Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub aldınmı kızının cicilerini 23 nisan için ? :)
Aldım canım arılı kıyafeti önceden almıştıkta dun ayakkabı çorap hiç eksik bıtmiyorki Allah izin versin bi olsunda bebişlerin görürsün o zaman bugünde oğlum tutturdu ablamın ayakkabılarını giyivem diye ayevde biri çalıyo biri oynuyo delirmek uzereyim:)

Süper

ayyy çok şeker olur arılı kıyafetle göstermiştin
oğluşunuda yerim ablası büyük yaa özeniyo kıyamam ben onaa
kız 4 tane erkek yiğenim var tahmin edebiliyorum evin halini yengem aradaa çıldırıyoo..

Cok sagol canim destegin için madem oyle. 21 gunum baslasin o zaman bugun...

Günaydın herkese. Dün 84.8 çıktığım tartida bugün 84.2 çıktım. Ac kalmadan beslenmemden gereksiz öğeleri çıkararak iki günde 1.5 kilo verdim. Günden güne eriyen biri olarak karsinizdayim :))
Harika bi sonuç canım. Çok iyi gidiyorsun. Sanırım çokda hareketlisin. Yoksa 2 günde bu kadar fark şaşırtıyor.

Sınavın nasıl geçti canm??

muska77 diger kizlar. Evimi tasiyipta yanimda ki misafirlerimi gonderene kadar sizden izin istiyorum. Kurallar nasil bilmiyorum ama evimi taşıyıp misafirlerimi gonderene kadar musade istiyorum.

gerçekten çok geriliyorum nedenini de bilmiyorum. Suan aglmak istiyorum. Hemde hungur hungur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…