- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.741
sende bendensin yaniKızlar ben sabitimm. Maalesef
geldim geldimaa bugun buralar cok sessiz yahu
Aynen kızzz benim kuzen 43 yaşında 152 falan boyu 39 kiloymuş çok genç gösteriyor 20 yaşındaki oğlu abisi gibibide bi dengesiz kiii sorma annemle yengemler oturmuş ayyy buda ne güzel hiç kilo almadı dedim koro halinde bi bağırdılar kız o o fesatlıkla yağ tutarmı senede 2 haftalığına bizimkileri görmeye gelip ortalığı karıştırıp hiçbir şey demeden geri gidiyormuş eneeemmmm bendemi muğzur olsamda yağ tutmasam aceppppp gençde gösteririm hem
öyle bir hayırsever bende istiyorumEki Görüntüle 1818539 bana yürüyüş ayakkabısı ya da nike air max alabilecek babayiğit dostlar arıyorum
bence çok kötü o kiloda kadın mı olur yahu ?formunu fesatlığa mı borçluymuş :))39 kg ne yaa... çocuk kilosu gibi...
ne yemek yedin öğlen bakalım :) geçicem seni hadi bakalım betüş bende 75.8 bende 73 leri görücem bakalım sende 63 leri görürsen hangimizin gr fazla olucak ne dersin ?formunu fesatlığa mı borçluymuş :))39 kg ne yaa... çocuk kilosu gibi...
ne yemek yedin öğlen bakalım :) geçicem seni hadi bakalım betüş bende 75.8 bende 73 leri görücem bakalım sende 63 leri görürsen hangimizin gr fazla olucak ne dersin ?
bence çok kötü o kiloda kadın mı olur yahu ?
kimmiş o fesatmıymışbence çok kötü o kiloda kadın mı olur yahu ?
la bi git 3,15 veriyo daha gider mi diyo adet olmadan gitmeye başlamış zatenBen 1 senedir adet görmüyorum hanımlar. Bunun içinde hamilelik dönemimde var tabii. En son adetimi 2015 şubatta gördüm. Şimdi ben adet görünce kilolarimdan gider mi? Giderse ne kadar gider
la bi git 3,15 veriyo daha gider mi diyo adet olmadan gitmeye başlamış zaten
la bi git 3,15 veriyo daha gider mi diyo adet olmadan gitmeye başlamış zaten
yok canım gitmez çünkü sen emzirdiğin için o şekildesin adet olsan bile en fazla 1 kilo farkeder belki şuan senin mnormal düzenin bu adet gecikmem yokkiBen 1 senedir adet görmüyorum hanımlar. Bunun içinde hamilelik dönemimde var tabii. En son adetimi 2015 şubatta gördüm. Şimdi ben adet görünce kilolarimdan gider mi? Giderse ne kadar gider
acımam gömerimhemen başladın bakıyorum fesatlık çalışmalarına :))
aaa anlamadım kız ben ne oluyor:)kimmiş o fesatmıymış
nilsubfesatlığın dibine vurmassam bende
yok canım gitmez çünkü sen emzirdiğin için o şekildesin adet olsan bile en fazla 1 kilo farkeder belki şuan senin mnormal düzenin bu adet gecikmem yokki
boş ver adeti falan emzirmek en güzel kilo verme yöntemi zaten emzir bol bol iç suyu ohh misssssYaa tüff ... Neyse artık naaasip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?