Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarrrrr eşimin tatiliyle kızımın okul tatili aynı haftaya denk geldi eşimde izin al tatile gidiyoruz dedi çıkdık geceden sabahda bol oksijenli yerde kahvaltı yaptık
Sabah
Mısırgevreği tartım yoktu diyet sütle 1 kase
Öğle
Somon balığı
Salata
Akşam
Hindi eti soslu
Birkaç kaşık makarna
Karışık sebze buharda kızlar evde değilim birkaç gün buraya uyucam artık otelde ne bulursam ayarlayacam kendime göre
Yürüyüş 7 saat kesintisiz orman yürüyüşü

hadi bakalım iyi tatiller sana:)

iyi Allah a şükür azcık üşütmüşüm ama dün hasta hasta 3mil lesli yaptım.... bu günden itibaren geri döndüm buraya olmasa da diyetime :) hala 65 lerdeyim çok sevdi beni bu 65....
Bugun dönersin yarın gidersin senin işin belli mi oluyor.
valla mıh gibi çakıldım 65 e.... bi 64 bi 65 bi 64 bi 65.....
Gecen hafta 66,4 bildirmissin kilonu sanki
canım diyetisyen mi dedi kan grubuna göre beslen diye ? ben bamıştım benimki 0 rh negatif kefir bana yasak mesela doğrumu ki bunlar ?
Aa bak ben de 0 rh negatifim. Boşuna sevmemişim seni, kan çekmiş demek
Benim kan grubuma da hiç güzel şeyler dememiş valla. Kırmızı eti çok sevmem. Bugday, mercimek, patates, süt ve süt ürünleri bile yasakmıs. Peeh!
tavuk hindi kaz dedin mi anasını ağlatırım

Artık anasını aglatma, az az ye de kilo gitsin :))
Eee spor yapmadan kilo verilmeeeeezz!!
Su nerde????
7 saat yürüyüs nedir ya?
Makarnadan ceza yazdım ayrıca. Yarın zıplarsın.

geçen hafta 66 idim çünkü 2. ayran vakası idi..... ondan 2 gün sonra 64 ü gördüm şimdide 65 teyim tartı kfasına göre takılıyo :)

selam kızlar dünden beri yazamamıştım geçmişi okuyayım dedim ancak gelebildim bazı mesajlara cevap vermek istedim

sevgili deep_fat yukardaki mesajın açıkcası hiç hoş değil burdaki arkadaşlar kendilerinden ödün vererek menülere yorum yapıyorlar ilgileniyorlar buradaki herkes gibi sende takım kurallarını okuyup kabul ederek geldiniz hem kurallara uymayıp hemde uyarıldığınız zaman tepki veriyorsunuz sana da bol kilo vermeler umarım en kısa sürede istediğin kiloya gelirsin

arkadaşlar bu bahane ile söyleyeyim yaklaşık 3 sene bu takım kaptanlığımnı yürüttüm dışardan çok basit gibi görülse de sorumluluğu çok fazla olan bir iş gönüllü olmadıktan sonra yapılamayacak bir şey o yüzden lütfen kaptan ve yardımcısı olan arkadaşlara destek verin hoşunuza gitmeyen mesajları olursa da lütfen kimseyi kırmadan mesaj yazın
kızlar yazmışlar çok az o maya senin yoğurdu mayalamışsın ama nasıl oldu sonucu yazmamışsın

öpüyorum seni ne güzel yazmışsın tatlım
gözün aydın tatlım inan bize derdi düştüydü

canım geçmiş olsun gözlerimiz seni arıyordu
ya ben aksam yemegim konusunda hep kararsiz kaliyorum, sizce corba icmek mi daha iyi yoksa tavuklu/etli/peynirli salata mi?
balık en güzeli ama salata da iyi fikir

Tatlim ben de a grubuyum ben de arastiracam netten

Aaa aslında uygulanabilirmişş.
Bilgilendirme için teşekkür ederimm.

ya ben aksam yemegim konusunda hep kararsiz kaliyorum, sizce corba icmek mi daha iyi yoksa tavuklu/etli/peynirli salata mi?
Ben çorba iciyorum canım eğer öğlen iyi yemissem bağırsaklarda emilimi iyi hemde metabolizma hızlandırıcı .. Ama öğlen hafif yediysen salata yemelisin tabi

geçen hafta 66 idim çünkü 2. ayran vakası idi..... ondan 2 gün sonra 64 ü gördüm şimdide 65 teyim tartı kfasına göre takılıyo :)
O zaman bugun sakın ayran icme de yarın eksi gör :)
Kaptanım ben hic takılmıyorum bu mesajlara ya gercekten :)
Kaptan yardımcısı olmadan önce de az cok tahmin edebiliyordum ama takımdakileri takip etmek, uyarmak vs cidden emek isteyen bir işmiş. Zayıflamak isteyen ceza yazılsa da kendisine kızılsa da kabulleniyor, cunku durduk yere keyfimizden kızmıyoruz yani :) Ben manyak mıyım insanlara burda ünlemli cümleler kurayım, ceza yazayım. Bana ne yani düsününce :) Ama anlamak istemeyen de böyle yazıp gidiyor, yolları acık olsun ne diyeyim. Kilolarıyla mutluluklar kendisine :))

bir sağdan bir soldan geçirdikçe geçirmişsin tamam tamam tutcam boğazımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…