam zaten bugüntatlım bu hafta da sen hallet ben haftaya devralayım olur mu ya da pazartesi bi duzen oturtabilirsem devralırm tatlım :)
oruc meselesini soyleyen ben degilim once onu soyleyim, bu kadar ceza ceza dediginiz sey de gunde en fazla yazdıgımız 300 ipsiz ip yani yavas yavas atlasan 30 dk, pilav yedin madem 100 ip atla yak gibi dusun bunu bu birinci soyleyecegim, ikincisi istersen ceza listesinde yer almazsın ki ben itirazı olan kimseye ceza yazmadım, ucuncusu bu takımda sırf benim gaz vermelerimle fırcalarımla ya da cezlalarımla zayıflayan insanlar var, ben kimsenin hocası degilim zaten bunlar tamamen iyi niyetli uyarılar yoksa senin yedigin simit bana kilo olarak donmuyo banane der gecerim lutfen bunu anla :) ben bu ceza sisteminin takımdaki yaratıcısı oldum, bi ara baya disiplinsiz olmustuk o zaman bizi hizaya soktu, ha bissuru arkadasta ozel bi program uyguladıgında biz niye bu programı yapıyosun demedik senin uyguladıgın listede aksam ekmek varsa soylersin biz de ceza yazmayız, kisisellestirmeye gerek yok bunları bı takımda 22 kisi var suan ve bir ortalama yakalamak zorundayız, takımın ortalamasını yuksek tutmak zorundayız mesele bu yani
tatlım cubuk tarcın bunun cozumu :) bir 0.5 lt lik sise suyu doldur, icine bi cubuk tarcın at biraz beklet dik kafaya
super menu, harika.Günaydın herkeslere :)
morordek B blanche_ea @MUSKA dünkü menüm
Sabah: 4 dilim sucuk ve 1 yumurtayla yapılmış sucuklu yumurta+1 dilim tam buğday ekmeği+yarım salatalık biber yarım havuç
Ara:1 sade türk kahvesi+1 soda
Öğlen: yarım tabak peynirli makarna (4_5 kaşık kadar) + 1 tabak yeşil salata
Ara:1 fincan sütten nescafe
Akşam: 4 _5 kaşık yoğurt
Spor: Dün 5 saat aktif temizlik yaptımyani koltuk iterek ,halı kaldırarak, ağırlıkta çalışmış oldum. +20 dakika yürüyüş
Su:3 lt üstü
Tesekkurler canim, gecti bitti dun. Onumuze bakalim; onemli olan hedefe ulasmakB blanche_ea canım etiketlemistim silinmis valla o kadar sey okudum ki unuttum ne yazdıgını :) ay artık ilgilenmiyorum zaten kim ne yerse yesin, ben o mesajı ceza sisteminde ortak bi dilimiz olsun diye yazmıstım seni de kırdıysam kusura bakma
Slm kızlar bugün çok enerjiktim
Sabah
1 yemek kaşığı yulaf kepekli omlet
Salatalık
Peynir
4-5 yeşil zeytin
Öğle
1 yemek kaşığıyla zeytinyağıyla yapılmış havuçlu pırasa yemeği
1 kase cacık
Akşam
Semizotu salatası
1 kase pul biberli yoğurt
4 litre su
45 dk yarı koşu yarı hızlı tempolu yürüyüşbu yürüyüş çok iyi geldiiii banaaaa çok süper hissediyorum
morordek muska77 kollontai B blanche_ea
Biliyoraunuz ev tasiyacam. Dun ev icin alis veris yaptik eksikler falan. Yarin temizlemeye gidecem.ve oglum.ve kizim ayni and hasta birinin kulagi akiyor digeri idrar yolu enfeksiyonu. Yarin kaynanm ve gorumcem geliyor. Kendimi oyle bir cikmazda hissediyorum ki anlatamam. Aklim.hep burada ama elime telefon bile geçmiyor. 10 gun kadar yogun olurum. Bide hep kosturmacadan yorgunluk ve uykusuzluktan dolayi sisim. Odem var. Ben napacam şimdi.. buarayi birakmak istemiyorum.
Bu mesaji bile zor yazdim. Oğlumun kulagi cok ağrıyor. Hep agliyor. Yarin esim istrahatliydi ama yine gorev yazmislar. Temizlikten tasinmadan gectim.Cocuklari bile hastaneye nasil goturecegiz onu düşünüyorum.
Takim 22 kisi kadar oldu sanirim. Ceza listesinde herkes yok ama o da baya var. Kim yazdi menusunu kim yazmadi hepsini birden takip etmek zor oluyor. O yuzden ikiye ayirmak mantikli olabilir. Hatta B blanche_ea da cezalarin yapilip yapilmadigini kontrol eder belki de. Cunku bi de işin o kısmı var.
Günaydın herkese. Dün 84.8 çıktığım tartida bugün 84.2 çıktım. Ac kalmadan beslenmemden gereksiz öğeleri çıkararak iki günde 1.5 kilo verdim. Günden güne eriyen biri olarak karsinizdayim :))
Aşk olsun olurmu öyle şey sorun bir hevesle gelip tam liste haftasında hiç haber vermeden çıkıyorlar düzgün gelenin başımız üstünde yeri var dışarda olduğum zamanlar hariç yeri geliyor işleri ertelip yinede buraya katılıyoruz herkestende bekliyoruz tatlım:)Gidelim mi geri
aynen canım kırılmadıysan sorun yokTesekkurler canim, gecti bitti dun. Onumuze bakalim; onemli olan hedefe ulasmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?