- 3 Eylül 2015
- 190
- 305
- 18
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.361
Ya bende geçen ay 99 olmuştum hemen almışım suan 104 umyaş 29 bir bebem var ama hep kiloluydum şu an 97-98 im boyum 163
Gecirmedim yaa, aslında cok güldüm o mesajına :))
3 gün sonunda dogru kisiye ceza yazmayı ögrenebildim
İnceldikce "yaa nasıl olsa gidiyor, eskisi kadar kötü durumda degilim" moduna giriyor insan bence o yüzden spor yapası gelmiyor :)
ay minnak yüzü göstereydin inşallah 38 beden de olursun:)
kız bilgisayardan lesli yapınca sesi kapatıyorum telden kulaklıklarımı takıp başka şarkılar dinliyorum sende öyle yap:)leslie nin sesini bile duymak istemiyorum yahu :)) bıktım garıdan....
kız bilgisayardan lesli yapınca sesi kapatıyorum telden kulaklıklarımı takıp başka şarkılar dinliyorum sende öyle yap:)
amin inşallah sen 38 beden olursun ben 36 fesad kaynanamümkün bi de bana aaa süper vermişsin helaaal melaaal diyolar şımardım zannımca :))
amin inşallah bende olurum ........ aaaa duana benide katsana kaynanacığım madem tekrar geri aldın beni :)
amin inşallah sen 38 beden olursun ben 36 fesad kaynana
eee o zaman bıkarsın dev ekranda birde bende hiç olmuyor senkron bozukluğu valla çokta iyi yapıyorum başka müziklerlede:)olmaz sonra ben bacağımı kaldırmaya devam ederken o yürüyüş yapmaya başlıyo senkron bozuluyo :)) ben tv ye bağlıyorum bir de dev ekranda leslie keyfi :)))
maşallah allah nazarlardan korusun allah analı babalı buyutsun anasına babasına vatana hayırlı evlat olsun yeter mi?emzirmiyom ben mama bebeğiyiz üç ay sağdım verdim saydırabilirsin emzirenlere
Bi Maşallahınızı alırız o vakit Eki Görüntüle 1818084
Aynı duyguları paylaşıyoruz benim esimde ne alsam biraz dar hatların belli olmasın diyor hep kilo yüzünden muskanin yazdıklarını her okuduğumda gozlerimden yaşlar akiyoaynaya baksa sıfatı yokta bende kendimi güzelim diye kandırmak istemiyorum özgüvenimi yükseltmek isterim doğumdan sonra karın çatlakları kilo beni aşağı çekti kendime saygımı kazanmak adına cidden zayıflamalıyım bu eşimle ilişkilerime de illaki yansıyor kendimi hep saklama modundayım adam sallamıyor sözde ama muskanın yazısındaki gibi eminim kilo versem bakışları değişir
emzirmiyom ben mama bebeğiyiz üç ay sağdım verdim saydırabilirsin emzirenlere
Bi Maşallahınızı alırız o vakit Eki Görüntüle 1818084
canımsın estağfurullah tatlımne demek kaptanım her zaman hizmenitizdeyim
anacım 3-4 yeseydin yanında bol yeşillikle 6 hakkaten çok olmuş ama neyse geçmişO kadar kalorili olduğunu gerçekten bilmiyodum ama misafirlere diyette oldugumu çaktırmadan için yedim
abartma da abartmamaşallah allah nazarlardan korusun allah analı babalı buyutsun anasına babasına vatana hayırlı evlat olsun yeter mi?
zorlamana gerek olmaz benim sıpam kıkır kıkır güler zatenMaşallah Suphanaalllah......... ama şimdi ben bunu sevmeliyim ama mıncırmalıyım gıdıklamalıyım kikir kikir güldürmeliyim :))
aaaaaa hadi yırttın o zaman :)
eşin sert mi yada ailesine çok mu düşkün canım ya ben eşimide atardım dışarıDiyemedim maalesef pek tartışma ortamlarina girmeyi beceremem ki aynısını esim yapardı herhalde ama benim sacimi
şaka bir yana bahtı güzel olsun:) inşallahabartma da abartma
zorlamana gerek olmaz benim sıpam kıkır kıkır güler zaten
amin cümlemizin evladını Allah olmayanlarada versin bu arada doğurmak için kiloluydum ben dukan yapıp 81 e düştüğümde bi hissiyat oluştu bende bi bakmışım gebeyim diyeti bırakmak durumunda kalmıştımşaka bir yana bahtı güzel olsun:) inşallah
Teşekkür ederim ama değerli hissediyorum önce ama insanı değersiz hissettiren karşısındakiler bence hep motive m dusuyorCanım lütfen kendini severmisin.Milletin ne dediği ne yaptığı senin sınırın olmasın.Sen kendinden memnun değilsen zayıflamalısın.
Hem kendine değer vermelisin.Sen değerli birisin sakın unutma
sen ve 34 yana yana düşünemiyorum seninle özdeştiremediğim bir rakamkaynanadan şişko gelin mi olurmuş ben 34 beden olurum o zaman hıhhh :)
oooo valla super gorunuyosun, ben hayatta 80 demem sana
bana karısma dedigin icin bisey yapmıyorum ama ben sana karıssam seni fena zıplatır zayıflatırım
canım yazarken cekinerek yazıcam bunu yanlıs anlama lutfen, ben suan ki kilomda bile kendi bedenimi hic sevmiyorum ve kendimi begenmiyorum 36-38 bedenim suan ama boyum 151Bu pek mümkün olmuyor maalesef gorumcem kızına geçen gün dediki kizim ye dayin gibi biri Seni de alır korkma
hee beraber jillian yaparıztatlım genç yaşta menapoza bebek tavsiye ediyorlar sen ve bebek süper ikili çocuk doğarken jiillian yaparken doğar
sagol tatlımgözün aydın ohh ben bile rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?