- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.441
eskisi gibi dikkat etmiyosun pes ettin ondan veremiyosunben dertlerimle barışıkım :) içinde kalıp dert olacağına çıksın dışına mert olsun demişler...
yuhh 59 ben olamam hayalini bile kuramıyorum valla artık.... kız nasıl kilo veriyodum ben hiç beceremiyom artık nasıl geldim ben bu kiloya nazar mı deydi noldu yaaa bozuldu.....
suss beee kovalarım bak sopaynan 27 yaşındaymış 34 e gel bak göriim seni.... ölsem beni belediye kokuşunca bulur :)) yaşlanınca huzur evine gidicem galiba orda döverler beni.... korkunç sonlara doğru gidiyorum ben.... gelecek hiç parlak değil... şu dünya daaa yeriiiim yooookmuuuş yokmuuuş keşke bir yalaaan olsaaaydım olsaaydım..... ay dur dinliyim gene duygularım depreşti....
bitince geçer:)
aaaay cokmus yaaa4.gunun sabahi garanti olur :)
ne bileyim regl olmaya olmaya unutmusumkız öğrenemedin mi daha :)))
ahaaaahahha beni kıskandıııııııı :)))))benim haftaya hedefim 63 ölümüne girişiyorum bu kez..... 63 ü görecem inşallah....
çatala takmaya diye diye ineği de buldun yaa:))) ihya oldum valla ... çatala takmalık inek bile var :)))
eskisi gibi dikkat etmiyosun pes ettin ondan veremiyosun
aaaay cokmus yaaa
ne bileyim regl olmaya olmaya unutmusumben bugun gitsin sisligim istiyodum da o yuzden herhal
ahaaaahahha beni kıskandıııııııı :)))))
eskisi gibi dikkat etmiyosun pes ettin ondan veremiyosun
aaaay cokmus yaaa
ne bileyim regl olmaya olmaya unutmusumben bugun gitsin sisligim istiyodum da o yuzden herhal
ahaaaahahha beni kıskandıııııııı :)))))
çatala takmaya diye diye ineği de buldun yaa
helal olsun sana
şeker çok geç regli olduğun için şişliğinde geç gidebilir ama bu dönem spor yaparsan acaip hızlı verirsin metabolizma tam gaz çalışıyor çünkü
kızlar gerçekten kefir içince rahatsız oluyorum ben neden acaba bi şişkinlik hafif bi ağrı
kan gurubu diyetinde kefir içmemem gerektiği yazıyor gerçekmiki acaba
döndü yaaa inanki pek keyifsizim kefir içince oluyorum içmicem artık belki bu şişkinliğim geçen haftadan beri var kefir yapmaya başladığımdan beri zehirlenmiyim bacım tarihe geçerim dünyadaki en sağlıklı içecekten ölen kadın diye nasıl bir bunya varsa bendedebenim ayran mevzusuna dönmesin sonra bak...
döndü yaaa inanki pek keyifsizim kefir içince oluyorum içmicem artık belki bu şişkinliğim geçen haftadan beri var kefir yapmaya başladığımdan beri zehirlenmiyim bacım tarihe geçerim dünyadaki en sağlıklı içecekten ölen kadın diye nasıl bir bunya varsa bendede
zorla buldum kaybetmiyin diyon yaniçocuğa da içirme kocamı zehirlicen aaaaaaaa :))
zorla buldum kaybetmiyin diyon yani
Hayırlı olsun canım havalar da güzelleşiyor doğayla içiçe bir spor yaparsın ne güzel.Hanımlar biz bugun bisiklet aldık, artık güzel havalarda bisiklet sürecegim
Bugun ne kadar zorlandim ne kadar bilseniz;(
Sabah ogrencim annehsinin yaptigi zeytin yagli (bizim gozlemelere benziyor) boreklerden bir suru getirdi. Ayi0olmasin diye 1 tanesinin 1/4 ini yedim;( Digerleri buzluga...
Oglen de burdan gidecek bir arkadas icin piknik vardi. Arkadasi gormek icin gitmek durumundaydim. Hepsi elde yapilmis 2 cesit pasta, 1 kurabiye, 1 borek, simit, meyvesuyu... Onlar bana ben onlara baktim. Yemedim elh. Korkumdan tabiiKizlara da dedim 'Beni atabilirler gruptan'.
Tum bunlar yetmezmis gibi beyim de aksam ennnn begendigim gofretle(wafers) geldi. Kizim 'vey vey anne' deyince ona tabaga koydum. Kokladim kokladim.... Allah im sen yardim et. Agzima bile surmedim
aaa kızlar ben bugünün bomba haberini demedim dizlerimden yukarı çıkmayan ne kadar 40 beden pantalonum varsa hepsini düğmelerini kapatabildim yalnız rahat olması için 3-5 kilo daha vermem lazım :)) hattaa durun size foto atıyım giyiniyimde :)[/QUOTTebrik ederim canım darısı bana olsun
Tatil mi iyi tatiller canım bizim için de eğlenKızlarrrrr eşimin tatiliyle kızımın okul tatili aynı haftaya denk geldi eşimde izin al tatile gidiyoruz dedi çıkdık geceden sabahda bol oksijenli yerde kahvaltı yaptık
Sabah
Mısırgevreği tartım yoktu diyet sütle 1 kase
Öğle
Somon balığı
Salata
Akşam
Hindi eti soslu
Birkaç kaşık makarna
Karışık sebze buharda kızlar evde değilim birkaç gün buraya uyucam artık otelde ne bulursam ayarlayacam kendime göre
Yürüyüş 7 saat kesintisiz orman yürüyüşü
Sen mi evde kalacaksın fıstıkbtlbetul bence de hic olmamasi daha iyi, kotu olmasindansa :)
ben de 27'yim bekarim ne var hic de evde de kalmadim :)
Ya ne bileyim 100 gramda mı gitmez! Oysa yeni başladım diyete pes etmeyeceğim ama moralimi toparlamam lazımhiç şikayet etme bende 1 ay boyunca 72 de takıldım sonra 1 ay 67 de takıldım şimdi 1aydır de 65 lerdeyim.... azimle devam... yok öyle moralim bozuldu cart ccurt :)
İnşallah canım ya belki haftaya güzel haber alırım.ne yapıyoruz yılmıyoruz boşver sıkma canını istediği kadar dirensin vucudun devam edersen görüceksin tartıda sonucunu :)
Dün eşimde baya az yiyorsun ama nşye veremiyorsun ki acaba diyor. Neyse zaman diyelim artık
Hayırlı olsun canım havalar da güzelleşiyor doğayla içiçe bir spor yaparsın ne güzel.
Süt urunleri bazilarini rahatsiz eder ama agri filan biraz fazla geldi bana..baska biseyden olmasin canim..bana iyi geliyo kefir..sonucta zararli bisey yok icinde bagirsak florasi icin cok yararli bakteriler var icinde..kızlar gerçekten kefir içince rahatsız oluyorum ben neden acaba bi şişkinlik hafif bi ağrı
kan gurubu diyetinde kefir içmemem gerektiği yazıyor gerçekmiki acaba
Olmaaaz! Su icmezsen kilo vermen cok zor tabii, aman 63 olayim derken oldurme kendini ya. Cok az yiyorsun zaten.ben bu aralar su içemiyorum yeeaaa niye unutuyorum hep....
Yok ya mesela sut icmek, yogurt ayran bana da olum... Mahvediyor beni de..
nilsub canim sen de o kadar kasma saglikli diye, her sey herkese iyi gelmiyor sonucta. Bence icme artik, dene yanil olmus iste.
Ben de keci sutu deneyecegim artik, inek sutu cok net rahatsiz ediyor beni belli.
Olmaaaz! Su icmezsen kilo vermen cok zor tabii, aman 63 olayim derken oldurme kendini ya. Cok az yiyorsun zaten.
valla biz senden çok istiyoruz kaynananların gitmesini gitselerde hep beraber kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?