Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla bilmem kıytın kıytın geliyon yamacıma :)
gorucez ama ben haftaya 59 olmayı planlıyorum sanki senden uzak biraz

hımm 30 dk olsun o zman evi tasıyınca da leslie yaparsın

arkadaşlar bu arada benim telefon dondu kaldı 4,5 g li hattımı şu an tarih öncesi bir telefona takmak durumunda kaldım bu yüzden akşam bildirim yapamayacağım ben şimdiden menümü sıralayım sabah 4 zeytin 2 dilim ekmek çay..çocuk vardı fırsatım yoktu..
öğlen ekmeksiz tavuk ızgara yedim başka bir şey yemedim
akşam da kerevizi rendeler yoğurtla karıştırır az zeytinyağı döker yerim benim koca bugün gececi evde yokta bakıcımda güne gitmiş oğlanı ben sana getireyim akşam 18:30 gibi dedi yani bugün oğlumsuzum
suyu bol içtim 2 litreyi geçer yürüdümde

Kızlar dün ben çok zorlandım valla.Nasıl bişeylere saldırasım geldi doymadım bir türlü.Akşam tarçınlı sütümüde içtim yarım saat sonra yine acıktım .Neyseki baya bir direne direne yanlış bişey yapmadan bitirdim günü :) bir spor yapamadım. Tabi regl olduğumdan hem fiziki hem psikolojik zorladı beni.Hem belim karnım ağrıyordu,hem stres gereksiz hemde açlık.Saat 10 da yattım baktım geçmiyecek bari uyuyayım dedim gece 3 te uyandım yine açım zorlaya zorlaya uyudum.Kendimi telkin ediyorum bide sabah çok güzel bikahvaltı yapıcam söz sana diye diye Allahtan atlattım krizi bugün iyiyim ohhhhh

Sabahtan beri teli bi elime alıyorum okumaya başlıyorum sonra bebiş durmuyor ya da bir şey oluyor bırakıyırum. Ne çok döktürmüşsünüz öyle bi türlü okuyamadım. Hangi saufayı okudum hangi sayfayı okuyamadım anlayamadım Kendimi moralsiz hissediyorum sanki kiloları veremeyecekmişim gibi geliyor, direniyorum ama baskül hala aynısını gösterince tepetaklak oluyorum. Bakalım haftaya ne olacak. Üç gündür leslie ile yürüyüş de yapıyorum ipimi atlıyorum mekik çekiyorum emziriyorum amma olmuyor offf dokunsalar ağlyacağım yani

kızım ne yapcan kocayı dertsiz başına dert mi alcan

ben dertlerimle barışıkım :) içinde kalıp dert olacağına çıksın dışına mert olsun demişler...

gorucez ama ben haftaya 59 olmayı planlıyorum sanki senden uzak biraz

hımm 30 dk olsun o zman evi tasıyınca da leslie yaparsın

yuhh 59 ben olamam hayalini bile kuramıyorum valla artık.... kız nasıl kilo veriyodum ben hiç beceremiyom artık nasıl geldim ben bu kiloya nazar mı deydi noldu yaaa bozuldu.....

btlbetul bence de hic olmamasi daha iyi, kotu olmasindansa :)
ben de 27'yim bekarim ne var hic de evde de kalmadim :)

suss beee kovalarım bak sopaynan 27 yaşındaymış 34 e gel bak göriim seni.... ölsem beni belediye kokuşunca bulur :)) yaşlanınca huzur evine gidicem galiba orda döverler beni.... korkunç sonlara doğru gidiyorum ben.... gelecek hiç parlak değil... şu dünya daaa yeriiiim yooookmuuuş yokmuuuş keşke bir yalaaan olsaaaydım olsaaydım..... ay dur dinliyim gene duygularım depreşti....

hiç şikayet etme bende 1 ay boyunca 72 de takıldım sonra 1 ay 67 de takıldım şimdi 1aydır de 65 lerdeyim.... azimle devam... yok öyle moralim bozuldu cart ccurt :)

btlbetul bence de hic olmamasi daha iyi, kotu olmasindansa :)
ben de 27'yim bekarim ne var hic de evde de kalmadim :)
27 de bi tanıştım ahanda 4 ayın içinde halt var gibi evlendim 29 um bebem var dedim bu bebek için evlenmişim
adam kasım doğumlu akrep düğün kasımda oldu oğlan kasımda doğdu kasımda aşk mı başka başa bela almak mı başka bilemedim korkma bana bakan katiyen evlenmez derdi feministlik kocayı bulana kadarmış

sesli güldümmmm üzülme kimse almazsa ben alcam seni oğluma

ay deli ya :) hatta 28 bitecek eylulde benim.

ne yapıyoruz yılmıyoruz boşver sıkma canını istediği kadar dirensin vucudun devam edersen görüceksin tartıda sonucunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…