- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.341
Harika :)
Ilk onece ufak ufak degistirmek daha mantikli zaten, aksi takdirde vucut kendini korumaya aliyor ve kilo verme cok daha hizli olabilecekken yavasliyor. Aynen devam, sen isini biliyorsun
Aynı durumdayız bende taşınacağım 15-20gune çocuk hasta eşime görev yazıyorlar izin gununde bakalım ben ne yapacağım
Aldım canım arılı kıyafeti önceden almıştıkta dun ayakkabı çorap hiç eksik bıtmiyorki Allah izin versin bi olsunda bebişlerin görürsün o zaman bugünde oğlum tutturdu ablamın ayakkabılarını giyivem diye ayevde biri çalıyo biri oynuyo delirmek uzereyim:)nilsub aldınmı kızının cicilerini 23 nisan için ? :)
SüperSağol tatlım bugün diyete başladığım 12. Gün bitti 78.400 le başladım cuma günü 75 kiloydum bidaha tartılmadım yavaş yavaş gidiyor kilolar ama olsun birden almadımkii birden vereyim inat ettim sabırla vericem aslında ne kadar uzun olursa verme süreci o kadar sağlıklı yaşama alışmış oluruzbak daha şimdiden akşam hafif yemeği bol su içmeyi bol hareket etmeği alışkanlık yapmaya başladım
Teşekkürler tatlım:) dikkat edicemsuper menu, harika.
sadece tavsiyem sucuk kasap sucugu ise daha saglikli, makarnayi da haftada 1 gibi sinirlayabilirsin bence; - gormeni zorlastiriyor.
kalan her sey cok guzel
ayyy çok şeker olur arılı kıyafetle göstermiştinAldım canım arılı kıyafeti önceden almıştıkta dun ayakkabı çorap hiç eksik bıtmiyorki Allah izin versin bi olsunda bebişlerin görürsün o zaman bugünde oğlum tutturdu ablamın ayakkabılarını giyivem diye ayevde biri çalıyo biri oynuyo delirmek uzereyim:)
canim oluyor oyle zamanlar, liste konusunu ne yaparsinmuska77 soylesin; izne mi ayirir, bir hafta bildirim yapmadi mi der bilmiyorum.
ama bence sen bu yogun zamani guzel degerlendir, yogun zamanlarda insan islerine odaklandi mi yemek yemeyi unutuyor ama eger oturup stresten yersen sen kaybedersin. Bence pozitif ol ve islerine odaklan, emin ol yogunluk insana kilo veridiryor; yemek vakti geldiginde de ne yedigine ne ictigine dikkat et.
Biliyorum tatli yemeyi seviyorsun ama 21 gun agzina seker koymasan vucut istemeyecek artik halbuki, dengeleyeceksin kendini. Bence bunu bir dene, cok zor degil 21 gun sadece.
Iyiyim ben de iki gundur acikogretim sinavlarinda gorevliyim hafta sonu nasil gecti anlamadim:)Sen nasılsın benim biraz işim var bitirince bende spora başlıcam hava çok güzel :)
Benim kabulum. Çıtır hatun.
Harika bi sonuç canım. Çok iyi gidiyorsun. Sanırım çokda hareketlisin. Yoksa 2 günde bu kadar fark şaşırtıyor.Günaydın herkese. Dün 84.8 çıktığım tartida bugün 84.2 çıktım. Ac kalmadan beslenmemden gereksiz öğeleri çıkararak iki günde 1.5 kilo verdim. Günden güne eriyen biri olarak karsinizdayim :))
Bu ne enerji ya pazar pazarGünaydın canlar
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim ve kendimi yollara vurdum :)
1saat 20 dakika tempolu yürüdüm
40 dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz yaptım iyi terledim.Maşallah bana :)
Sporunu yapmayanlar haydi spora..
Sınavın nasıl geçti canm??canım benim sana dogrudan soyledigim bisey yoktu zaten gayet kibar bir sekilde seni morordek takip etsin dedim cunku onunla daha iyi anlastınız menulerde alınganlıga gerek yok, yanlıs bisey soylediysem kusura bakma :)
uzatmıycam o mesaj benimle blanche arasındaydı ki o yuzden onu etiketlemistim, arkadaslar ben buranın bekcisi degilim istediginizi yiyin
kız ceza yok ortalık biraz karıstı dun, sen bisey yaparsan sana ben ceza yazcam onu diyodum sana ceza yazmayı seviyorum
aynen canım boluselim daha mantıklı benim tarzıma alısık arkadaslara ceza yazayım ben, kimsenin huzurunu kacırmayımaz sonra sınava gitcem dondugumda hallederiz
bende enerjisizim bütün gün yatasım var bu arada bugün ceza kartımı kullandımmmBu ne enerji ya pazar pazar
Çok geçmiş olsun canım.Vallahi beni en cok perisan eden cocuklarin hasta olmasi ve ikisinin ayni anda olmasi. Allah yardimcin olsun canım
Bizede at amanilsub aldınmı kızının cicilerini 23 nisan için ? :)
Afiyet olsunn canım.Mantı mı yedin.
iiiiveettttAfiyet olsunn canım.Mantı mı yedin.
Maşallah canım.Sen iyice alışmışsın sağlıklı beslenmeyeiiiiveetttt
güzel bir değişiklikti ama midem zor aldı 4 kaşık matıyı.. sıcak bide hamur yaa anında mide ağrısı başladı.. akşama sadece 3 kaşık yoğurt yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?