- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.721
Aynen kızzz benim kuzen 43 yaşında 152 falan boyu 39 kiloymuş çok genç gösteriyor 20 yaşındaki oğlu abisi gibiay cokmeye de ne meraklisin yahu, ben 50'de hala 36 beden olacagim hih! 50'de 35-40 gosteririm bir de
Ebrucum oruç tuttuğundan sabit kaldın sanırsam işte bende hazirana kadar ne verirsem kar diyorum ramazanda bitiminde 2 kilom gitse bile kar sayıcam kendime bu hafta sıkı tutucam az kaldı ramazanaKızlar ben sabitimm. Maalesef
ay nasil ya senin menuler cok iyiydi.Kızlar ben sabitimm. Maalesef
ayyy superKızlar hızlıca yazayım dışarda oğlumla 23 nisan kutlamalarında yız. 15 nisan başlangıç 73 kg bu sabah aç karnına 70.0
Fark 3 kilo
Yüzde % 4,1 yanlış hesaplamamışım dır inşallah
Acayipppp mutluyum
Yeni gelenlerin maşallahı var, umarım ileride de bu azminizle devam edersiniz hanımlarKızlar hızlıca yazayım dışarda oğlumla 23 nisan kutlamalarında yız. 15 nisan başlangıç 73 kg bu sabah aç karnına 70.0
Fark 3 kilo
Acayipppp mutluyum
***5. Takım 462. Etap***
ebrusonmez (58,8/) sabit
d_mndc (80,8/79,4/1,4/%1,73)
nilsub (75,8/) sabit
deryalimm07 (77,7/
ulasimiz (64,2/63,1/1,1/%1,71)
zynp1980 (80,5/
afife lale (65,9/65,6/0,3/%0,46) kendi isteği ile ayrıldı.
tatlitambak (82,7/) sabit
5. Takım ortalaması: %
kollontai (
btlbetul (66,4/65,7/0,7/%1,05)
toplight (69,7/
blanche_ea (59,9/59,2/0,7/%1,17)
hmyr_19 (94,5/
savurgan (75/74/1/%1,33)
denhizx (73,8/72,6/1,2/%1,63)
denizmineymis (93,2/
melampusefe (77,6/77,4/0,2/%0,26)
parkbyull (96,9/96,8/0,1/%0,1)
Ay Isigim (73/70/3/%4,11) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 73, hedef kilo 60
inatettimolacak (91/87,5/3,5/%3,85) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 91, hedef kilo 60
minnakkelebekim (85,7/83/2,7/%3,15) başlangıç tarihi 15 Nisan, başlangıç kilosu 85,7, hedef kilo 55
ayhan zeynep (104,6/102,9/1,7/%1,63) başlangıç tarihi 19 Nisan, başlangıç kilosu 104,6, hedef kilo 78
Evet farkındayım maalesefEvet ama esas liste ortalamasi iyi degil sanki
Bence de onu alalim :)Evet farkındayım maalesef
Umarım deryalimm ve zeynep iyi bir eksiyle gelirler. savurgan'ı da listeye alabiliriz bence, tartısını yanında götürmüs, kendine özel menü hazırlatmıs hatun :)
paranın gözü kör olsun benide aldırsana yanınaAynen afedersiniz birgün gitmeyim tartıya yansıyor bende 4 litre su içtimmi tutmayınnnn beni tuvaletle yatıp onla kalkıyorumgittiğim her yerde fıldır fıldır tuvalet yeri tesbih ediyorum yoksaaaa rezillll olurum yüzyılın patlaması olur kızlar ben tatildeyim ama otelin manajeriyle konuştum bana menüüü çıkarıyor 1200 kalorilik günlük
Sabah
Meyveli shake içinde çilek vardı 230 kalorilik yazıyordu fişinde
Öğle
Buharda sebze
Yoğurt yine buharda hindi eti
Akşam
Yeşilliklerle donanmış salata peynir parçacıklı mısırlı
Yanında kayısılı bitki çayı
Su 4 litre
Spor 1 saat yürüyüş yaptık dünkü 7 saatten sonra bacak totom hasarlı
1200 kaloriyi geçmicez dedi aşçıya söylemiş eneeeeemmm hep burda kalsam heee yemek pişirme derdi yok herşeyi tartma yokkızlarrr yedek hırka götürmeye unutan ben tartıyı unutmamışım diye kafa buluyor eşim alayyyy konusu oldum yaaa dün annemle internette konuşuyoruz resmen kafa buluyor anne bi gör valiZi tartı özel sarılmış kırılmasın diye totom üşür ormanlık alanda diye bi hırka almamış diyor puhaaaaa gülmeler kıkırdamalar
aa bugun buralar cok sessiz yahu
Nike air max cok rahat ya, tavsiye ederimEki Görüntüle 1818539 bana yürüyüş ayakkabısı ya da nike air max alabilecek babayiğit dostlar arıyorum
Tamm canım.Benim için uygundur.ay nasil ya senin menuler cok iyiydi.
oruc tabii metabolzmayi yavaslatiyor ama.
iyi biz senle rakip olalim ebrucum, yaklastik
Aynen canım çoğu ödem zaten farkındayız ama o bile bi hafiflik veriyo insana.hem de moral oldu caktırmayındün 2hafta önce içine giremediğim bi pantolonun içine girdim ve gaza gelip resimlerini çektim.inşallah en son öncesi ve sonrası yapmak için kullanıcam
Ayrıca haftabaşında da söylemiştim başarımı sevgili takım ördekimizin cezalarına borçluyum -her ne kadar cezalar benim olmasa da- ama önce cezamı yapttıııımm sonra niden ben diye sordum. neden çünkü hareket harekettir
Eve dönüp dana gibi yattığım zamanlarda akşama spor soracaklar ne dicem kısmını düşünüp kalkıp eşşek gibi yapıyom sporu gerçekten çok iyi oldu benim için burası.inşallah hep birlikte sonuna kadar gidebilirz
Anaaaaa ben de öyle deneyeyim süper bi yöntemmişBak şimdi bunun yolu şuymuş, ben de bu takımda ögrendim:
5 lt.lik su şişesi alıyorsun. Tartının üzerine koyuyorsun değişik yerlerde. Nerde 5.00 ölcüyorsa bundan sonra orda tartılıyorsun :)
Aynen canım Ben öyle yapıyordumiki fayansın ortasına koy :))
Geçmiş olsun canım mevsim geçişleri hastalığın em sevdiği dönem.eee dünde ağrıyodu dün domatesim yoktu benim... bence üşüttüm zaannımca.... şu an kışın giyinmediğim kadar kalın giyindim.....
Benim oğluş da ben keslie yaparken beni iZliyor. Allah tan izin veriyor da yapabiliyorum.yoksa bu kilolarımın gitmesi çokk zor.Ben ne zaman sabah Leslie yapmaya niyetlensem benim kiz huysuzluk da nirvanaya ulaşıyo. Bugün de yine emzirme sporuyla basladim hayatıma. Siz deyin 5 ben diyeyim 6 kere emzirmisimdir 2 saat içinde. Offf zombi annenin dert sayiklamalari vol 1 :/
Ayni ben doğum sonrası bi sendrom galiba götür götür doymuyordum bi de.Valla dünyayı goturuyodumaralarda da çikolata nesfit falan gomuyodum ohh miss. Hepsini tarihin derinliklerine gomdum
Artık bu mutlulukla gez babam gez yaparsınkızlar ben çarşıya gidiyorum az dolaşayım hem faturalarımı ödiyim malum cumaa kitleniyo bankalar
Aynen canım buranın faydası oldu nize hem de çokkkk fazla. Cezaları seviyorum ben de ne hüzel öecburuz diye atlıyoruz. Grubum olmadaydı ben de spora başlayamazdımSonuna kadar gideceğimize inanıyorum ben
Anaaaaa ben de öyle deneyeyim süper bi yöntemmiş
Aynen canım Ben öyle yapıyordum
Artık 5 litrelik yöntemi deneyeyim
Geçmiş olsun canım mevsim geçişleri hastalığın em sevdiği dönem.
Benim oğluş da ben keslie yaparken beni iZliyor. Allah tan izin veriyor da yapabiliyorum.yoksa bu kilolarımın gitmesi çokk zor.
Ayni ben doğum sonrası bi sendrom galiba götür götür doymuyordum bi de.
Artık bu mutlulukla gez babam gez yaparsın
Hay maçallah 14 yaşunda 1.85 boy. AllH nazardan saklasınkıyamam yaa aman mamada olsa yesinlerde aç kalmalarına dayanamıyorum
yengem oturup ağlardı büyük yiğenimde zorla meme emzirdi 4 aydan sonra mamaya döndü onuda yemezdi ..halada yemek problemimiz var malesef 14 yaşında yediği boya gidiyo deyusun 14 yaşında 1.85 boy ..
Bu haftanın en sık kullanılan kelimesini be yaşanılan rahtsızlığı açıklıyorum kabızlık Anaaa yazmadım ama ben de çıkmamışım tuvalete neysr çıkınca gidecek kilolar. Belki ondan sabit kalmışımdırkilo vermememe ben şaşırmadım ayıptır söylemesi kamuya ilan ettim ama bende bir haftadır kabızımbi çıksa var yaaaaa haftanın rekoru bendeydi
Bu azimle 55 yaşında bile fit olursun sen canımay cokmeye de ne meraklisin yahu, ben 50'de hala 36 beden olacagim hih! 50'de 35-40 gosteririm bir de
Ne güzel otelmiş orası öyle. Alemsin canım yav tatile tartı götürmek süperrrAynen afedersiniz birgün gitmeyim tartıya yansıyor bende 4 litre su içtimmi tutmayınnnn beni tuvaletle yatıp onla kalkıyorumgittiğim her yerde fıldır fıldır tuvalet yeri tesbih ediyorum yoksaaaa rezillll olurum yüzyılın patlaması olur kızlar ben tatildeyim ama otelin manajeriyle konuştum bana menüüü çıkarıyor 1200 kalorilik günlük
Sabah
Meyveli shake içinde çilek vardı 230 kalorilik yazıyordu fişinde
Öğle
Buharda sebze
Yoğurt yine buharda hindi eti
Akşam
Yeşilliklerle donanmış salata peynir parçacıklı mısırlı
Yanında kayısılı bitki çayı
Su 4 litre
Spor 1 saat yürüyüş yaptık dünkü 7 saatten sonra bacak totom hasarlı
1200 kaloriyi geçmicez dedi aşçıya söylemiş eneeeeemmm hep burda kalsam heee yemek pişirme derdi yok herşeyi tartma yokkızlarrr yedek hırka götürmeye unutan ben tartıyı unutmamışım diye kafa buluyor eşim alayyyy konusu oldum yaaa dün annemle internette konuşuyoruz resmen kafa buluyor anne bi gör valiZi tartı özel sarılmış kırılmasın diye totom üşür ormanlık alanda diye bi hırka almamış diyor puhaaaaa gülmeler kıkırdamalar
Ne güzel vermişsin öyle süperKızlar hızlıca yazayım dışarda oğlumla 23 nisan kutlamalarında yız. 15 nisan başlangıç 73 kg bu sabah aç karnına 70.0
Fark 3 kilo
Acayipppp mutluyum
İnşallah canım böyle devam ederizYeni gelenlerin maşallahı var, umarım ileride de bu azminizle devam edersiniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?