Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayıpsın yaaa hem seni daha kolay zayıflatırım, ama sen spor yapmıyosun ona bi cozum bulmak lazım once
nasıl yapmıyorum mesaide olmama rağmen şu ana kadar 2939 adım atmışım öğlen itibariyle suyumu içiyom ip aldım yolda geliyo öğlen aralalrı 15 dk boşlukta yürüyom bu cehennem sıcağında takım elbiselerle daha napim ölem mi sen bana evde yapacağım şeyleri söyle uymazsam döv beni taşıncam 2,5 haftaya eve geçeyim leslieye de başlayacam.

sen bendesin bundan sonra tıg gibi yapcem seni hergun 45 dk yuruyusle baslayalım

ayy maşallah çabuk toparladın gennçlik işte naparsın :) kız sen bana yetişçen haaaa noldu sana....
kız bir ay regl olamadım ben sana hayatta yetismem ben gecen cuma 63.7 idim iki haftaya listeye eski kilomla girmeyi planlıyom ben hıh
Ailesine çok düşkün haddinden fazla evimi bile onun istediği renge boyatti
oooo senin isin zormus yaaa

ya çok argo olacak ya da kendimi tutayım böyle kıllığına teyze diyorlar yaşın 26 maksimum ne görünebilirsin itlik yapmış gerizekalı hemşire teyze dediğinde senin teyzene..... diyecen bak ağzım bozuldu geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebiz senle beraber zayıflayacaz kızım bak akranda sayılırız bende 29 yaşımdayım..(ufalayımda cebe gireyim demi ah bu bendeki yaş kompleksi )

valla bilmem kıytın kıytın geliyon yamacıma :)

kollontaiciyim her gün 45 dk nasıl yürüyecem ben çocuğu poşetlerle çantalarla sabah bakıcıya götürüp akşam alırken sen onu hergün 30 dk de ben öğlen araları fırlıyom kurumun dışına yürüyom zaten sen bana daha çok evde görev ver ben gene adımlarımı sayacam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…