- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.781
ama bencede bir kadın 52 60 arası olmalı boyuna göre çok zayıflıkta iyi değilki:)Heee kızzz ben bile 45 kilodaydım 168 boyla evin sahibi gelmiş birgün çoçuğum annen baban evdemi dedibenim anne olan dedim heee işte annen yada baban diyor adam yaaaa halen daha sonra uzunca bir yüzüme bakdı yeğenim kusuruma bakma ben seni evin genç kızı sandım dedi havaalanındada birgün eşime dönüp dönüp laf yetiştiriyorum sıra çok akşamladık diye yabancı adam gelip abi olmak çok zor heleki ergenlerle uğraşmak daha zor benimde var bunun gibi kardeşim dediyaaaa kızzzz eşim 2 haftaaa bukrammmm geçirdi dengesiz ben yaşlımıyım diyeee yok yaaa yakışmıyor çok az kilo benim etrafımda çok aşırı zayıf insan ben hiç yakıştırmıyorum öffff desen düşecekler kemik torbası gibi çok itici buluyorum
zayıflara ölümYani kiloluyum diyemi bilmiyorum ama hiç bir zaman o kadar zayıflamak istemem yada kedi erisemedigi cigere pis dermis
ay yemek istiyorum ya tutmayin beniiiiyersin sen şimdi bide yazarsın beni öldürcenmi sen bakem
valla bacım her şeyi unut görümcenin sözünü unutma adresini yolla bana ağzını patlatayım gidip senin içinYarin benim için sınav günü büyük bir grup misafirim var gelsin tatlılar gitsin börekler isim biraz zor ama cuma günü heyecanını hatırlarım inşallah yine
saldım çayıra mevlam kayıraay yemek istiyorum ya tutmayin beniiii
ya evet de bugun cuma yesem ustune de sporumu yapsam..saldım çayıra mevlam kayıra
ne istiyor canın merak ettim:)ya evet de bugun cuma yesem ustune de sporumu yapsam..
Hay maçallah 14 yaşunda 1.85 boy. AllH nazardan saklasın
sulakkk yerde yetişmiş o anacım birgün yengemin annesi anneme sordu ne yedirip içiriyon bunlara dedi annemde aynı sizin yediğinizden içtiğinizden tek değişik leğene su koyup her sabah ayaklarını sokturuyorum dedi aboovvvv 4 gün sonra kAdını gördük tüm torunlarının ayaklarını suya sokuyor yaşlı birşey aklıda başında değildi zaten
Ne güzel otelmiş orası öyle. Alemsin canım yav tatile tartı götürmek süperrr
Kızzzz iyikiiii almışım yanıma bakkkk listeye alındım amaaaaaturistlerin yoğun olduğu otel ondan bu ilgi benim oturduğum semtte gitsem bırak slm vermeyi tarafıma bakmazlar bu mokkkkluuuu kim diye adamlar parayı alır hi der geçer
veriicem vericem benim değil mi vericem istiyorum vericem benim değilmi vericem hıh hıııııııııııııııııııı
cokonat, ulker cikolatali gofretne istiyor canın merak ettim:)
yeme banane yeme:)cokonat, ulker cikolatali gofret
Al işte betüş 2
bitirdin mi işlerini?Al işte betüş 2
ayyyy keşke konuşarak kalori harcansa yeminle ağzımın fermuarını sökerimaferin çekirge sabah bi kalkıcan 58 kilo zaten bu kadar konuşmaya kalori dayanmaz
banane bundan sonra 3 kişilik biriktirKıxzz ne parası anacım çulsuzun önde gideniyimamma kırk yılda bir giderim 1 yıl para toplarım 2 haftada yerim huyum kurusun bide aynı model koca buldum yaaa en iyisi bu oldu bakkkk
bu betülAl işte betüş 2
ta kendisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?