- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.561
dün ve bugün ağrım vardı, bi aksilik olmazsa yarın tam gaz spora başlıyorum :)çatala takmaya diye diye ineği de buldun yaa
helal olsun sana
şeker çok geç regli olduğun için şişliğinde geç gidebilir ama bu dönem spor yaparsan acaip hızlı verirsin metabolizma tam gaz çalışıyor çünkü
senin işin gücün kıskançlık zati :)pes etmedim de artık veremem diye bir inanç oturdu böğrüme.... bilemiciğim....
araya başka mevzular karıştırdım sen anlama diye ama anladın mı hemen kıskandığımı :)))
dünden iyiyim ama hala şişimŞişkinliğin geçti mi azda olsa
tatlım yarın cuma zaten şişim diyodun keşke akşam kuru fasulye yemeseydin
canım alınsan da gücensen de bunları yazmak zorundayım, her menün de mutlaka bir kaçamak var . 2,5 kilo fazlam var diyosun ya dikkt et ver ya da bizi zor durumda bırakma sen listedesin bide listede olmasan neyse diycem, ama sen artı veya sabit çıktığında takım ortalaması düşüyo ve nota alıyoruz, nota alındığında da 4 hafta boyunca sonuç listelerini hazırlama cezası veriliyo, sen bu sorumluluğu üstleniyo musun peki? muhtemelen cevabın hayır olacak, ve bu cezayı alırsak yapmak zorunda kalan da ben olucam, o yüzden dikkat et lütfenSabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim esmer ekmek
1 salatalik yarim domates
Ara: bir avuc ceviz, bir muzun 2/3 si
Ogle
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek
1 avuc cilek
Ara: yarim kupa kapucino(kremasiz), 10 gram kadr aycekirdegi, 4-5 erik
Aksam
1 tabak karnabahar corbasi
1 kaseden az cacik
3 catal makarna
2 lt olck su uyyna kadar
2 saat yurys
yarın artı mısın ????? sabit mi, sabit olurum demiştin !!!
dün ve bugün ağrım vardı, bi aksilik olmazsa yarın tam gaz spora başlıyorum :)
senin işin gücün kıskançlık zati :)
dünden iyiyim ama hala şişim
tatlım yarın cuma zaten şişim diyodun keşke akşam kuru fasulye yemeseydin
canım alınsan da gücensen de bunları yazmak zorundayım, her menün de mutlaka bir kaçamak var . 2,5 kilo fazlam var diyosun ya dikkt et ver ya da bizi zor durumda bırakma sen listedesin bide listede olmasan neyse diycem, ama sen artı veya sabit çıktığında takım ortalaması düşüyo ve nota alıyoruz, nota alındığında da 4 hafta boyunca sonuç listelerini hazırlama cezası veriliyo, sen bu sorumluluğu üstleniyo musun peki? muhtemelen cevabın hayır olacak, ve bu cezayı alırsak yapmak zorunda kalan da ben olucam, o yüzden dikkat et lütfen
yarın artı mısın ????? sabit mi, sabit olurum demiştin !!!
Çok gencsin zaten ama esimde diyoki 30 35 gosteriyorusun ama cevredekilya çok argo olacak ya da kendimi tutayım böyle kıllığına teyze diyorlar yaşın 26 maksimum ne görünebilirsin itlik yapmış gerizekalı hemşire teyze dediğinde senin teyzene..... diyecen bak ağzım bozuldu birakmaya hic niyetim yok yemekle karsi karsiya geldigimde muska 77 nin hikayesinin sonu aklima geliyor ve kendime olan ofkem ve kilo verme azmim artiyor hepiniz cok iyisinizgeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebiz senle beraber zayıflayacaz kızım bak akranda sayılırız bende 29 yaşımdayım..(ufalayımda cebe gireyim demi ah bu bendeki yaş kompleksi )
sende canım hep iyi erle karşılaşırsın inşallah hep beraber vericez bu kiloları o zaman kimse sana bu şekilde davranımıcak eşin bile yeterki istekli ol ve bırakma burayı tamam mı?
Birakmaya hic niyetim yok yemekle karsi karsiya geldigimde muska 77 nin hikayesinin sonu aklima geliyor ve kendime olan ofkem ve zayiflama azmim artiyorsende canım hep iyi erle karşılaşırsın inşallah hep beraber vericez bu kiloları o zaman kimse sana bu şekilde davranımıcak eşin bile yeterki istekli ol ve bırakma burayı tamam mı?
Hayatta en çok istediğim şey bu bende o gece çok üzülmüştüm daha doğrusu rezil oldum 35 bile gorunsem en fazla yinede teyze asla denmez artık kiskanilmak istiyorum bendeya çok argo olacak ya da kendimi tutayım böyle kıllığına teyze diyorlar yaşın 26 maksimum ne görünebilirsin itlik yapmış gerizekalı hemşire teyze dediğinde senin teyzene..... diyecen bak ağzım bozuldu geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebiz senle beraber zayıflayacaz kızım bak akranda sayılırız bende 29 yaşımdayım..(ufalayımda cebe gireyim demi ah bu bendeki yaş kompleksi )
deneme sürecindeki arkadaşlar her hafta %0.30 altında kilo verenler takım listesine alınmayacak.
Allahim nolur duy sesimi ışte benim hayalim herkesin ağzını tikamakSende kilo vererek ağızlarını tıka o zamn tatlım.
Ne döktürmüssünüz arkadas...
Ne vermişsin be, 66'yla geldin listeye(ters psikoloji yapalım da işe yarasın)
Ayy ben ondan verdim kilolarımı hep, topu topu 6 kilo fazlam vardı, hamile kalırım belki diye verdim gitti
Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun.
Yarın kilo bildirecek misin???
Vay bee hatun hem organik hem girişimci. Takdir ettim Nilgünüm
Aaaa @d_mndc Duygum sana ihanet ediyor bak ulu orta
Bence sizebrusonmez ile rakip olabilirsiniz, kilolarınız yakın. Bi el at da şu kızı mezun edelim hem
Ya evet hangi hayvan ismini saysan artık üzerime alınıyorum.
Alıştım artık size
@morordek @toplight B blanche_eakollontai @nilsub
Bugünki menüm:
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 bardak greyfurt suyu
1 kk ezine peyniri
5 adet zeytin
1 cay kasığı bal
Ara öğün: 1 elma
Öğle:
1 haşlanmış yumurta
Büyük kase yeşil salata
Ara öğün: 1 incir + 5 fındık
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık yoğurt
Çeyrek simit
Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk bisiklet
@morordek @toplight B blanche_eakollontai @muska77
Günün menüsü
Sabah
1haşlanmış yumurta
4yeşil zeytin
az peynir
cay
Öğle
yarım kase corba
1tabak kıymalı kabak yemeği
mor lahana salatası
2kasık yoğurt
yarım dlm kepek ekmeği
Akşam
3kaşık z.yağlı fasulye
salata
Ara
2kasık yoğurt
1tk keten tohumu
spordan önce midem boş olmasın dıye 4gıbı yaptım arayı
Su : bugun 4ltye doğru kosuyorum sanırım cok sıcaktı sureklı ıcmek ıstedım
spor: 3mile leslie ablacıgım,
bide biliyosunuz günlük rutin heryere yürüyüp 9kat merdiven inip cıkmak yenı hobılerım arasında
Sabaha sonumuz hayrolsun
@morordek @toplight B blanche_eakollontai
Kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yarım kk peynir çay 1 kepek ekmek
Öğle 2 kaşık barbunya 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
Ara 1 portakal 8 kuru üzüm
Akşam ızgara somon sakata 1 kepek ekmek
Spor 30 dk leslie 40 mekik cezam vardı 100 ip atlama
Su 3 litre
Msj 5 oldu galiba Bıgün moralsiz olunca pek yazamadım
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim esmer ekmek
1 salatalik yarim domates
Ara: bir avuc ceviz, bir muzun 2/3 si
Ogle
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek
1 avuc cilek
Ara: yarim kupa kapucino(kremasiz), 10 gram kadr aycekirdegi, 4-5 erik
Aksam
1 tabak karnabahar corbasi
1 kaseden az cacik
3 catal makarna
2 lt olck su uyyna kadar
2 saat yurys
@morordek Bence regl günlerinde yürüyüs yap bol bol agrılarına da iyi gelir hem de sporu atlamamıs olursun
demişsin sadece o kısmı alıntılayım dedim beceremedim :)
Aslında yürüyüşü çok severim ama bende arada su kisti oluşuyo oda reglyken çok şiddetli ağrı yapıyo.hatta reglden bi hafta öncede başlamıştı.o ağrı olunca ayağa bile kalkamıyorum kasılıp kalıyorum o yüzden yürüyemedimde.bugünde çok mide bulantım var kalkamıyorum.anlamadım bende üşüttümmü noldu.lütfen bahane gibi algılamayın arkadaşlar üzülüyorum spor yapamadığım için ama bu hafta fiziksel şartlarım buna elvermedi.sen söylemesen bu kadar ayrıntılı yazmayı düşünmüyordum ama önemsemiyormuşum gibi algılanmasın diye yapıyorum açıklamayı.inşallah haftasonuna toparlayıp tam gaz devam edicem.teşekkürler ilgilenip yardımcı olmaya çalıştığın için :)
Canim aralarda hep meyve yedim simdiye kadar;( arada bir sadece cekirdek yiyorum haftada 1 veya 2. O da 10 gram
Merhaba sevgili takimim :) bugün misafir için hazırlıkti bebek için alışverişti derken ugrayamadim topige hic.
Günün Özeti
Sabah: haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 4 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek kepekli, şekersiz cay, 1 fincan da ihlamur ekinezya
Ara: 5 tane çilek
Öğlen: 2 kepce Şehriye çorbası
Ara: 1 orta boy elma
Aksam: 1 yk pirinç pilavi, 4 yk zeytinyağlı taze fasulye, yarim kase cacık.
Ara: şekersiz ihlamur ekinezya çayı
Su: şu ana kadar 2.5 lt
Spor: deli danalar gibi kosturmaktan vaktim olmadı maalesef :))
Mesajlarimi sayacagim şimdi
Çok gencsin zaten ama esimde diyoki 30 35 gosteriyorusun ama cevredekil
Birakmaya hic niyetim yok yemekle karsi karsiya geldigimde muska 77 nin hikayesinin sonu aklima geliyor ve kendime olan ofkem ve zayiflama azmim artiyor
Haklısın önce sağlık ama küçük düşürülmek çok zor başkasının gelinini anlatırken eşime diyolar hiç kilo almadi çok zayıf sinirden kuduruyorumçatlatırsın canım .. benim görümcelerim allah için öyle birşey demiyo ama anladığım kadarıyla zayıfladı diye duymalarına rağmen inanmıyolar zayıfladığıma benimkiler.. bugün eşime msj atmış bana pijama takımı alıcak sanırım duygu beğenirmi sence diye telde o sırada benim elimdeydi beğenir dedim :)))))))
sonra eşimin telinden sanki eşim msj atıyomuş gibi '' abla duygu kilo verdi düğün zamanındaki gibi değil 42 beden giyiyo '' dedim .. oda dedi xxl alıcam bunun kalıbı dar olmaz ona :))) bakalım haziranda gelicek olucak mı olmıycak mı anlarız...
8 aydır görmüyolar beni
insanları şaşırtma mutluluğu bile yeter tatlım ...bide en önemlisi sağlık gerisi anlık mutluluklar..
Ay benebrusonmez 'den daha iyi degilim kilo verme konusunda zaten 61 baslamistim en basta, bir ara 56.9 olabildim maximum :) Ta ne zamandir buralardayim.
Canim aksam aksam simit olur mu ama ya
Canim ben sevdim menunu :) Ama oglen ekmegi yemesen de olurmus yani.
ya ben bulgura karsi degilim ama gercekten zayiflamayi yavaslatiyor hatta durduruyor. Mumkun oldugunca yenilmesin bence, hele ki persembe gunleri…
Kaldi ki zaten barbunya yiyorsun, yanina neden bulgura ihtiyac duydun ki? Ikisi de sisiren seyler.
Aksam da ekmege gerek yokmus bence, aksamlari ekmegi yavastan cikarin arkadaslar :)
En azindan persembeleri ekstra dikkat plis :)
Ya bana bu menu biraz fazla dolu geliyor acikcasi. Evet saglikli ama cok fazla meyve porsiyonu var, canim biraz azalt.
Aksam da makarnasiz da olurdun bence, corba zaten karbonhidrat.
Canim gecmis olsun, sen de en azindan spor yapamadigin gunlerde karbonhidrat miktarini biraz kisabilirsin diye dusunuyorum :)
Meyvenin fazlasi da yavaslatiyor bence, yesil elma ye en azindan birkac porsiyon yiyeceksen.
Ya pirinc pilavi beni cok rahatsiz ediyor menulerde, hele ki aksam saati. 1 yk ama olsun, olmasa daha da iyi olurmus. Onun disinda guzel ama :)
Günde ne kadar kac mg alıyorsunuz bende ciddi düzeyde insulin direnci ve hipoglisemi var bana dr 6 ay kullan dedi 1 hafta dayanamadım çocuklarıma bakamaz hale geldim cunkuCanım bende insülin direnci var glukofen kullanıyorum oda acayip mide bulantısı yapıyor nalet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?