Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay cokmeye de ne meraklisin yahu, ben 50'de hala 36 beden olacagim hih! 50'de 35-40 gosteririm bir de
Aynen kızzz benim kuzen 43 yaşında 152 falan boyu 39 kiloymuş çok genç gösteriyor 20 yaşındaki oğlu abisi gibi bide bi dengesiz kiii sorma annemle yengemler oturmuş ayyy buda ne güzel hiç kilo almadı dedim koro halinde bi bağırdılar kız o o fesatlıkla yağ tutarmı senede 2 haftalığına bizimkileri görmeye gelip ortalığı karıştırıp hiçbir şey demeden geri gidiyormuş eneeemmmm bendemi muğzur olsamda yağ tutmasam aceppppp gençde gösteririm hem

Kızlar ben sabitimm. Maalesef
Ebrucum oruç tuttuğundan sabit kaldın sanırsam işte bende hazirana kadar ne verirsem kar diyorum ramazanda bitiminde 2 kilom gitse bile kar sayıcam kendime bu hafta sıkı tutucam az kaldı ramazana bayramda şıkkkk olmalıyım bayram çoçuğu gibi

ayyy super ziplamalar, cezalar, elestiriler yaramis

Yeni gelenlerin maşallahı var, umarım ileride de bu azminizle devam edersiniz hanımlar

***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/) sabit
d_mndc (80,8/79,4/1,4/%1,73)
nilsub (75,8/) sabit
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/63,1/1,1/%1,71)
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/65,6/0,3/%0,46) kendi isteği ile ayrıldı.
tatlitambak (82,7/) sabit

5. Takım ortalaması: %

kollontai (
btlbetul (66,4/65,7/0,7/%1,05)
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/59,2/0,7/%1,17)
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/74/1/%1,33)
denhizx (73,8/72,6/1,2/%1,63)
denizmineymis (93,2/
melampusefe (77,6/77,4/0,2/%0,26)
parkbyull (96,9/96,8/0,1/%0,1)
Ay Isigim (73/70/3/%4,11) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/87,5/3,5/%3,85) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/83/2,7/%3,15) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104,6/102,9/1,7/%1,63) başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104,6, hedef kilo 78

Evet ama esas liste ortalamasi iyi degil sanki

paranın gözü kör olsun benide aldırsana yanına

Aynen canım buranın faydası oldu nize hem de çokkkk fazla. Cezaları seviyorum ben de ne hüzel öecburuz diye atlıyoruz. Grubum olmadaydı ben de spora başlayamazdımSonuna kadar gideceğimize inanıyorum ben

Bak şimdi bunun yolu şuymuş, ben de bu takımda ögrendim:
5 lt.lik su şişesi alıyorsun. Tartının üzerine koyuyorsun değişik yerlerde. Nerde 5.00 ölcüyorsa bundan sonra orda tartılıyorsun :)
Anaaaaa ben de öyle deneyeyim süper bi yöntemmiş

iki fayansın ortasına koy :))
Aynen canım Ben öyle yapıyordum
Artık 5 litrelik yöntemi deneyeyim
eee dünde ağrıyodu dün domatesim yoktu benim... bence üşüttüm zaannımca.... şu an kışın giyinmediğim kadar kalın giyindim.....
Geçmiş olsun canım mevsim geçişleri hastalığın em sevdiği dönem.
Benim oğluş da ben keslie yaparken beni iZliyor. Allah tan izin veriyor da yapabiliyorum.yoksa bu kilolarımın gitmesi çokk zor.

Valla dünyayı goturuyodum aralarda da çikolata nesfit falan gomuyodum ohh miss. Hepsini tarihin derinliklerine gomdum
Ayni ben doğum sonrası bi sendrom galiba götür götür doymuyordum bi de.

kızlar ben çarşıya gidiyorum az dolaşayım hem faturalarımı ödiyim malum cumaa kitleniyo bankalar
Artık bu mutlulukla gez babam gez yaparsın

Bugüne kadar benim kiz da izliyordu. Hatta izlerken çığlık atiyodu heycandan :)) ama bugün huy degistirdi cimcime kucagimdan inmedi

Hay maçallah 14 yaşunda 1.85 boy. AllH nazardan saklasın
kilo vermememe ben şaşırmadım ayıptır söylemesi kamuya ilan ettim ama bende bir haftadır kabızım bi çıksa var yaaaaa haftanın rekoru bendeydi
Bu haftanın en sık kullanılan kelimesini be yaşanılan rahtsızlığı açıklıyorum kabızlık Anaaa yazmadım ama ben de çıkmamışım tuvalete neysr çıkınca gidecek kilolar. Belki ondan sabit kalmışımdır

ay cokmeye de ne meraklisin yahu, ben 50'de hala 36 beden olacagim hih! 50'de 35-40 gosteririm bir de
Bu azimle 55 yaşında bile fit olursun sen canım

Ne güzel otelmiş orası öyle. Alemsin canım yav tatile tartı götürmek süperrr

Ne güzel vermişsin öyle süper
Yeni gelenlerin maşallahı var, umarım ileride de bu azminizle devam edersiniz hanımlar
İnşallah canım böyle devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…