- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.801
Eline saglık kaptanım.kızlar deryalim07 yi ekledim zeynepten ses yok sanırım
Yaaa bana desinler ergen ben razıyım ...Küçümen olayım mini bir çalışkan iki olayım..Heee kızzz ben bile 45 kilodaydım 168 boyla evin sahibi gelmiş birgün çoçuğum annen baban evdemi dedibenim anne olan dedim heee işte annen yada baban diyor adam yaaaa halen daha sonra uzunca bir yüzüme bakdı yeğenim kusuruma bakma ben seni evin genç kızı sandım dedi havaalanındada birgün eşime dönüp dönüp laf yetiştiriyorum sıra çok akşamladık diye yabancı adam gelip abi olmak çok zor heleki ergenlerle uğraşmak daha zor benimde var bunun gibi kardeşim dediyaaaa kızzzz eşim 2 haftaaa bukrammmm geçirdi dengesiz ben yaşlımıyım diyeee yok yaaa yakışmıyor çok az kilo benim etrafımda çok aşırı zayıf insan ben hiç yakıştırmıyorum öffff desen düşecekler kemik torbası gibi çok itici buluyorum
Sende mi şekerim.sende bendensin yani
geldim geldim
Evet ama ben bu hafta gerçekten çok şişim tatlım kefir beni mahvetti birde regl şişliği dun oldum haftaya çok hızlı geliyorum dikkat:)Sende mi şekerim.
5e kadar bekleyelim gelmezse ekleyelim listeyi kaptanım, sence de uygun mudur?kızlar deryalim07 yi ekledim zeynepten ses yok sanırım
tamam canım siz eklersiniz dimi şekerler benim akşam işim biraz karışık5e kadar bekleyelim gelmezse ekleyelim listeyi kaptanım, sence de uygun mudur?
aslında şimdi ekleyip eğer gelirse listede de düzeltme yapabiliriz5e kadar bekleyelim gelmezse ekleyelim listeyi kaptanım, sence de uygun mudur?
Valla tam bilmiyorum ama sabah akşam alıyorum. .Günde ne kadar kac mg alıyorsunuz bende ciddi düzeyde insulin direnci ve hipoglisemi var bana dr 6 ay kullan dedi 1 hafta dayanamadım çocuklarıma bakamaz hale geldim cunku
tamam kaptanım ben şimdi eklerimtamam canım siz eklersiniz dimi şekerler benim akşam işim biraz karışık
aferin maşallah devamını sabırsızla bekliyoruz:)Tartımm :) regl olmama rağmen 2 kilo 100 gr eksik çıkıyorum :) 91.2 çıktım foto atmaya çalıştım ama boyuttan atamadım neyse olsun :) bi mutluluk bi mutluluk :)
Ben de bekliyorum valla çook teşekkür ederim herkese :) sorumluluk hissi sanırım o şekilde tutuyorum kendimi zaten iradem de sağlamdır ama böyle bi grupta olmak sevindirici hepimiz tartılarda istediğimizin bile altını görelim inşallah :)aferin maşallah devamını sabırsızla bekliyoruz:)
Tartımm :) regl olmama rağmen 2 kilo 100 gr eksik çıkıyorum :) 91.2 çıktım foto atmaya çalıştım ama boyuttan atamadım neyse olsun :) bi mutluluk bi mutluluk :)
Merhaba arkadaşlar eve geldim duş yapıp üstümü degistirdim tekrar gidicem şimdi hastaneye.
Benim işim baya uzun sürecek gibi. Bence bir kaptan seçin. Takım mağdur olmasın. Ben yine arada gelmeye çalışırım ama zor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?