Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün ve bugün ağrım vardı, bi aksilik olmazsa yarın tam gaz spora başlıyorum :)

pes etmedim de artık veremem diye bir inanç oturdu böğrüme.... bilemiciğim....

araya başka mevzular karıştırdım sen anlama diye ama anladın mı hemen kıskandığımı :)))
senin işin gücün kıskançlık zati :)

Şişkinliğin geçti mi azda olsa
dünden iyiyim ama hala şişim

tatlım yarın cuma zaten şişim diyodun keşke akşam kuru fasulye yemeseydin

canım alınsan da gücensen de bunları yazmak zorundayım, her menün de mutlaka bir kaçamak var . 2,5 kilo fazlam var diyosun ya dikkt et ver ya da bizi zor durumda bırakma sen listedesin bide listede olmasan neyse diycem, ama sen artı veya sabit çıktığında takım ortalaması düşüyo ve nota alıyoruz, nota alındığında da 4 hafta boyunca sonuç listelerini hazırlama cezası veriliyo, sen bu sorumluluğu üstleniyo musun peki? muhtemelen cevabın hayır olacak, ve bu cezayı alırsak yapmak zorunda kalan da ben olucam, o yüzden dikkat et lütfen
@btlbetul ve @nilsub yarin itibariyle yariş başlasın. Artı da olmama ragmen haftaya eksi bildirim yapcam
yarın artı mısın ????? sabit mi, sabit olurum demiştin !!!

5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & blanche-ea & morordek

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/
d_mndc (80,8/
nilsub (75,8/
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/
tatlitambak (82,7/

5. Takım ortalaması: %

kollontai (
btlbetul (66,4/
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/
denhizx (73,8/
denizmineymis (93,2/
melampusefe (79/
parkbyull (96,9/
Ay Isigim (73/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104/ başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104, hedef kilo 78

Haklisin. Yarin ola hayrola

Akşam misafir geldi yeni ev aldık ondan gelenim biraz fazla oluyor menume gelince gündüz O rucluydum akşam sebzeli tavuk pirzola 1 tane 2 bardak ayran sonra 2 fincan yeşilçay içtim 2 lt olacak birazdan su içtim sabah 40 dk bisiklet bu kadar heyecanlıyım gerçekten yarin ilk tarti gunum

Çok gencsin zaten ama esimde diyoki 30 35 gosteriyorusun ama cevredekil
sende canım hep iyi erle karşılaşırsın inşallah hep beraber vericez bu kiloları o zaman kimse sana bu şekilde davranımıcak eşin bile yeterki istekli ol ve bırakma burayı tamam mı?

sende canım hep iyi erle karşılaşırsın inşallah hep beraber vericez bu kiloları o zaman kimse sana bu şekilde davranımıcak eşin bile yeterki istekli ol ve bırakma burayı tamam mı?
Birakmaya hic niyetim yok yemekle karsi karsiya geldigimde muska 77 nin hikayesinin sonu aklima geliyor ve kendime olan ofkem ve zayiflama azmim artiyor

Hayatta en çok istediğim şey bu bende o gece çok üzülmüştüm daha doğrusu rezil oldum 35 bile gorunsem en fazla yinede teyze asla denmez artık kiskanilmak istiyorum bende

Ay ben ebrusonmez 'den daha iyi degilim kilo verme konusunda zaten 61 baslamistim en basta, bir ara 56.9 olabildim maximum :) Ta ne zamandir buralardayim.

Canim aksam aksam simit olur mu ama ya

Canim ben sevdim menunu :) Ama oglen ekmegi yemesen de olurmus yani.

ya ben bulgura karsi degilim ama gercekten zayiflamayi yavaslatiyor hatta durduruyor. Mumkun oldugunca yenilmesin bence, hele ki persembe gunleri…

Kaldi ki zaten barbunya yiyorsun, yanina neden bulgura ihtiyac duydun ki? Ikisi de sisiren seyler.
Aksam da ekmege gerek yokmus bence, aksamlari ekmegi yavastan cikarin arkadaslar :)
En azindan persembeleri ekstra dikkat plis :)

Ya bana bu menu biraz fazla dolu geliyor acikcasi. Evet saglikli ama cok fazla meyve porsiyonu var, canim biraz azalt.
Aksam da makarnasiz da olurdun bence, corba zaten karbonhidrat.

Canim gecmis olsun, sen de en azindan spor yapamadigin gunlerde karbonhidrat miktarini biraz kisabilirsin diye dusunuyorum :)

Canim aralarda hep meyve yedim simdiye kadar;( arada bir sadece cekirdek yiyorum haftada 1 veya 2. O da 10 gram

Meyvenin fazlasi da yavaslatiyor bence, yesil elma ye en azindan birkac porsiyon yiyeceksen.

Ya pirinc pilavi beni cok rahatsiz ediyor menulerde, hele ki aksam saati. 1 yk ama olsun, olmasa daha da iyi olurmus. Onun disinda guzel ama :)

Haklısın önce sağlık ama küçük düşürülmek çok zor başkasının gelinini anlatırken eşime diyolar hiç kilo almadi çok zayıf sinirden kuduruyorum

Normalde yememek için yapmıyorum hic. Esim de yemeyiversin :)) bugün kardeşim için yaptım dayanamadım 1 kaşık yedim valla. Ama sabah 2 mile Leslie ve 200 zıplama cezası verdim kendime :)))

Menum beybiler :

Sabah
2 dilim tb ekmegi, 25 g light peynir, 1 dilim light hindi fume lie tost.

Ara : 1 yesil elma, yesil cay

Ogle
2 yumurtali peynirli omlet, azcik yesillik

Ara 1 elma

Aksam
Izgara somon, roka, 1 kadeh beyaz sarap

Spor: 3,5 km yuruyus o da gun icinde, 100 ziplama ama yatana kadar daha yapsam mi diyorum pek kolum da kalkmiyor.
Su: 2 ltden fazla

Biz de bugun erkek arkimla tiyatroya gittik de bana spor yalan oldu, isler gucler vs.

Canım bende insülin direnci var glukofen kullanıyorum oda acayip mide bulantısı yapıyor nalet:)
Günde ne kadar kac mg alıyorsunuz bende ciddi düzeyde insulin direnci ve hipoglisemi var bana dr 6 ay kullan dedi 1 hafta dayanamadım çocuklarıma bakamaz hale geldim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…