Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ben seni alırsam 2 çatlak aynı evde hem kocam hem oğlum kaçmasın dayanamayıp

aaa ben kaynana anında oturmam hıhh çalışıyom evim var kocamı alır gelirim her türlü bakımını yaparım itina ile :) hem parada biriktiriyom ömrüm kafi gelirse bir 60 seneye ev bilem alırım :))

aaa ben kaynana anında oturmam hıhh çalışıyom evim var kocamı alır gelirim her türlü bakımını yaparım itina ile :) hem parada biriktiriyom ömrüm kafi gelirse bir 60 seneye ev bilem alırım :))
anam kız ben oğluma ev alırım sen ne diyon hanım ağayım diyom yaaaaasirkelensem 150 binlirayı çıkarırım oğluşuma

anam kız ben oğluma ev alırım sen ne diyon hanım ağayım diyom yaaaaasirkelensem 150 binlirayı çıkarırım oğluşuma

uleyn yıllardır çalışıyom hala sürünüyom paşa torunu musun :))) zengin koca bulcam olm ben yaa yok çalışmakla olmuyo bu iş..... koca şart :)) valla kirayı üleşsek yetcek haa

ız nazar boncuuu koy :))
öyle olmuyor tatlım o işler söyledim ya ineklerimiz var diye sabah akşam gidiyorm biliyosun eşim işe gidiyor ben bakıyorum hepsine gelmiyor o 7 tane buyuk baş hayvanım var yavruları hariç bir buzağı anasından doğar doğmaz 3 bin lira hepsi benim anaları 8 9 bin lira adamıda ben zengin ettim ben sabah 05.30 çıkınca horul horul uyuyor oluyor kocacım

olsun kız netcen idare :) emeksiz olmuyo tabiki :)

olsun kız netcen idare :) emeksiz olmuyo tabiki :)
valla öyle canım ya ben 3 sene önce tarım bakanlığından adamlar geldi genç çifçilere hibe ve kredi vericez dediler bende başvurdum kadın girişimci olduğum için çıktı bana o şekilde oldu inek parası ve barınak parası verdi devlet destekli hayvanların kaldığı yer projeli vesselam herşey üzerime paranın yarısı hibe yarısı geri ödemeli şimdi kocam iyiki baş vurdun diyor anlıcan gerçekten adamı ben zengin ettim iyi para var bu işlerde

aferim kız kafalı hatunmuşsun..... girişken ruhunu taktir ettim...

yürü be gelinim kim tutar seni:)

tutmayın küçük enişteyi :))

tatlım sen bu kiloyu 3 günde mi aldın ki 3 günde gitsin diye bekliyon acele etme azim işi gidecek bu kilolar tatlım
akıllı kadının hali başka canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…