Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menümü hemen yazıyım akşam unutuyorum sonra..

muska77 , kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub

kahvaltı
1 tane yumurtadan çılbır sade
1 çay k bal
1 fincan şekersiz çay
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
1 avuç maydanoz
1 salatalık

ara sade Türk kahvesi + 1 badem

öğlen 3 adet ızgara köfte
1 kase çorba

ara 2 kuru kayısı

akşam 3 yk kurufasulye
3 yk yoğurt
yarım salatalık

ara 1 fincan şekersiz nescafe hazır paket değil az sütlü bol kahveli..

spor 1 saat yürüyüş + 2 mil
su 3 lt

Zaten eşimden çok onun süratini görmeyi çok istiyorum nisan fotomda bile öyle bu bana bakmiski fotoyu kim gorduyse gorumcen çatladı catlicak diyolardi
çatlatırsın canım .. benim görümcelerim allah için öyle birşey demiyo ama anladığım kadarıyla zayıfladı diye duymalarına rağmen inanmıyolar zayıfladığıma benimkiler.. bugün eşime msj atmış bana pijama takımı alıcak sanırım duygu beğenirmi sence diye telde o sırada benim elimdeydi beğenir dedim :)))))))
sonra eşimin telinden sanki eşim msj atıyomuş gibi '' abla duygu kilo verdi düğün zamanındaki gibi değil 42 beden giyiyo '' dedim .. oda dedi xxl alıcam bunun kalıbı dar olmaz ona :))) bakalım haziranda gelicek olucak mı olmıycak mı anlarız...
8 aydır görmüyolar beni
insanları şaşırtma mutluluğu bile yeter tatlım ...bide en önemlisi sağlık gerisi anlık mutluluklar..

hehehe ilk guruba katıldığım zamanlara döndüm bir an
sataşınca kızıcaksınız sanıyodum bir açıldım pir açıldım vaalllaaa

kızsalar bana kızarlar kuu vak vakk vaaaak vaaak kuyruğun neredeeee kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee :)) kıza takmadığım isim kalmadı :)))

42 beden insana xxl alınır mı uleyn ohaa.... mizanı kaymış onun.... getsin matematik çalışsın acık....

42 beden insana xxl alınır mı uleyn ohaa.... mizanı kaymış onun.... getsin matematik çalışsın acık....
bencede ama ısrar etmedim ...
inanamıyo o da haklı tombik gelin oldum.hiç zayıf görmedi. normal algıda bozukluk olması gelince misafir pijaması yaparım artık en olmadı hamileyken giyerim getirsin hediyeyi severim ben

Evet canım içmicem artık bu ne ya mahvoldum

vücut laktozu parçalayamadığından olur aslında şişlik.. laktozsuz sütler var alerjisi olanlar ve hazımsızlık yaşayanlar için ama anca büyük marketlerde vardır.. bi araştır istersen onu da canım.. yorum yapamıcam çünkü kullanmadım ama varlığını biliyorum

nilsub ve diğer sütten şikayetçi arkadaşlar
Aslında yazmadan önce bunu yapmalıydım ama sonradan akıl ettim pardon.. carrfoursa ve migroslarda varmış pınarın laktozsuz sütü.. birazcık pahalı ama 4lira litresi yaklaşık..sanal marketlerden alışveriş yapıyosanız kolaylıkla ulaşırsınız yoksa büyükcene bi mağazaya bakmak lazım..
istersen bi de bunu denersin dokunmazsa iyi suçu laktoza atarız senin narin vücuduna değil ..ama doktoruna bi de laktoz intolerans testi yaptırsan en iyi sonucu alırsın tabi o zaman kesin bi şekilde belli olur

Çok iyiymiş canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…