Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun

demişsin sadece o kısmı alıntılayım dedim beceremedim :)

Aslında yürüyüşü çok severim ama bende arada su kisti oluşuyo oda reglyken çok şiddetli ağrı yapıyo.hatta reglden bi hafta öncede başlamıştı.o ağrı olunca ayağa bile kalkamıyorum kasılıp kalıyorum o yüzden yürüyemedimde.bugünde çok mide bulantım var kalkamıyorum.anlamadım bende üşüttümmü noldu.lütfen bahane gibi algılamayın arkadaşlar üzülüyorum spor yapamadığım için ama bu hafta fiziksel şartlarım buna elvermedi.sen söylemesen bu kadar ayrıntılı yazmayı düşünmüyordum ama önemsemiyormuşum gibi algılanmasın diye yapıyorum açıklamayı.inşallah haftasonuna toparlayıp tam gaz devam edicem.teşekkürler ilgilenip yardımcı olmaya çalıştığın için :)

Canım ciddi ciddi bir sorum olacak sana:
Karbonhidratı kesmeyi ne zaman düsünüyorsun? Menülerinde hep agırlıklı olarak karbonhidrat var. Kilo vermek icin proteine agırlık vermelisin. Saglıklı, dengeli kilo vermek istiyorum diyorsun; ben de aynı seyi dusunuyorum ama ana ögünlerinde karbonhidrat agırlıklı beslenerek mi kilo vereceksin? Bir haftadır menülerinde mutlaka pilav, makarna, kısır gördüm. Bunlarla kilo verilmez ki... Et, tavuk, hindi ye; olmadı mı yeşillik, salata, sebze ye. Ceza almayan menülere hiç göz attın mı? d_mndc 'nin menüleri cok güzel mutlaka bak derim. Corba zaten 1 dilim ekmege esit sen gidip yanında makarna yiyorsun. Ögleyin 1 dilim ekmegin yanına çilek yiyorsun. Aralar desen yine karbonhidrat dolu. Kollontai gibi degilim demistim ama cidden bu menülerini ben de artık hoş göremiyorum.

Anladım canım regl agrısını cok iyi bilirim, beni tam olarak seninki kadar etkilemese de yürüdügümde iyi gelir diye tavsiye olsun diye vermistim. Saglık durumunuz daha onemli tabi ki, o günlerde yapamayacak durumdaysan diger günlerde telafi edersin. Seni eleştirmek adına degil sadece tavsiye olarak söylemiştim

Kizlar benim ideal kilom 62.5. Su an 65 küsürüm. 65 e gelince artik dayanamamaya basliyorum. Bu ucuncu oldu. Direnip diyete devam etsem de bitince saldriyorm. Dunden beri ayni psikolojiye girdim. Tavsiyeniz var mi acaba

Yok ben zaten iyi niyetle yapılmış bir tavsiye olduğunun farkındayım :) hani sürekli spor yapamadım, cezamı yapamadım dediğim için sizleride boşa uğraştırıyormuşum, gerekli özeni göstermiyormuşum gibi algılanmamak için yaptım açıklamayı.Sürekli bişeyleri yapmayıp bahane üretmek sevdiğim bişey değildirde.Heleki burada bu kadar yeniyken yanlış tanınmak istemedim diyelim :)

Canim aralarda hep meyve yedim simdiye kadar;( arada bir sadece cekirdek yiyorum haftada 1 veya 2. O da 10 gram

Canim benim misafirler yarin gidiyor. Ben de yarindan itibaren yazmaya baslayacam.
Kizlar kizim felaket kusuyor. Anlamadim ustumuzde ne var bizim.yavrum 2 saat icinde perisan oldu

salgın mıdır nedir herkezin bebesi hastanelerde bu aralar.... herkez karın ağrısından şikayetçi ben dahil.... geçmiş olsun bebişe....

ne bağrıyon yaaaa küçücük çocuğaaaa :)

estağfirullah biz simit sevdiğinden martı, uzun boyundan leylek, sebebini hatırlamadığım bir şeyden karga demişliğimiz olabilir... ku vak vak küçük kurbağ şarkısını senle nasıl eşleştirdiğimi ben de bilmiyorum :)

Allah im bazen o kadar zorda kaliyorum ki anlatamam. Rabbimin imtihani. Hersey cidden
Ustuste geliyor. Ve bwnim de mecalim kalmiyor.heryerw her seye yetmiyorum

Allah kolaylık versin....

yuhhh 66,4müşüm

kıskaaaanççç

btlbetul ve nilsub yarin itibariyle yariş başlasın. Artı da olmama ragmen haftaya eksi bildirim yapcam

ooo bu hafta + daysan haftaya zaten garanti - görürsün şike var sayın hocam :)))

Kizlar benim ideal kilom 62.5. Su an 65 küsürüm. 65 e gelince artik dayanamamaya basliyorum. Bu ucuncu oldu. Direnip diyete devam etsem de bitince saldriyorm. Dunden beri ayni psikolojiye girdim. Tavsiyeniz var mi acaba

dayak atıyoz

Bir de kartal demisligin var hiçbir şeyi kaçırmadıgımdan ötürü
Ama o ozelligime nazar degdi sanırım, bu gozler yanlıs gordugunden hep inatettimolacak 'a ceza yazdı durdu bu hafta

Merhaba sevgili takimim :) bugün misafir için hazırlıkti bebek için alışverişti derken ugrayamadim topige hic.

Günün Özeti

Sabah: haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 4 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek kepekli, şekersiz cay, 1 fincan da ihlamur ekinezya

Ara: 5 tane çilek

Öğlen: 2 kepce Şehriye çorbası

Ara: 1 orta boy elma

Aksam: 1 yk pirinç pilavi, 4 yk zeytinyağlı taze fasulye, yarim kase cacık.

Ara: şekersiz ihlamur ekinezya çayı

Su: şu ana kadar 2.5 lt

Spor: deli danalar gibi kosturmaktan vaktim olmadı maalesef :))

Mesajlarimi sayacagim şimdi

Listen cok güzelmiş kardes keske benim de olsa :))))

Şaka maka şu listeyi yapabilsem haftada 10 kilo veririm garanti ama bogazim büyük iste benim :))))

Ben de bu listeye girmek istiyorum iki hafta sonra mi girebilme hakkim olacak ya da hakkim olabilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…