- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.381
hahh geldim yaşasın benden mutlusu yokkk bütün işlerimi hallettim hihoyyyt
saat 1 e doğru çıkıp arkadaşımı ziyarete gidicem hastaneye. dün çok kötüydü o kadar üzüldüm ki arkadaşlarımmmmm mafoldumben
sonra da eve gelip ders çalışmaya kaldığım yerden başlicam, planımın baya gerisinde kaldım arayı kapamam lazım.
kallisim kabak koydum ocağa haha kaydirigubbakcemile3
en iyi kilo verdiren şey bana kızlar.. yazayım size.. kıymasız kabak yemeği az yağlı az salçalı, yine aynı şekilde ıspanak yemeği vee yine aynı şekilde karnabahar yemeği. haftada 1 kez de köfte yerseniz bu kıymasızları telafi edersiniz. her gün tartılıyorum ya en fazla fark eden günler bu 3 sebzeyi yediğim günler. belki uygularsınız işinize yarar..
ne dersi çalışıyorsun sen bijoux ben de kpss ye hazırlanıyorum da bir yandan. bu yemekleri öğle akşam mı yiyorsun yoksa 1 öğün mü bir tabak mı yiyorsun. benim kaynuşum yapıyorya yemekleri etsiz yemek yapmaz o şimdi ben de kendime azcık azcık yapabilirim işe yarıyorsa
tombilicim sen 92 ile başladın değilmi o zamandan beri 500 gr mı verdin geçen haftadan berimi canım tam kilonu yazarsan garanti olacak :)
kpss ye çalışıyorum canım. baktım burda beni işe alan yok torpil diz boyu, işsizlik fena.. ben de dedim belki iyi not alırsam bir yere girerim son umudum bu anlayacağın.. dersleri aylara böldüm her ay bir ders yani bir koca kitap bitiriyorum. son sınav ayına da tekrar koydum. Allah muaffak etsin ne diyeyim..
evet canım ben öğlen 1 tabak bu yemeklerden hangisi varsa işte, 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran veya yarım kase yogurt yiyorum. gayet doyurucu ve hafif oluyor..
2 kabaktan, yarım karnabahardan veya yarım kilo ıspanaktan yapıp 2 gün yiyebilirsin hemen pişiyorlar zaten.. tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?