Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım ya bana taze günlük süt bir şey yapmıyor çok enterasan kefir yapıyor ayranda yapmaz neden acaba hiç şikayetçi olmadım süt ürünlerinden şimdiye kadar

Yarın tartıda üzülmeyeyim de :) motivasyonum düşer diye korkuyorum o yüzden danışmak istedim ..

Merhaba canlarr:)

Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
3 çeri domates
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin

Ara;
Kivi

Akşam;
Midem yemek kaldıramaz diye peynir zeytin domates atıştırdım nedense midem bulandı çok fena :/

Su: 2 lt içtim artırmaya çalışcam
Spor: bugun Erzincan'da fırtına vardı resmen o yüzden yürüyüşe çıkamadım ama evde atlama squat mekik ve iç bacak çalıştım 1 saat kadar :)

Herkese iyi akşamlar kızlar :)
Yarın tartıda hepimizin yüzü gülsün inşallah :)

menün güzel neden miden bulandı hastamı olcan allah korusun inşallah hepimiz eksi görürüz:)

İki kez düzelttim msjı cevaplamadan önce her şey düzgün cevaplayınca böylr saçma sapan bi msj oldu. Kusura bakmayın. Belki yarın eksiye düşerim. Umut fakirin ekmegiymis napalim

Ne döktürmüssünüz arkadas...
mümkün bi de bana aaa süper vermişsin helaaal melaaal diyolar şımardım zannımca :))
Ne vermişsin be, 66'yla geldin listeye (ters psikoloji yapalım da işe yarasın)
Ayy ben ondan verdim kilolarımı hep, topu topu 6 kilo fazlam vardı, hamile kalırım belki diye verdim gitti
Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun.
Kizlar arada okuyorum ama yarin. Kaynanamlar gitsin daha aktif olurum inşâallah...
Yarın kilo bildirecek misin???
Vay bee hatun hem organik hem girişimci. Takdir ettim Nilgünüm
Kız tatli
Kız tatliş tambak bu hafta sen bana rakip ol bakem benim kilom sana yakın olar mı?
Aaaa d_mndc Duygum sana ihanet ediyor bak ulu orta
Ben de rakip istiyoruuummm
Bence siz ebrusonmez ile rakip olabilirsiniz, kilolarınız yakın. Bi el at da şu kızı mezun edelim hem
kızsalar bana kızarlar kuu vak vakk vaaaak vaaak kuyruğun neredeeee kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee :)) kıza takmadığım isim kalmadı :)))
Ya evet hangi hayvan ismini saysan artık üzerime alınıyorum.
vak vakta kızıyordu ama baktı çok arsız çıktık alıştı dimi morordek
Alıştım artık size

Cok sayfa birikmiş okuyamayabilirim hemen. Herkes iyidir inşallah.

Eşim elinde bir kilo baklavayla eve gelmiş , bide sana aldım diyor hey Allahım bi kere yerler bidaha o hatayı yapmıcam üstelik yarın bildirim günü ve benimde ilk haftam buradaki

Allah im bazen o kadar zorda kaliyorum ki anlatamam. Rabbimin imtihani. Hersey cidden
Ustuste geliyor. Ve bwnim de mecalim kalmiyor.heryerw her seye yetmiyorum

Herkese iyi gecelerr
toplight B blanche_ea morordek kollontai
Bugünkü menüm
Sabah:1 dl tam buğday ekmeği+1 haşlanmış yumurta+ yarım kk peynir+6 zeytin+yarım domates,salatalık,nane
Öğlen:3_4 kaşık çorba+1 küçük biber dolma+1 kase salatalık+1 kase yoğurt
Ara:1 adet az şekerli türk kahvesi+5 adet çilek
Akşam:1 kase yoğurt çorba+1 adet haşlanmış yumurta+1 tabak salata
Ara:1 elma
Su:3 lt üstü
Spor: yarım saat yürüyüş

Kilo bildirimimi sabit girecem. Canim. Bu haftalik boyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…