- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.361
Bahaneye gel canımız istemesin diye öyle diyorsun dimi:)iiiiveetttt
güzel bir değişiklikti ama midem zor aldı 4 kaşık matıyı.. sıcak bide hamur yaa anında mide ağrısı başladı.. akşama sadece 3 kaşık yoğurt yiycem
oda var tabii sonuçta herkess burda kendini tutuyo.. :)))Bahaneye gel canımız istemesin diye öyle diyorsun dimi:)
Harika bi sonuç canım. Çok iyi gidiyorsun. Sanırım çokda hareketlisin. Yoksa 2 günde bu kadar fark şaşırtıyor.
tebrik ederim canım bebiş emzirmek cidden iyi verdiriyor yengem 1,5 ay gibi bir sürede 16 kilo civarında vermişti..Bebeğim hareketli olunca :)) bi de bu aralar sık emiyor ondan da herhalde
tebrik ederim canım bebiş emzirmek cidden iyi verdiriyor yengem 1,5 ay gibi bir sürede 16 kilo civarında vermişti..
3 çocuğunda oldu bu canım çocukların hepsine ve abime koştururken heder oldu kızcağızDarisi başıma :)))
3 çocuğunda oldu bu canım çocukların hepsine ve abime koştururken heder oldu kızcağız
umarım sende istediğin kiloya hemen ulaşırsın
iyi fena degildi valla umarım sonucta iyi olurSınavın nasıl geçti canm??
canım takımda iki ayın dolmadan izin hakkın yok diskaifiye olursun, bu hafta sabit olarak bildirim yaparsın sonraki haftaya da toparlarsın umarım sıkma canınımuska77 diger kizlar. Evimi tasiyipta yanimda ki misafirlerimi gonderene kadar sizden izin istiyorum. Kurallar nasil bilmiyorum ama evimi taşıyıp misafirlerimi gonderene kadar musade istiyorum.
gerçekten çok geriliyorum nedenini de bilmiyorum. Suan aglmak istiyorum. Hemde hungur hungur yaa
Geçmiş olsun canım.Bu konularda tecrübesizim.Kızlar geçen ayın18de oldum regl 1 2gun içimde olmam lazım ama çok fena gazım var karnımda gok gurluyor resmen ne iyi gelir rahatsız hissediyorum çok fena :)
Ohh ohh sakın bozma benceBebeğim hareketli olunca :)) bi de bu aralar sık emiyor ondan da herhalde
16 mı vay betebrik ederim canım bebiş emzirmek cidden iyi verdiriyor yengem 1,5 ay gibi bir sürede 16 kilo civarında vermişti..
Kollontai de demis zaten izin hakkin yok henuz, cuma gunu en azindan kilo bildirimi yapmaya calis.muska77 diger kizlar. Evimi tasiyipta yanimda ki misafirlerimi gonderene kadar sizden izin istiyorum. Kurallar nasil bilmiyorum ama evimi taşıyıp misafirlerimi gonderene kadar musade istiyorum.
gerçekten çok geriliyorum nedenini de bilmiyorum. Suan aglmak istiyorum. Hemde hungur hungur yaa
Afiyet olsun canim. Akşamla dengelemişsin zaten
vay spora gel bu ne kız bide halsizim bişe yapmıcam diyodun:)kızlar günlük menümü yazıyım
muska77 , kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
1 fincan çay şekersiz
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
ara 1 sade türk kahvesi
öğlen
4 yk mantı yağlı sos dökmedim üstüne normal pulbiber nane ufaladım ( ceza kartımı kullandım)
3 yk yoğurt
ara 2 sade soda
akşam
3 yk yoğurt
etiform paketinden 2 tane dilimini ufaladım yoğurda öyle yedim
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş 2 mil +3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?