Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne yiyon ne içiyon sen yahu

Ya ben senin kilo vermemene baya sasirdim, yani zaten kilon fazla sonucta. Menulerin de fena degildi diye hatirliyorum.
Bence senin metabolizmani hizlandiracak yontemler gelistirmen lazim, protein artirmak olabilir, yesil cay- yesil elma tuketmek olabilir, suyu artirmak olabilir ama sporunu da kesinlikle yapmalisin yoksa zor.

ne düzelcek 3 aydan sonra ful mamaydı
memede süt içim düğüm düğüm kaldı
kıyamam yaa aman mamada olsa yesinlerde aç kalmalarına dayanamıyorum
yengem oturup ağlardı büyük yiğenimde zorla meme emzirdi 4 aydan sonra mamaya döndü onuda yemezdi ..halada yemek problemimiz var malesef 14 yaşında yediği boya gidiyo deyusun 14 yaşında 1.85 boy ..

kilo vermememe ben şaşırmadım ayıptır söylemesi kamuya ilan ettim ama bende bir haftadır kabızım bi çıksa var yaaaaa haftanın rekoru bendeydi

olsun zayıf olsun sağlıklı olsun bak toparlak olanlar hep burda

Evet canım senin ilk kilonu ben de öyle kaydetmisim zaten, problem yok
koçum değil misin sen koç değil misin yol göstermiiicin mi yeaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1818486
Her şeyi devletten beklemeyin. Söylüyoruz işte spor yapın, karbonhidrat almayın fazla diye. Senin metabolizmanın nasıl calıstıgını ben nerden bileyim Onu da sen çöz bi zahmet, vucuduna ne iyi geliyorsa onu ye

ee maşallah biraz daha yerse kapılardan sığmıcek....

ben artık gıda intoleransı yaptırcam kesin..
sebze ile beslenirim utanmasam vejeteryanım diycem,yersem beyaz et yerim ,ekmeği tam tahıllı tüketirim iki dilimi aşmam ,yemeklerimi zeytinyağı ile yaparım az tuzludurlar şekeri ne zaman kullandım hatırlamıyorum,sadece doğumdan sonra çikiletaya abandım kaldım şimdi onuda kesiyorum,soda içerim suyu en az iki litre içerim hareketsizim az hareket edeyim kilo veririm ama 08:00-17:00 mesai 5 aylık bebek ......
ama tabiki siz haklısınız bakmayın çamura yatmıyorum aslında olayı tiye alarak modumu düşürmemeye uğraşıyorum

gel şunu 45 yapalım 50 çok geç :))

kilo vermememe ben şaşırmadım ayıptır söylemesi kamuya ilan ettim ama bende bir haftadır kabızım bi çıksa var yaaaaa haftanın rekoru bendeydi
Aynen afedersiniz birgün gitmeyim tartıya yansıyor bende 4 litre su içtimmi tutmayınnnn beni tuvaletle yatıp onla kalkıyorum gittiğim her yerde fıldır fıldır tuvalet yeri tesbih ediyorum yoksaaaa rezillll olurum yüzyılın patlaması olurkızlar ben tatildeyim ama otelin manajeriyle konuştum bana menüüü çıkarıyor 1200 kalorilik günlük
Sabah
Meyveli shake içinde çilek vardı 230 kalorilik yazıyordu fişinde
Öğle
Buharda sebze
Yoğurt yine buharda hindi eti
Akşam
Yeşilliklerle donanmış salata peynir parçacıklı mısırlı
Yanında kayısılı bitki çayı
Su 4 litre
Spor 1 saat yürüyüş yaptık dünkü 7 saatten sonra bacak totom hasarlı

1200 kaloriyi geçmicez dedi aşçıya söylemiş eneeeeemmm hep burda kalsam heee yemek pişirme derdi yok herşeyi tartma yok kızlarrr yedek hırka götürmeye unutan ben tartıyı unutmamışım diye kafa buluyor eşim alayyyy konusu oldum yaaa dün annemle internette konuşuyoruz resmen kafa buluyor anne bi gör valiZi tartı özel sarılmış kırılmasın diye totom üşür ormanlık alanda diye bi hırka almamış diyor puhaaaaa gülmeler kıkırdamalar

Canim ben bugun iyi basladim. Alttta kalanin cani çıksın diyelim o zaman.
Kaynanamlari gonderdik. Ev toplmaya asil simdi basladim.. sali ya da persembe tasiniyoruz.

@deryalimm07 Z zynp1980 sizler kaldınız sadece...

***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/) sabit
d_mndc (80,8/79,4/1,4/%1,73)
nilsub (75,8/) sabit
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/63,1/1,1/%1,71)
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/65,6/0,3/%0,46) kendi isteği ile ayrıldı.
tatlitambak (82,7/) sabit

5. Takım ortalaması: %

kollontai (
btlbetul (66,4/65,7/0,7/%1,05)
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/59,2/0,7/%1,17)
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/74/1/%1,33)
denhizx (73,8/72,6/1,2/%1,63)
denizmineymis (93,2/
melampusefe (77,6/77,4/0,2/%0,26)
parkbyull (96,9/96,8/0,1/%0,1)
Ay Isigim (73/ başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/87,5/3,5/%3,85) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/83/2,7/%3,15) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104,6/102,9/1,7/%1,63) başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104,6, hedef kilo 78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…