- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.621
Ama hak ettin yani, menülerin ve sporun cok iyi senin. Böyle devamvalla gördüm
bende rüyada gibiyim yıllardır görmedim 70 leri oturup ağlayasım var pek duygusallaştım
Eki Görüntüle 1818432
fişteklemek gibi olmasın ama görüyon iştedoğan cüceloğlu dedi ki kıskançlık doğal bir dürtüdür dedi.... kıskanç olmak istemiyorsanız gidin ağaç olun dedi.... ağaç mı olayım istiyosun :)
valla gördüm
bende rüyada gibiyim yıllardır görmedim 70 leri oturup ağlayasım var pek duygusallaştım
Eki Görüntüle 1818432
btlbetul sen karatayciydin, noldu sana kuzum?
Cok sagol canim. Gece hic uyumadim. Elimde poset bekledim. Kustu kusacak diye. Insaallah bugun kusmaz
Kiz yok ben tartilmadim taryilmayacam en sonki kilom 82.7 ve sabit yazdiracam bu hafta. Ne sikesi hatta isim daha zor yaneee
Selamlar.
B blanche_eamorordek kollontai
Gecen hafta: 65.9
Bu hafta : 65.8
Fark: 0.1
Arkadaslar, ben ayriliyorum. Tesekkurler hepinize. Size hayirli basarilar dilerim.
valla gördüm
Eki Görüntüle 1818432
ama bana kıskanç diyosun ağaçmıyım ben
[QUOTE="kollontai, post: 46169118,
tamam canım yarın ki kilo durumuna gore listeeye alalım seni, sabah tartılır yazarsın
Tebriklerrrvalla gördüm
Eki Görüntüle 1818432
Ama hak ettin yani, menülerin ve sporun cok iyi senin. Böyle devam
***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/
d_mndc (80,8/79,4/1,4/%1,732)
nilsub (75,8/
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/63,1/1,1/%1,71)
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/65,8/0,1/%0,15) kendi isteği ile ayrıldı.
tatlitambak (82,7/) sabit
5. Takım ortalaması: %
kollontai (
btlbetul (66,4/
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/59.2/1.168)
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/74/1/%1,33)
denhizx (73,8/72,6/1,2/%1,63)
denizmineymis (93,2/
melampusefe (79/
parkbyull (96,9/
Ay Isigim (73/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104/ başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104, hedef kilo 78
İşte bunlar hep zıplamaGünaydın kızlar,
toplight muska77 morordek kollontai B blanche_ea
Yapam kilo bildirimimi geç kalmasın sonra.
Malumunuz geçen hafta yine tartı gününe denk gelmişti girişim.Tam 1hafta oldu ve 91kilo ile başlayan 1haftalık çaba an itibariyle 87,5Çok hızlı bi giriş oldu ama bakalım haftaya neler olacak. Böyle bi skor gelmez ama listeye güzel bi giriş yaparım 2haftanın toplamıyla ve takıma katkım olur umarım.
Bu hafta listede değilim ama kolaylık olsun diye yapayım.
Başlangıç : 91kg 15Nisan
Hedef :60 (şimdilik)
Güncel : 87,5 22Nisan
Fark : 3,5 kg
Yüzde: ((91-87,5)/91)*100 = %3,84
Haftalık mesajda 70sanırım ama yazmaya çalışıyorum sürekli
Başka bişey var mıydı arkadaşlar.Eksik varsa söyleyin hemen. Herkesciklere tartıda mutlu sonuçlar bugün inşallaaah,amin
Senin yüzden cok iyi bence beybiBen de dun yatmadan 200 daha zipladim ama hic halim yoktu benim dun niyeyse ya, dun nargile de icmistim ondandir belki.
O degil de her hafta %1 versem supper olur :)
gaz yapmış olmasın vücutta dolaşıyo olabilir ? kahvaltıda ne yedin ?kızlar aşırı karnım ağrıyor yaaa zor geldim işe izin alcaktım hadi dedim yörü.... ben böyle ağrı görmedim göğüs kafesimde ağrıyo noluyo bana yahu....
dün gece 65,3 tüm yatmadan önce sabah 65.7 içerde napıyo bu metabolizma hiç bir fikrim yok.... içimde bir şey büyüyor :))64 lü bir şey beklerken pek bi dumur oldum doğrusu ama şişkinlik var... regl de olamadım......
Ben cidden çözemedim senin metabolizmanı :)kızlar aşırı karnım ağrıyor yaaa zor geldim işe izin alcaktım hadi dedim yörü.... ben böyle ağrı görmedim göğüs kafesimde ağrıyo noluyo bana yahu....
dün gece 65,3 tüm yatmadan önce sabah 65.7 içerde napıyo bu metabolizma hiç bir fikrim yok.... içimde bir şey büyüyor :))64 lü bir şey beklerken pek bi dumur oldum doğrusu ama şişkinlik var... regl de olamadım......
Aynen canım çoğu ödem zaten farkındayız ama o bile bi hafiflik veriyo insana.hem de moral oldu caktırmayınİşte bunlar hep zıplama
Cezalara laf eden hatunlar, görün bakın her ne kadar nerden ceza alsam diye sorsa da kızcagız gıkını cıkarmadan atladı, sonuc ortada
Tabi ilk zamanlar oldugu icin de ödemden cok gitmistir ama olsun böyle devam edersen ileride hız azalsa da mutlaka eksi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?