Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah im bazen o kadar zorda kaliyorum ki anlatamam. Rabbimin imtihani. Hersey cidden
Ustuste geliyor. Ve bwnim de mecalim kalmiyor.heryerw her seye yetmiyorum
Üzülme canim sabret herşey gelip geçici allah kotusunden korusun benimde kızımın aralık ayında cigerleri su topladı çok zor günlerdi ama şifa allahtan düzeldi şimdi veremden kalp yetmezliğinden bile suphelenildi 5 gun hiç uyumadan hastanede bekledim sonu hayırlı oldu inşallah seninde imtihanin kısa zamanda son bulur

Su nerde????
7 saat yürüyüs nedir ya?
Makarnadan ceza yazdım ayrıca. Yarın zıplarsın.
Suyumu unutmuşum yanıma almaya
Amannn öyleni ormankiii bu uçtan girdinmi diğer uçtan çıkması 7 saati buluyor oturayımda az sonra giderim diyemezsin kurtlar ayılar yer adamı 3 den sonra karanlık çöküyor hem sadece biz değildik turist doluydu rehber almanlara yeri tanıtırken dedimki aşkım ben şelalenin tepesine çıkayım sen resmimi çek benimkide tamam dedi totom dönük çıkarken rehber adam birden sustu neee oluyor salihhhhh abiii ne oluyor dedim arkamı bi döndüm benim yakuşuklu sen altta şortu var üst çıplak şelalenin altına gir hangi ara soyunmuşda girmişrehber buda bıranın delisi diyecek ayollll bi kızdım aşkoş bu ne hal ne yapıyorsun dedim iyide biz hep yaparız almanlar bilmiyorsa suç benimmi dediiiivalla bırak zıplamayı morördeğim kalkıp tuvalete gidemiyorum anacım bacak ağrısından o derece kopmuşşşşşşş ayaklarım

savurgan canım tatile cıkmıssın ama bu hafta listeye girecektin normalde, tartın yanında degilse seni haftaya listeye aalalım
Yok yok listeye alın tartımı yanıma aldım hatta burda sabah oldu tartıldım tam tamına 74 kiloyum niye az gidiyor yahuuu16 günde 4.400 gitti

Ben bu konuda rahatim patron :))
eyvallah cekirge

Ya ben pek anlamadım 104.6 din pazartesi yani kac kilo yapar %0.30
canım sabaha unuturum simdide anlatacak mecalim yok nolur kusuruma bakma cok gec oldu, morordek tatlım sen anlatabilir misin?

Yok yok listeye alın tartımı yanıma aldım hatta burda sabah oldu tartıldım tam tamına 74 kiloyum niye az gidiyor yahuuu16 günde 4.400 gitti
tamam canım yarın ki kilo durumuna gore listeeye alalım seni, sabah tartılır yazarsın

[QUOTE="kollontai, post: 46169118,

tamam canım yarın ki kilo durumuna gore listeeye alalım seni, sabah tartılır yazarsın [/QUOTE]
kollontai ya yavrucum burda öğle vakti beni listeye al bebiş listede olmazsam sabıtırım @morordek cim sağolsun adım adım takip ediyor beni onun sayesinde zaten acayip gaza geldim geçen hafta 75 kiloydum bugün 74 kiloyum regl oldum gr gitmedi regl dönemi daha öncedende biliyorum gr gitmiyor arkadişşşş onca spor yarı aç yarı tok banamısın demiyorbide kızlar bugün tam 17. Güne başladım 78.400 den 74 kilo az değilminerde hata yapıyorum lütfen yazın muska77 sen tecrübelisin bebişim nerde hatam lütfen yazzzz çok morelim bozuldu

salgın mıdır nedir herkezin bebesi hastanelerde bu aralar.... herkez karın ağrısından şikayetçi ben dahil.... geçmiş olsun bebişe....

Cok sagol canim. Gece hic uyumadim. Elimde poset bekledim. Kustu kusacak diye. Insaallah bugun kusmaz

Allah kolaylık versin....

yuhhh 66,4müşüm

kıskaaaanççç

ooo bu hafta + daysan haftaya zaten garanti - görürsün şike var sayın hocam :)))

dayak atıyoz

Kiz yok ben tartilmadim taryilmayacam en sonki kilom 82.7 ve sabit yazdiracam bu hafta. Ne sikesi hatta isim daha zor yaneee

Iki gündür 83 te takıldım kaldım. Nazar degdi bana :)) bundan sonra haftada 1 tartilacagim karar verdim

[QUOTE="kollontai, post: 46169118,

tamam canım yarın ki kilo durumuna gore listeeye alalım seni, sabah tartılır yazarsın
kollontai ya yavrucum burda öğle vakti beni listeye al bebiş listede olmazsam sabıtırım @morordek cim sağolsun adım adım takip ediyor beni onun sayesinde zaten acayip gaza geldim geçen hafta 75 kiloydum bugün 74 kiloyum regl oldum gr gitmedi regl dönemi daha öncedende biliyorum gr gitmiyor arkadişşşş onca spor yarı aç yarı tok banamısın demiyorbide kızlar bugün tam 17. Güne başladım 78.400 den 74 kilo az değilminerde hata yapıyorum lütfen yazın muska77 sen tecrübelisin bebişim nerde hatam lütfen yazzzz çok morelim bozuldu[/QUOTE]
Bence çok iyi hatta bana sorsan fazla bile :) ben bir ayda 4 kilo versem yeter diyorum üst sınırım yani.Her ay bu kadar versen zaten 2 -3 aya bişey kalmaz.

Herkeslere günaydın :) Bugün bende enerjik uyananlardanım.Umarım düşmez enerjim herkese burdan enerji yolluyorum
toplight B blanche_ea morordek kollontai

Benim başlangıç 12 nisan başlangıç kilom 74 geçen cuma ilk tartı günümdü 15 Nisan 73.8 di
Bugünkü kilom : 72.6 Geçen haftaya göre fark :1.2 fark yüzdem : %1.63
Benim için iyi bir rakam her hafta bu kadarcık gitse yeter bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…