- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.701
koçum değil misin sen koç değil misin yol göstermiiicin mi yeaaaaaaaaaaaaaaaEeee sen de kendine göre bul bi yol, her şeyi biz mi söyleyecegiz alla alla yaaa
Haftaya da böyle versem yeter bana
ne yiyon ne içiyon sen yahu
kıyamam yaa aman mamada olsa yesinlerde aç kalmalarına dayanamıyorumne düzelcek 3 aydan sonra ful mamaydı
memede süt içim düğüm düğüm kaldı
kilo vermememe ben şaşırmadım ayıptır söylemesi kamuya ilan ettim ama bende bir haftadır kabızımYa ben senin kilo vermemene baya sasirdim, yani zaten kilon fazla sonucta. Menulerin de fena degildi diye hatirliyorum.
Bence senin metabolizmani hizlandiracak yontemler gelistirmen lazim, protein artirmak olabilir, yesil cay- yesil elma tuketmek olabilir, suyu artirmak olabilir ama sporunu da kesinlikle yapmalisin yoksa zor.
olsun zayıf olsun sağlıklı olsun bak toparlak olanlar hep burdakıyamam yaa aman mamada olsa yesinlerde aç kalmalarına dayanamıyorum
yengem oturup ağlardı büyük yiğenimde zorla meme emzirdi 4 aydan sonra mamaya döndü onuda yemezdi ..halada yemek problemimiz var malesef 14 yaşında yediği boya gidiyo deyusun 14 yaşında 1.85 boy ..
Evet canım senin ilk kilonu ben de öyle kaydetmisim zaten, problem yokmorordek ilk mesajimi buldum
Her şeyi devletten beklemeyin. Söylüyoruz işte spor yapın, karbonhidrat almayın fazla diye. Senin metabolizmanın nasıl calıstıgını ben nerden bileyim
kıyamam yaa aman mamada olsa yesinlerde aç kalmalarına dayanamıyorum
yengem oturup ağlardı büyük yiğenimde zorla meme emzirdi 4 aydan sonra mamaya döndü onuda yemezdi ..halada yemek problemimiz var malesef 14 yaşında yediği boya gidiyo deyusun 14 yaşında 1.85 boy ..
ben artık gıda intoleransı yaptırcam kesin..Evet canım senin ilk kilonu ben de öyle kaydetmisim zaten, problem yok
Her şeyi devletten beklemeyin. Söylüyoruz işte spor yapın, karbonhidrat almayın fazla diye. Senin metabolizmanın nasıl calıstıgını ben nerden bileyimOnu da sen çöz bi zahmet, vucuduna ne iyi geliyorsa onu ye
Evet yaa heyecan yaptım herhaldeKilo verdiği yaaa onun ekşını bu hep heyecandan
kız benimde heryerim ağrıyo mevsimsel bunlar o kadar yaşlanmadık daha durr yaa.. tamam bende beyazlar çıkmaya başladı ama ben kabul etmiyorum 50 den önce yaşlanmıycam ben
fıstık sen zaten lesliede harcıyacağın kaloriyi emzirerek kat ve kat fazlasını harcıyosun bide üstelik minnoş seviyosun bence senin durumun daha güzel :))))))
ay cokmeye de ne meraklisin yahu, ben 50'de hala 36 beden olacagim hih! 50'de 35-40 gosteririm bir degel şunu 45 yapalım 50 çok geç :))
ay cokmeye de ne meraklisin yahu, ben 50'de hala 36 beden olacagim hih! 50'de 35-40 gosteririm bir de
Aynen afedersiniz birgün gitmeyim tartıya yansıyor bende 4 litre su içtimmi tutmayınnnn beni tuvaletle yatıp onla kalkıyorumkilo vermememe ben şaşırmadım ayıptır söylemesi kamuya ilan ettim ama bende bir haftadır kabızımbi çıksa var yaaaaa haftanın rekoru bendeydi
kızlar kursa gidicem 2 saate gelirim iyi dinleyin
btlbetul T tatlitambak d_mndc hepinize sesliniyorum sevgili tebam
bugunden itibaren korkun benden cumaya hepinizi geçicem haberiniz ola önüme çıkanı ezerim ona göre asılın
Goremem dersen goremezsin zaten, once inanc sonra gerisi gelir :)sen 50 olunca ben ben 56 olcam eneeeeee...... ben ömrümde 1 kere 36 görmüşüm daha da görmemem zaannımca
Goremem dersen goremezsin zaten, once inanc sonra gerisi gelir :)
Bence istesen ve inansan gorursun pekala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?