Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zaten eşimden çok onun süratini görmeyi çok istiyorum nisan fotomda bile öyle bu bana bakmiski fotoyu kim gorduyse gorumcen çatladı catlicak diyolardi

ne terbiyesizmiş görümcen bacım tutup saçından atamadın mı dışarı aaaa ağzını yırttardım valla seni alan olduysa kardeşinden daha enayileri var diyemedin mi
Diyemedim maalesef pek tartışma ortamlarina girmeyi beceremem ki aynısını esim yapardı herhalde ama benim sacimi

Senden de korkulur valla ama bence de ben de olsam agzinin payini verirdim; bende bu gorumcelerdeki kiskancligi anlayamiyorum yani! Nolur iyi davransan, destek olsan..
Eşimin azıcık bana sert konuşmasına şahit olsa sevinçten uçacak gibi oluyo hicbirzamanda saygısızlık etmememe rağmen

gaddar vakvak :))) yaz cezayı kaçır üyeleri... ayyy bana da zor geliyo spor yapmak ama dün yaptım bi zahmet... yoksa gitmicek bu 65..... şişmanken dahaa kolay geliyodu spor yapmak 10 kilo gitti şimdi zor geliyo.... enteresan... ben zayıfladıkça kolaylaşır sanıyordum..... bir de 50 kilolara gelince uçuşacağımı düşünüyorum :)))

Ya neguzel içindekileri soyleyebiliyosun ben pek onlarla bu tür diyaloglara girmeye cesaretin yok daha doğrusu bunun bedeli yine bana patlar

ne demek kaptanım her zaman hizmenitizdeyim

dimi kan çekmiş aayy canım benim

bir sağdan bir soldan geçirdikçe geçirmişsin tamam tamam tutcam boğazımı
Gecirmedim yaa, aslında cok güldüm o mesajına :))
Aaa ben yok muyum bu sefer sevgili ördek
3 gün sonunda dogru kisiye ceza yazmayı ögrenebildim
İnceldikce "yaa nasıl olsa gidiyor, eskisi kadar kötü durumda degilim" moduna giriyor insan bence o yüzden spor yapası gelmiyor :)

Evet 6 tane mercimek köftesi çok ama misafirlerim vardı diyetteyim dememek için onlara eşlik etmek için yedim yani istemeden ama bayağı hareketli bu gün geçirdim ve akşam yemek yicek halim bile kalmamıştı uyudum ve bugünde orucluyum

leslie nin sesini bile duymak istemiyorum yahu :)) bıktım garıdan....

aman boş ver kız sen çal ben oynayayım

Tatlim listen çok yetersiz geldi bana. Bu şekilde metabolizmani yavaslatirsin. Bir de mercimek koftesini bir süreliğine hayatından çıkar bence. İdeal kilona yaklasinca azar azar eklersin
O kadar kalorili olduğunu gerçekten bilmiyodum ama misafirlere diyette oldugumu çaktırmadan için yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…