- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.481
ne demek araya girmiyoruzz töbeeeeeee .. doğrular ortaya çıksın sadece..herkes herşeyi bilsin.. özellikle cici kaynanacığın biricik ortimnilsub
Mutlaka daha azını isteyeceksin emin ol.Inşallah olursun canim ben 80 e bile raziyim
hehehe ilk guruba katıldığım zamanlara döndüm bir anvaayy benden de ispiyoncu çıktın sen kıız :))
Keyif mi ????olmaz sonra ben bacağımı kaldırmaya devam ederken o yürüyüş yapmaya başlıyo senkron bozuluyo :)) ben tv ye bağlıyorum bir de dev ekranda leslie keyfi :)))
Allah bağışlasın canım.emzirmiyom ben mama bebeğiyiz üç ay sağdım verdim saydırabilirsin emzirenlere
Bi Maşallahınızı alırız o vakit Eki Görüntüle 1818084
Belli neşeli bişeyyabartma da abartma
zorlamana gerek olmaz benim sıpam kıkır kıkır güler zaten
çatlatırsın canım .. benim görümcelerim allah için öyle birşey demiyo ama anladığım kadarıyla zayıfladı diye duymalarına rağmen inanmıyolar zayıfladığıma benimkiler.. bugün eşime msj atmış bana pijama takımı alıcak sanırım duygu beğenirmi sence diye telde o sırada benim elimdeydi beğenir dedim :)))))))Zaten eşimden çok onun süratini görmeyi çok istiyorum nisan fotomda bile öyle bu bana bakmiski fotoyu kim gorduyse gorumcen çatladı catlicak diyolardi
Şişkinliğin geçti mi azda olsakızlar bi saattir oku oku ancak geldim kahvaltımı da yaptım :)
Keyif mi ????
hehehe ilk guruba katıldığım zamanlara döndüm bir an
sataşınca kızıcaksınız sanıyodum bir açıldım pir açıldım vaalllaaa
çatlatırsın canım .. benim görümcelerim allah için öyle birşey demiyo ama anladığım kadarıyla zayıfladı diye duymalarına rağmen inanmıyolar zayıfladığıma benimkiler.. bugün eşime msj atmış bana pijama takımı alıcak sanırım duygu beğenirmi sence diye telde o sırada benim elimdeydi beğenir dedim :)))))))
sonra eşimin telinden sanki eşim msj atıyomuş gibi '' abla duygu kilo verdi düğün zamanındaki gibi değil 42 beden giyiyo '' dedim .. oda dedi xxl alıcam bunun kalıbı dar olmaz ona :))) bakalım haziranda gelicek olucak mı olmıycak mı anlarız...
8 aydır görmüyolar beni
insanları şaşırtma mutluluğu bile yeter tatlım ...bide en önemlisi sağlık gerisi anlık mutluluklar..
çıtır ördek bikere kuu vak vakkta nerden çıktıkızsalar bana kızarlar kuu vak vakk vaaaak vaaak kuyruğun neredeeee kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee :)) kıza takmadığım isim kalmadı :)))
bencede ama ısrar etmedim ...42 beden insana xxl alınır mı uleyn ohaa.... mizanı kaymış onun.... getsin matematik çalışsın acık....
Evet canım içmicem artık bu ne ya mahvoldum
vücut laktozu parçalayamadığından olur aslında şişlik.. laktozsuz sütler var alerjisi olanlar ve hazımsızlık yaşayanlar için ama anca büyük marketlerde vardır.. bi araştır istersen onu da canım.. yorum yapamıcam çünkü kullanmadım ama varlığını biliyorum
Yediklerine dikkatt edebildin mi?Kizlar arada okuyorum ama yarin. Kaynanamlar gitsin daha aktif olurum inşâallah...
Çok iyiymiş canımm.valla öyle canım ya ben 3 sene önce tarım bakanlığından adamlar geldi genç çifçilere hibe ve kredi vericez dediler bende başvurdum kadın girişimci olduğum için çıktı bana o şekilde oldu inek parası ve barınak parası verdi devlet destekli hayvanların kaldığı yer projeli vesselam herşey üzerime paranın yarısı hibe yarısı geri ödemeli şimdi kocam iyiki baş vurdun diyor anlıcan gerçekten adamı ben zengin ettim iyi para var bu işlerde
vlla ben kilodan önce bir yumruk vurup patlatırım ağzınıSende kilo vererek ağızlarını tıka o zamn tatlım.
O daha kesin bi yöntem tabivlla ben kilodan önce bir yumruk vurup patlatırım ağzını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?