Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eskisi gibi dikkat etmiyosun pes ettin ondan veremiyosun

bitince geçer:)

4.gunun sabahi garanti olur :)
aaaay cokmus yaaa
kız öğrenemedin mi daha :)))
ne bileyim regl olmaya olmaya unutmusum ben bugun gitsin sisligim istiyodum da o yuzden herhal
benim haftaya hedefim 63 ölümüne girişiyorum bu kez..... 63 ü görecem inşallah....
ahaaaahahha beni kıskandıııııııı :)))))

:))) ihya oldum valla ... çatala takmalık inek bile var :)))
çatala takmaya diye diye ineği de buldun yaa
helal olsun sana

aaaay cokmus yaaa

ne bileyim regl olmaya olmaya unutmusum ben bugun gitsin sisligim istiyodum da o yuzden herhal

şeker çok geç regli olduğun için şişliğinde geç gidebilir ama bu dönem spor yaparsan acaip hızlı verirsin metabolizma tam gaz çalışıyor çünkü

aaaay cokmus yaaa

pes etmedim de artık veremem diye bir inanç oturdu böğrüme.... bilemiciğim....

araya başka mevzular karıştırdım sen anlama diye ama anladın mı hemen kıskandığımı :)))

biz buna pozitif olumlama quantumu diyoruz gönder evrene mesajı gelsin ordan çatal da inek :)))

benim ayran mevzusuna dönmesin sonra bak...
döndü yaaa inanki pek keyifsizim kefir içince oluyorum içmicem artık belki bu şişkinliğim geçen haftadan beri var kefir yapmaya başladığımdan beri zehirlenmiyim bacım tarihe geçerim dünyadaki en sağlıklı içecekten ölen kadın diye nasıl bir bunya varsa bendede

çocuğa da içirme kocamı zehirlicen aaaaaaaa :))

Hanımlar biz bugun bisiklet aldık, artık güzel havalarda bisiklet sürecegim
Hayırlı olsun canım havalar da güzelleşiyor doğayla içiçe bir spor yaparsın ne güzel.

Hayırlı olsun canım havalar da güzelleşiyor doğayla içiçe bir spor yaparsın ne güzel.

bu ne biçim alıntıdır :))

100 gr da gitmez +500 +600 bile görebilirsin.... istersen geçmişi bi oku.... ne çok zöylendim ben bakma bu aralar bozum ama gene kontrollüyüm.... ama o dönem fulll dikkat edip sabit olduğum hatta artı da olduğum çok oldu....

kızlar gerçekten kefir içince rahatsız oluyorum ben neden acaba bi şişkinlik hafif bi ağrı
kan gurubu diyetinde kefir içmemem gerektiği yazıyor gerçekmiki acaba
Süt urunleri bazilarini rahatsiz eder ama agri filan biraz fazla geldi bana..baska biseyden olmasin canim..bana iyi geliyo kefir..sonucta zararli bisey yok icinde bagirsak florasi icin cok yararli bakteriler var icinde..

Yok ya mesela sut icmek, yogurt ayran bana da olum... Mahvediyor beni de..
nilsub canim sen de o kadar kasma saglikli diye, her sey herkese iyi gelmiyor sonucta. Bence icme artik, dene yanil olmus iste.

Ben de keci sutu deneyecegim artik, inek sutu cok net rahatsiz ediyor beni belli.

o kutu sütleri ben içtim mi 3 gün komalığım :) ama açık süt alıyorum şimdi hiç problem yok ohhh bi de kaymağı oluyo mmmhh... o kutulra ne katıyolarsa içine çok fena....

Olmaaaz! Su icmezsen kilo vermen cok zor tabii, aman 63 olayim derken oldurme kendini ya. Cok az yiyorsun zaten.

ölür müyüm kız ben deve hörgücü gibi biriktimişim içimde bana 6 ay yetcek stok var... ıssız adaya düşsem bana biişi olmaz :)) depo sağlam....

63 ommmm odaklanalım lütfen ommm 63........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…