- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.341
Aaa ben yok muyum bu sefer sevgili ördek20 Nisan Cezalar:
ebrusonmez - 100
@afife lale - 100
@denhizx - 100
@melampusefe - 100
Zıplayın cekirgeler!
Sütlü yoğurt gibi bişey oldu.kızlar yazmışlar çok az o maya senin yoğurdu mayalamışsın ama nasıl oldu sonucu yazmamışsın
1 aya farkedecek fotaların emin ol.Eki Görüntüle 1818032 tığ gibi görüntülerde veririm inşaallah
Zaten eşimden çok onun süratini görmeyi çok istiyorum nisan fotomda bile öyle bu bana bakmiski fotoyu kim gorduyse gorumcen çatladı catlicak diyolardisen zayıflayınca en güzel cevabı vereceksin tatlım.. bende tombik evlendim etrafımda laf söleyen çok oldu en güzel cevabı o şekilde vericez eminim..
saol orticimmmm daha süper olamadım tam ama buna şükür eskileri giymekte mutlulukmuş :) daha dolağta daha küçük şeylerde var sıra onlardaa
Diyemedim maalesef pek tartışma ortamlarina girmeyi beceremem ki aynısını esim yapardı herhalde ama benim sacimine terbiyesizmiş görümcen bacım tutup saçından atamadın mı dışarı aaaa ağzını yırttardım valla seni alan olduysa kardeşinden daha enayileri var diyemedin mi
Inşallah olursun canim ben 80 e bile raziyim85.7 ile başladım canım. Hedefim 55 kg
Eşimin azıcık bana sert konuşmasına şahit olsa sevinçten uçacak gibi oluyo hicbirzamanda saygısızlık etmememe rağmenSenden de korkulur valla ama bence de ben de olsam agzinin payini verirdim; bende bu gorumcelerdeki kiskancligi anlayamiyorum yani! Nolur iyi davransan, destek olsan..
Bende katılıyorum tecrubeliyim bu konuda sabah yumurta yemezsem zayifliyamiyorummuska protin iyi diyor et tavuk slata yumurta gibi ama bende bilmiyorum yeşil mercimek te protein salata ile yeş mer. çorbası gibi de olur:)
O zaman bugun sakın ayran icme de yarın eksi gör :)
Kaptanım ben hic takılmıyorum bu mesajlara ya gercekten :)
Kaptan yardımcısı olmadan önce de az cok tahmin edebiliyordum ama takımdakileri takip etmek, uyarmak vs cidden emek isteyen bir işmiş. Zayıflamak isteyen ceza yazılsa da kendisine kızılsa da kabulleniyor, cunku durduk yere keyfimizden kızmıyoruz yani :) Ben manyak mıyım insanlara burda ünlemli cümleler kurayım, ceza yazayım. Bana ne yani düsününce :) Ama anlamak istemeyen de böyle yazıp gidiyor, yolları acık olsun ne diyeyim. Kilolarıyla mutluluklar kendisine :))
Ya neguzel içindekileri soyleyebiliyosun ben pek onlarla bu tür diyaloglara girmeye cesaretin yok daha doğrusu bunun bedeli yine bana patlarGörümceyi pek bilmem ama kaynana kiskaniyor bence. Dun aksam yemeginde esim bana yemek yedirdi. Ben hanimimi ellerimle besliyorum anne falam dedi. Kaynana direk ah ah kiymeti bilinmiyor ki dedi. Ben de oglun ona verdigin kiymeti degeri fazlasiyla biliyor. Ikimiz de birbirimize karsi ayniyiz. Bi de sabah diyordun 6 yildir ben geline ne laf soylemisim diye. Iste bu laf ne o zaman dedim...
ne demek kaptanım her zaman hizmenitizdeyimselam kızlar dünden beri yazamamıştım geçmişi okuyayım dedim ancak gelebildim bazı mesajlara cevap vermek istedim
sevgili deep_fat yukardaki mesajın açıkcası hiç hoş değil burdaki arkadaşlar kendilerinden ödün vererek menülere yorum yapıyorlar ilgileniyorlar buradaki herkes gibi sende takım kurallarını okuyup kabul ederek geldiniz hem kurallara uymayıp hemde uyarıldığınız zaman tepki veriyorsunuz sana da bol kilo vermeler umarım en kısa sürede istediğin kiloya gelirsin
arkadaşlar bu bahane ile söyleyeyim yaklaşık 3 sene bu takım kaptanlığımnı yürüttüm dışardan çok basit gibi görülse de sorumluluğu çok fazla olan bir iş gönüllü olmadıktan sonra yapılamayacak bir şey o yüzden lütfen kaptan ve yardımcısı olan arkadaşlara destek verin hoşunuza gitmeyen mesajları olursa da lütfen kimseyi kırmadan mesaj yazın
kızlar yazmışlar çok az o maya senin yoğurdu mayalamışsın ama nasıl oldu sonucu yazmamışsın
öpüyorum seni ne güzel yazmışsın tatlım
gözün aydın tatlım inan bize derdi düştüydü
canım geçmiş olsun gözlerimiz seni arıyordu
balık en güzeli ama salata da iyi fikir
Bugun dönersin yarın gidersin senin işin belli mi oluyor.
Gecen hafta 66,4 bildirmissin kilonu sanki
Aa bak ben de 0 rh negatifim. Boşuna sevmemişim seni, kan çekmiş demek
Benim kan grubuma da hiç güzel şeyler dememiş valla. Kırmızı eti çok sevmem. Bugday, mercimek, patates, süt ve süt ürünleri bile yasakmıs. Peeh!
Artık anasını aglatma, az az ye de kilo gitsin :))
Eee spor yapmadan kilo verilmeeeeezz!!
Su nerde????
7 saat yürüyüs nedir ya?
Makarnadan ceza yazdım ayrıca. Yarın zıplarsın.
dimi kan çekmiş aayy canım benimBugun dönersin yarın gidersin senin işin belli mi oluyor.
Gecen hafta 66,4 bildirmissin kilonu sanki
Aa bak ben de 0 rh negatifim. Boşuna sevmemişim seni, kan çekmiş demek
Benim kan grubuma da hiç güzel şeyler dememiş valla. Kırmızı eti çok sevmem. Bugday, mercimek, patates, süt ve süt ürünleri bile yasakmıs. Peeh!
Artık anasını aglatma, az az ye de kilo gitsin :))
Eee spor yapmadan kilo verilmeeeeezz!!
Su nerde????
7 saat yürüyüs nedir ya?
Makarnadan ceza yazdım ayrıca. Yarın zıplarsın.
Eki Görüntüle 1818032 tığ gibi görüntülerde veririm inşaallah
Gecirmedim yaa, aslında cok güldüm o mesajına :))bir sağdan bir soldan geçirdikçe geçirmişsin tamam tamam tutcam boğazımı
3 gün sonunda dogru kisiye ceza yazmayı ögrenebildimAaa ben yok muyum bu sefer sevgili ördek
İnceldikce "yaa nasıl olsa gidiyor, eskisi kadar kötü durumda degilim" moduna giriyor insan bence o yüzden spor yapası gelmiyor :)gaddar vakvak :))) yaz cezayı kaçır üyeleri... ayyy bana da zor geliyo spor yapmak ama dün yaptım bi zahmet... yoksa gitmicek bu 65..... şişmanken dahaa kolay geliyodu spor yapmak 10 kilo gitti şimdi zor geliyo.... enteresan... ben zayıfladıkça kolaylaşır sanıyordum..... bir de 50 kilolara gelince uçuşacağımı düşünüyorum :)))
Evet 6 tane mercimek köftesi çok ama misafirlerim vardı diyetteyim dememek için onlara eşlik etmek için yedim yani istemeden ama bayağı hareketli bu gün geçirdim ve akşam yemek yicek halim bile kalmamıştı uyudum ve bugünde orucluyumCok iyi bi menü canım
Canım mercimek köftesi nedir ya hem de 6 tane? Ceza listesinde olsan kesmistim cezanı. Akşamı boş geçirmissin tabi dogal olarak ama daha dengeli beslensenize.
Ayrıca menülerinde spor ve su miktarını da yazarsan ona göre de yorumlayabiliriz.
Öncelikle gecmis olsun canım. Bugunden itibaren döndüm demissin umarım düzenli bildirime kaldıgın yerden devam edersin. Ceza listelerini ben tutuyorum, kollontai ile de konustuk bi standart belirledik gibi... Zaten muska da buralarda olmadıgı icin kollontai o işlerle ilgilenir. Cuma gunu dilersen seni alırım ceza listesine yeniden. Malum haftalık liste tutup birinciyi seciyoruz.
Bence de ilk tercih balık, yoksa salata, en olmadı o zaman corba
canım benim zor tabi söyleyememekte ben biraz deliyim de herkes beni idare ediyo galiba bu işten ben bunu anladımYa neguzel içindekileri soyleyebiliyosun ben pek onlarla bu tür diyaloglara girmeye cesaretin yok daha doğrusu bunun bedeli yine bana patlar
Gecirmedim yaa, aslında cok güldüm o mesajına :))
3 gün sonunda dogru kisiye ceza yazmayı ögrenebildim
İnceldikce "yaa nasıl olsa gidiyor, eskisi kadar kötü durumda degilim" moduna giriyor insan bence o yüzden spor yapası gelmiyor :)
aman boş ver kız sen çal ben oynayayımO zaman bugun sakın ayran icme de yarın eksi gör :)
Kaptanım ben hic takılmıyorum bu mesajlara ya gercekten :)
Kaptan yardımcısı olmadan önce de az cok tahmin edebiliyordum ama takımdakileri takip etmek, uyarmak vs cidden emek isteyen bir işmiş. Zayıflamak isteyen ceza yazılsa da kendisine kızılsa da kabulleniyor, cunku durduk yere keyfimizden kızmıyoruz yani :) Ben manyak mıyım insanlara burda ünlemli cümleler kurayım, ceza yazayım. Bana ne yani düsününce :) Ama anlamak istemeyen de böyle yazıp gidiyor, yolları acık olsun ne diyeyim. Kilolarıyla mutluluklar kendisine :))
O kadar kalorili olduğunu gerçekten bilmiyodum ama misafirlere diyette oldugumu çaktırmadan için yedimTatlim listen çok yetersiz geldi bana. Bu şekilde metabolizmani yavaslatirsin. Bir de mercimek koftesini bir süreliğine hayatından çıkar bence. İdeal kilona yaklasinca azar azar eklersin
ay minnak yüzü göstereydin inşallah 38 beden de olursun:)Eki Görüntüle 1818032 tığ gibi görüntülerde veririm inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?