Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amannnnnopuyorumnanaktan samanyolum hoşgeldin canım benim ...kiolardan nerde-e-e-e-e kurtulucaz yarı mezun olup ara vermiştim şimdi yeniden başlayacağımboshayallersmile bıraktığın gibi duruyorum canım benim nasıl çocuklar filan senin keyifler...olumunekankayizsmile

ah saol kallısım ay nasıl mahcup oldum hıc unuttugum bısey degıldır ama oldu bı kere.saolasın canım pazar gece gelırım merak etme herkese sımdıden ıyı haftasonları

canım benim yaaaaolumunekankayizsmile kıyamam yapma böyle mahçupluk filanolumunekankayizsmile
her an her şeyi unutabiliriz insanlar sokakta gezerken çocuğunu unutup kaybediyor yahuu:roflol:

uuuuu enistemizi krize sokmussun yanii hatuna baaakkk

evet 1 saat var.. ama saatiniz sasmis anacimmm.. esim cocuklar evden cikmamisti ben yazdigimda 7:30 evden cikiyolar..bende 8:30da disari cikmistim yuruyuse.. yani saatiniz sasmis isteee

ay asagidaki smilieyin ismi cikmis "ölümüne kankayis mi le" :roflol::roflol:
ölümüne kankayis mi le canzi?kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

bijocum ben zaten morda boyasam güzel olurum iş boyada değil yani:roflol:sositososito

arkadaşın nasıl oldu... ne zaman çıkacak hastahaneden... iyidir inşallah...
arkadaşım kötü be kallisim çok acı çekiyor :sinifsinif: elden de bişey gelmiyor, umarım en kısa zamanda düzelir :Saruboceq:

amin canımmm opuyorumnanaktan

Canım ya özlemişim valla..Keyifler iyi de kilolar aynen duruyor.Diyetisyenede gittim ama listem elimde bende tık yok.Ayça ne yapıyor Eskişehir de mi okuyor...

samanyolum ayça evet eskişehirde anadoluda okuyor bu yıl iç mimarlığı kazandı.. aklı istanbulda kalmasına rağmen kısmet işte anne beni istanbul almamak için elinden geleni yaptı diyor ama bazı şeyleri zorlamayada gelmiyor hayırlısı artık şimdilik iyi çok seviyor ve çok başarılı derslerinde... 2 gün okula gitmedi elini kesmişti arkadaşları arıyor sen olmayınca hoca bize not vermiyor ayça gelip onaylasın o olmadan ben tam değerlendiremem dedi diyerek dalga geçiyorlar hocası arada buna soruyormuşta :)) bir yandanda açık öğretim başladı fotoğrafçılık ve kameramanlık bu yıl ilk kez açıldı ilk mezunlardan olmalıyım dedi bakalım işte böyle senin büyük nasıl okulu...

bijocum safrakesesi kötü oluyor genelde ay geçmiş olsun canım yaa yazık... ben korkudan olamadım işte ameliyat bendede var..

kedijiğim sen ne zaman katılıyorsun diyete alalım senide :))

Kalliste imzana bayıldımmm kaydirigubbakcemile3

Valla gece tekrarları yemek yemek ıcın gecerlı bahane oluyo ınsana aklinialirimsmile

14 unde bu ayın ılaclar bıtıyo 15ınde de dıyetısyene randevu var bakalım sorun cıkmazsa 15i aksamı dırek dıyetteyımeyvahedigeldismile

Kalliste imzana bayıldımmm kaydirigubbakcemile3

Valla gece tekrarları yemek yemek ıcın gecerlı bahane oluyo ınsana aklinialirimsmile

amann yemekteyizi sorma benim kızlar okuldan tam o saatlerde geliyor geçen sıra sıra yanıma gelen diyor ki anne canım ciğer çekti bende anlam veremiorum sevmezler çünkübilmiyorumkismile arkadan diğeri geliyor anneeee ciğer yapsana filan dedim noluyo kahve aldım salona gittim adam ciğer pişiriyor:roflol: ciddi ciddi insanın canını istetiyorlar lmaz:

14 unde bu ayın ılaclar bıtıyo 15ınde de dıyetısyene randevu var bakalım sorun cıkmazsa 15i aksamı dırek dıyetteyımeyvahedigeldismile

ooo ne tesadüf bende pazartesi son tahlilim filmim var genel kontroldeyim sonrası diyetisyenle başlıyorum şimdide moda girdim ama doktor tahlilleri yanılma az yema dedi bende söz dinliyorum:roflol:

ilaç demişsin umarım ciddi bir şey yokturbilmiyorumkismile

Ayça için çok sevindim canım yanınızda okuması en güzeli...Sonraki yıllarda tabii ki gidecekler uzağa ama birzaz zaman gerekli diye düşünüyorum.Bizim büyükde sakinleşti artık eskisi kadar sorun çıkarmıyor yada ben sabırlı oldum galiba..Aslında ben kendimde ki sorunu biliyorum.Arkadaşında falan kalmak istese hep aklıma kötü şeyler geliyor.Yok işte ; doğalgazdan zehirlenir,gece çıkar başına birşey gelir..Geçen gün bana dedi ki 'anne okumasaydım şimdi askerde olacaktım orayada mı göndermeyecektin.'..eyvahedigeldismileBilmiyorum galiba yaşadıklarımdan dolayı korku oluştu içimde.Yarıyıl tatilinde bir organizasyonla Antalya ya gitmek istiyor iş için..Şimdiden huzursuzum.Aşmam lazım biliyorum ama nasıl...
Bak seni ne çok özlemişim çenem düştü....:roflol:

bijocum safrakesesi kötü oluyor genelde ay geçmiş olsun canım yaa yazık... ben korkudan olamadım işte ameliyat bendede var..
aman kallisim arkadaşım ve odadakileri gördüm ve diyorum kii ne yap et olma o ameliyatı :bbo: ne çekiyolar ya yazık, Allah hepsinin yardımcısı olsun..

tocam hala gelmedi, o da birkaç kilo almış akşamları yemiyor. sadece kendim için öğle yemeği pişirmiş oluyorum, öğlenden sonra sıfır iş ohh pek rahatım caaanımmm

Bana da ısrarla ıkı hafta dıyet yapmak yok dedı yıyo ıcıyorum bol bol kaydirigubbakcemile3

Ikıncı aydayım gunde ıkı tablet 3 ay kan ılacı almam gerekdı.Zaten kılolar da bundan sonra şaha kalktı.kullandıgım ılac aynı zaman da mide de tahrıbata yol acmıs.Sımdı bı yandan da mide ilacı alıyorum.Ama mide ilacı bitince buyuk bır ıhtımalle baslarız dedı dıyetısyen.Bu usrede sakın dıyet yapma dedı sevındım.Sonra eve geldım dusundum neye sevınıyorum zaten dogru duzgun bısey yıyemıyorum kı.Hersey rahatsızlık verıyo dedım.Heves kursakda kaldı yanı bilmiyorumkismile

Kan ılacına 64 le basladım ıkı ay gıttı kaldı 1 ay bıtmesıne ama bu ıkı ayda ben oldum 73 kiloeyvahedigeldismile

ayyyy ne diyorsun kalliste yaaa eyvahedigeldismile hemen veriyorum kiloları ve saçlarımı boyatıyorum ilk işim bu olacak kestircem falan bambaşka bi hatun olacam. çatlasın bakalım benimki de. ben artık daha dikkat ediyim kimlere bakıyor? kimleri kesiyor?
hem haklısın valla. yaşlanınca da bunlar bana şu yaşta saç mı boyatılır derler yaşından başından utan derler. ben de kızlık saçlarımla göç ederim bu diyardan mezarıma da yazarlar bi saçlarını boyatamadı diye :bbo:

canım benim olacak olduktan sonra sen ne kadar korusan işe yaramaz allah acılarını göstermesin. amin... bizimde babamız bu konuda pimpirikliydi arkadaş gurubunda tanımadığımız yok ama kız erkek hepsinin teli vardır benimde arkadaşlarım çünküaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 giderler gelirler.. güven istiyorlar bunu ypma oğluşuna ve aşmaya çalış biz babamızı öyle böyle eğittik şimi sorun çıksada çok seyrek.. bu yaz antalyaya arkadaşına yolladım o kızımız gelir bizde kalır ama dediğim gibi yapmalısın tanımadığın arkadaşı kalmamalı aileleri ile tanış çocuklarla tanış.. oğlunla barışık olmak için ona en başta güvenini vermelisin ve kazanmalısın.... olumunekankayizsmile zaten sen kendi sorununu biliyorsun aşarsın bence...arada uğra mutlaka bende özlemişim canım yaaahihoyyyt

bijom ben aliş doğduğu yıl göğsümden ameliyat oldum o ameliyattan çıkınca doktor narkoza alerji gösterdin seni zor kurtardık dedi aklım çıkıyor genel anestezi için zatenboshayallersmile aman aman ben memnunum taşlarımlaaklinialirimsmile kiloyada sebep oluyorlarmış ama napimmm

ay canım yaa ilaç iştahmı yapıyorduda böyle kilo aldın.. :sinifsinif: birde mideye dokunmuş hayret valla neye güvenicezmafoldumben

allah seni netmesinnneyvahedigeldismile benden duymuş olma demedim mi:roflol::roflol:

evet evet sonrada aynen bu yaşta uslu başlı ol diyecekler herşey zamanındakaydirigubbakcemile3 ama doğru kaydirigubbakcemile3

kiloları verelim kendimizi toplayalımalsanaalsanasmile birbirimizi uyaralım ... sonrada saç baş kaş boshayallersmilebayanssulusmile yeniden yapılanalımbayanssulusmile

benimde saçlarım çok uzun şimdi sabrediyorum bir değişim yapıcam tam yapıcam az diyet yapimmmmguclubacismile

ay canım yaa ilaç iştahmı yapıyorduda böyle kilo aldın.. :sinifsinif: birde mideye dokunmuş hayret valla neye güvenicezmafoldumben

Mide sorunu cıkana kadar bı haylı actı ıstahımı bende karsı koymadım yedım :kedi:

Ama sımdı midem rahat dursun dıye oldukca az yıyorum doymayı beklemıyorum.ama yemesem neye yarar kapıdan sıgamıyacak kadar oldum zaten zemuszemus

kiloyada sebep oluyorlarmış ama napimmm
anaam arkadaşım durupdururken kilo almaya başlamıştı tatlı yemez 1 dilim ekmek yer başka yemez, ağır ağır yer bi de.. ondan mı ki acaba :bbo:
ee kallisim senin yavaş kilo verme nedenin o olabilir mi ki acaba? o kadar spor yapıyodun diyet yapıyodun yarım kilo veriyodun ya :uhm:

tocam geliyomuş yoldaymış, ben de ders çalışayım biraz.. yarın görüşürüz herkese baş baş..

ha yediklerimi yazim..
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 6 zeytin
ara: 1 portakal, 1 çay b.süt
öğlen: 1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: bilmiyorum bişeyler atıştırırım
akşam: yok
su da yarım litre ile değil ama çay içtim :kedi: bir yarımlık içeyim bari uyuyana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…