- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.401
kızım ne yapcan kocayı dertsiz başına dert mi alcanolsun idare etcen napacan bak kocalar karaborsa bulmuşun gıymetini bil :)))
gorucezvalla bilmem kıytın kıytın geliyon yamacıma :)
hımm 30 dk olsun o zmankollontaiciyim her gün 45 dk nasıl yürüyecem ben çocuğu poşetlerle çantalarla sabah bakıcıya götürüp akşam alırkensen onu hergün 30 dk de ben öğlen araları fırlıyom kurumun dışına yürüyom zaten sen bana daha çok evde görev ver ben gene adımlarımı sayacam .
bence afyonun patlamadan gece oluyor sen yine uyuyorsunanca afyonum patlıyo
kızım ne yapcan kocayı dertsiz başına dert mi alcan
o da mantıklıbence afyonun patlamadan gece oluyor sen yine uyuyorsun
valla ben bakımlı bir kadını 40 kadar evde kalmış saymam:)btlbetul bence de hic olmamasi daha iyi, kotu olmasindansa :)
ben de 27'yim bekarim ne var hic de evde de kalmadim :)
kızım ne yapcan kocayı dertsiz başına dert mi alcan
gorucezama ben haftaya 59 olmayı planlıyorum sanki senden uzak biraz
hımm 30 dk olsun o zmanevi tasıyınca da leslie yaparsın
btlbetul bence de hic olmamasi daha iyi, kotu olmasindansa :)
bitince geçer:)kızlar regl siskinligi kac gunde gecer bugun 2. gunum ?
4.gunun sabahi garanti olur :)kızlar regl siskinligi kac gunde gecer bugun 2. gunum ?
Sabahtan beri teli bi elime alıyorum okumaya başlıyorum sonra bebiş durmuyor ya da bir şey oluyor bırakıyırum. Ne çok döktürmüşsünüz öyle bi türlü okuyamadım. Hangi saufayı okudum hangi sayfayı okuyamadım anlayamadım Kendimi moralsiz hissediyorum sanki kiloları veremeyecekmişim gibi geliyor, direniyorum ama baskül hala aynısını gösterince tepetaklak oluyorum. Bakalım haftaya ne olacak. Üç gündür leslie ile yürüyüş de yapıyorum ipimi atlıyorum mekik çekiyorum emziriyorum amma olmuyor offf dokunsalar ağlyacağım yani
27 de bi tanıştım ahanda 4 ayın içinde halt var gibi evlendim 29 um bebem var dedim bu bebek için evlenmişimbtlbetul bence de hic olmamasi daha iyi, kotu olmasindansa :)
sesli güldümmmm üzülme kimse almazsa ben alcam seni oğlumaben dertlerimle barışıkım :) içinde kalıp dert olacağına çıksın dışına mert olsun demişler...
yuhh 59 ben olamam hayalini bile kuramıyorum valla artık.... kız nasıl kilo veriyodum ben hiç beceremiyom artık nasıl geldim ben bu kiloya nazar mı deydi noldu yaaa bozuldu.....
suss beee kovalarım bak sopaynan 27 yaşındaymış 34 e gel bak göriim seni.... ölsem beni belediye kokuşunca bulur :)) yaşlanınca huzur evine gidicem galiba orda döverler beni.... korkunç sonlara doğru gidiyorum ben.... gelecek hiç parlak değil... şu dünya daaa yeriiiim yooookmuuuş yokmuuuş keşke bir yalaaan olsaaaydım olsaaydım..... ay dur dinliyim gene duygularım depreşti....
kızlar regl siskinligi kac gunde gecer bugun 2. gunum ?
ay deli ya :) hatta 28 bitecek eylulde benim.ben dertlerimle barışıkım :) içinde kalıp dert olacağına çıksın dışına mert olsun demişler...
yuhh 59 ben olamam hayalini bile kuramıyorum valla artık.... kız nasıl kilo veriyodum ben hiç beceremiyom artık nasıl geldim ben bu kiloya nazar mı deydi noldu yaaa bozuldu.....
suss beee kovalarım bak sopaynan 27 yaşındaymış 34 e gel bak göriim seni.... ölsem beni belediye kokuşunca bulur :)) yaşlanınca huzur evine gidicem galiba orda döverler beni.... korkunç sonlara doğru gidiyorum ben.... gelecek hiç parlak değil... şu dünya daaa yeriiiim yooookmuuuş yokmuuuş keşke bir yalaaan olsaaaydım olsaaydım..... ay dur dinliyim gene duygularım depreşti....
ne yapıyoruz yılmıyoruz boşver sıkma canını istediği kadar dirensin vucudun devam edersen görüceksin tartıda sonucunu :)Sabahtan beri teli bi elime alıyorum okumaya başlıyorum sonra bebiş durmuyor ya da bir şey oluyor bırakıyırum. Ne çok döktürmüşsünüz öyle bi türlü okuyamadım. Hangi saufayı okudum hangi sayfayı okuyamadım anlayamadım Kendimi moralsiz hissediyorum sanki kiloları veremeyecekmişim gibi geliyor, direniyorum ama baskül hala aynısını gösterince tepetaklak oluyorum. Bakalım haftaya ne olacak. Üç gündür leslie ile yürüyüş de yapıyorum ipimi atlıyorum mekik çekiyorum emziriyorum amma olmuyor offf dokunsalar ağlyacağım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?