- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.421
Kallisim merhaba:1hug:Seni yakaladım mesajın için sağol canım.Arasıra giriyorum,sen yarışta yok musun artık,herhalde kilolardan kurtuldun ne güzel...Bende kızları merak ediyorum nasıllar,Benimkiler iyi büyük hazırlığı bitirdi 1, yılı bu sene,oldukça işyi gidiyor,Küçük de sbs de iyi puan aldı ama devlete gitmek istemedi.Valla okul çıkışlarını görünce iyiki onu dinlemişim diyorum...Özel bir Anadolu lisesinde burs kazandı oraya devam ediyor.İşte böyle şekercim.Kilolarımı sorarsan:roflol:roflol:Bir yarışa katılmam iyi olcek yoksa sonum fena...
ah saol kallısım ay nasıl mahcup oldum hıc unuttugum bısey degıldır ama oldu bı kere.saolasın canım pazar gece gelırım merak etme herkese sımdıden ıyı haftasonları
istanbula gittim o zaman böyle kiloda yoktu ablamla buluşacağız yürüyorum ablamla yeğenim karşıdan gözüktü ablam nasıl gülüyor noldu sana böyle karşıdan rus sandım dedisositosositosositososito hahahahaa o zaman eşimin tavrını anladımkaydirigubbakcemile3 .....
:
arkadaşım kötü be kallisim çok acı çekiyor :sinifsinif: elden de bişey gelmiyor, umarım en kısa zamanda düzelir :Saruboceq:bijocum ben zaten morda boyasam güzel olurum iş boyada değil yani:roflol:sositososito
arkadaşın nasıl oldu... ne zaman çıkacak hastahaneden... iyidir inşallah...
amin canımmm opuyorumnanaktaninşallah canım her zaman bekleriz buyrun gelir inşallah bizde bebiğimle sizinkileri ziyarete geleceğiz allahım kimseyi evlatsız bırkamasın ama evladında hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bütün kullarına canım önce sen cedric ve ceylana inşallah en kısa zamanda sizlerinde haberlerini alırız canım
Kalliste imzana bayıldımmm kaydirigubbakcemile3
Valla gece tekrarları yemek yemek ıcın gecerlı bahane oluyo ınsana aklinialirimsmile
14 unde bu ayın ılaclar bıtıyo 15ınde de dıyetısyene randevu var bakalım sorun cıkmazsa 15i aksamı dırek dıyetteyımeyvahedigeldismile
aman kallisim arkadaşım ve odadakileri gördüm ve diyorum kii ne yap et olma o ameliyatı :bbo: ne çekiyolar ya yazık, Allah hepsinin yardımcısı olsun..bijocum safrakesesi kötü oluyor genelde ay geçmiş olsun canım yaa yazık... ben korkudan olamadım işte ameliyat bendede var..
ooo ne tesadüf bende pazartesi son tahlilim filmim var genel kontroldeyim sonrası diyetisyenle başlıyorum şimdide moda girdim ama doktor tahlilleri yanılma az yema dedi bende söz dinliyorum:roflol:
ilaç demişsin umarım ciddi bir şey yokturbilmiyorumkismile
canım valla senide pek bir kontrol etmeyemi uğraşıyorlar nebilmiyorumkismile gençken ye sonra yiyemzsin.. genç kız saç boyatmaz.. amannnnnn... ben hiç öyle düşünmüyorum benim kızım bir sürü vardakaydirigubbakcemile3 en büyüğü istediği gibi kesiyor uzatıyor bir kezde boyadı genç hevesli ... yarına ne olacağımız bellimi.. eşlerde dopal sevmiyor sana söliyim benden duymuş olma aklinialirimsmile benimkide vır vır söylenir yok kesme yok uzatma boyatma koyu boya kırmızı boyama kestane olsun siyah olsun... oldu-u-u-u-u-u-u-u--uulmaz: lmaz: yollarda ne kadar sarı saçlı kızıl var ona bakarlar aklinialirimsmile evdekilere seni doğal seviyorum hahahahaa yemezlerrrsositosositosositososito bir kaç yıl önce kızıla boyatmıştım kendime hayran kaldım nasıl yakıştırdım anlatamam benim saçlarım normalde fındık kabuğu gibidir ama beyazlarım çok... neyse kızıl yaptım eşim görünce benle küstü günlerce konuşmadı çok kötü olmuş dedikaydirigubbakcemile3 istanbula gittim o zaman böyle kiloda yoktu ablamla buluşacağız yürüyorum ablamla yeğenim karşıdan gözüktü ablam nasıl gülüyor noldu sana böyle karşıdan rus sandım dedisositosositosositososito hahahahaa o zaman eşimin tavrını anladımkaydirigubbakcemile3 .....
bijocum ben zaten morda boyasam güzel olurum iş boyada değil yani:roflol:sositososito
arkadaşın nasıl oldu... ne zaman çıkacak hastahaneden... iyidir inşallah...
canzim hoşgelmişşsositosositoa.s.
yaa cedricim hiç gelmemezlik yapmazdı netimi yok acaba
canım benim olacak olduktan sonra sen ne kadar korusan işe yaramaz allah acılarını göstermesin. amin... bizimde babamız bu konuda pimpirikliydi arkadaş gurubunda tanımadığımız yok ama kız erkek hepsinin teli vardır benimde arkadaşlarım çünküaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 giderler gelirler.. güven istiyorlar bunu ypma oğluşuna ve aşmaya çalış biz babamızı öyle böyle eğittik şimi sorun çıksada çok seyrek.. bu yaz antalyaya arkadaşına yolladım o kızımız gelir bizde kalır ama dediğim gibi yapmalısın tanımadığın arkadaşı kalmamalı aileleri ile tanış çocuklarla tanış.. oğlunla barışık olmak için ona en başta güvenini vermelisin ve kazanmalısın.... olumunekankayizsmile zaten sen kendi sorununu biliyorsun aşarsın bence...arada uğra mutlaka bende özlemişim canım yaaahihoyyyt.Yok işte ; doğalgazdan zehirlenir,gece çıkar başına birşey gelir..Geçen gün bana dedi ki 'anne okumasaydım şimdi askerde olacaktım orayada mı göndermeyecektin.'..eyvahedigeldismileBilmiyorum galiba yaşadıklarımdan dolayı korku oluştu içimde.Yarıyıl tatilinde bir organizasyonla Antalya ya gitmek istiyor iş için..Şimdiden huzursuzum.Aşmam lazım biliyorum ama nasıl...
Bak seni ne çok özlemişim çenem düştü....:roflol:
bijom ben aliş doğduğu yıl göğsümden ameliyat oldum o ameliyattan çıkınca doktor narkoza alerji gösterdin seni zor kurtardık dedi aklım çıkıyor genel anestezi için zatenboshayallersmile aman aman ben memnunum taşlarımlaaklinialirimsmile kiloyada sebep oluyorlarmış ama napimmm
aman kallisim arkadaşım ve odadakileri gördüm ve diyorum kii ne yap et olma o ameliyatı :bbo: ne çekiyolar ya yazık, Allah hepsinin yardımcısı olsun..
tocam hala gelmedi, o da birkaç kilo almış akşamları yemiyor. sadece kendim için öğle yemeği pişirmiş oluyorum, öğlenden sonra sıfır iş ohh pek rahatım caaanımmm
ay canım yaa ilaç iştahmı yapıyorduda böyle kilo aldın.. :sinifsinif: birde mideye dokunmuş hayret valla neye güvenicezmafoldumbenBana da ısrarla ıkı hafta dıyet yapmak yok dedı yıyo ıcıyorum bol bol kaydirigubbakcemile3
Kan ılacına 64 le basladım ıkı ay gıttı kaldı 1 ay bıtmesıne ama bu ıkı ayda ben oldum 73 kiloeyvahedigeldismile
ayyyy ne diyorsun kalliste yaaa eyvahedigeldismile hemen veriyorum kiloları ve saçlarımı boyatıyorum ilk işim bu olacak kestircem falan bambaşka bi hatun olacam. çatlasın bakalım benimki de. ben artık daha dikkat ediyim kimlere bakıyor? kimleri kesiyor?
hem haklısın valla. yaşlanınca da bunlar bana şu yaşta saç mı boyatılır derler yaşından başından utan derler. ben de kızlık saçlarımla göç ederim bu diyardan mezarıma da yazarlar bi saçlarını boyatamadı diye :bbo:
ay canım yaa ilaç iştahmı yapıyorduda böyle kilo aldın.. :sinifsinif: birde mideye dokunmuş hayret valla neye güvenicezmafoldumben
anaam arkadaşım durupdururken kilo almaya başlamıştı tatlı yemez 1 dilim ekmek yer başka yemez, ağır ağır yer bi de.. ondan mı ki acaba :bbo:kiloyada sebep oluyorlarmış ama napimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?