- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #184.821
çok geçmiş olsun defne ablacım allah anacığına yardım etsin sanada sabır ve kolaylık versin çünkü hasta bakmakta zor olur şuan takım çok iyi durumda benim düşüncem bekleriz seni sen kendine dikkat et biz iyiyizMerhaba arkadaşlar eve geldim duş yapıp üstümü degistirdim tekrar gidicem şimdi hastaneye.
Benim işim baya uzun sürecek gibi. Bence bir kaptan seçin. Takım mağdur olmasın. Ben yine arada gelmeye çalışırım ama zor biraz
tamam canım sen kafanı hiç burayla yorma, hallediyoruz biz. ben kaptanlığı alırım, sen gelince devam etmek istersen, tekrar kaptan sen olursun.Merhaba arkadaşlar eve geldim duş yapıp üstümü degistirdim tekrar gidicem şimdi hastaneye.
Benim işim baya uzun sürecek gibi. Bence bir kaptan seçin. Takım mağdur olmasın. Ben yine arada gelmeye çalışırım ama zor biraz
nasıl oldunuz muskacım....
Sagolasiniz kızlar. Berbat durumdayız açıkçası. Annem en az 2-3 ay yatcakmis yani bu durumda en az 2-3 ay bende yokum. Annem tek kız ben tek kız. Yerime geçecek kimse yok.çok geçmiş olsun defne ablacım allah anacığına yardım etsin sanada sabır ve kolaylık versin çünkü hasta bakmakta zor olur şuan takım çok iyi durumda benim düşüncem bekleriz seni sen kendine dikkat et biz iyiyiz
ay çok şükür benim wc sorunum ve şişkinliğim geçiyor gibi pazartesi eksi olurum ben yok ya ne hafta sonu olsa ne olur ben kaçamak yapmam :) regl de oldum ohh misssya kızlar listenin durumu içler acısılistede olan arkadaşlar yarında itibaren ceza listesini ben tutucam, sizinle ben ilgilenicem.
@zynp1980 bildirimde bulunmama mazeretin ne canım?
@deryalimm07 canım muskadan 28 ine kadar izin almışssın, sonrasında katılımın yetersiz olursa diskalifiye etmek zorunda kalıcam seni, verdiğin kilo çok az ve takım ortalamasını düşürüyorsun
sabit çıkanlar bu hafta pazartesiye kadar süre veriyorum hafta sonu falan anlamam ben hepiniz pazartesi eksi gelin !!!!
Sagolasiniz kızlar. Berbat durumdayız açıkçası. Annem en az 2-3 ay yatcakmis yani bu durumda en az 2-3 ay bende yokum. Annem tek kız ben tek kız. Yerime geçecek kimse yok.
Şimdiden zorlaniyorum İnankı.
canım benim ondan dedim allah sanada sabır ve kolaylık versin diye dua edicem canım size:)Sagolasiniz kızlar. Berbat durumdayız açıkçası. Annem en az 2-3 ay yatcakmis yani bu durumda en az 2-3 ay bende yokum. Annem tek kız ben tek kız. Yerime geçecek kimse yok.
Şimdiden zorlaniyorum İnankı.
Bu çok iyi olur canım benim. Zaten bastada sen olmaliydin.tamam canım sen kafanı hiç burayla yorma, hallediyoruz biz. ben kaptanlığı alırım, sen gelince devam etmek istersen, tekrar kaptan sen olursun.
kendine dikkat et bitanem herşey iyi olacakBu çok iyi olur canım benim. Zaten bastada sen olmaliydin.
Seviyorum hepinizi
Gitmeliyim gorusuruz.
güle güleBu çok iyi olur canım benim. Zaten bastada sen olmaliydin.
Seviyorum hepinizi
Gitmeliyim gorusuruz.
kanser teşhisi konulmuş tatlımAllah yardımcın olsun neyi var ki
Kolon kanseriymisAllah yardımcın olsun neyi var ki
Sağol canım kardeşim Allah razı olsuncanım benim ondan dedim allah sanada sabır ve kolaylık versin diye dua edicem canım size:)
kanser teşhisi konulmuş tatlımdualarını eksik etme
Kolon kanseriymis
Sağol canım kardeşim Allah razı olsun
valla kaptan da olursam senii kimse alamaz elimden kefir midir nedir içme onu da, ben bi kere içtim tadı berbat bişeyay çok şükür benim wc sorunum ve şişkinliğim geçiyor gibi pazartesi eksi olurum ben yok ya ne hafta sonu olsa ne olur ben kaçamak yapmam :) regl de oldum ohh misss
yandık desene almasınlar kız ye beni çiğ çiğ ez gebert temmuza 60 kilo olmam lazım yakın markaja al beni sen yok gerçekten kefir beni bildiğin hasta etti yapmıcam içmicemde bir daha:)valla kaptan da olursam senii kimse alamaz elimden kefir midir nedir içme onu da, ben bi kere içtim tadı berbat bişey
Allahım her zaman yardımcınız olsun .Kolon kanseriymis
Sağol canım kardeşim Allah razı olsun
seviyorum senivalla kaptan da olursam senii kimse alamaz elimden kefir midir nedir içme onu da, ben bi kere içtim tadı berbat bişey
tığ gibim yapıcem seni :)yandık desene almasınlar kız ye beni çiğ çiğ ez gebert temmuza 60 kilo olmam lazım yakın markaja al beni sen yok gerçekten kefir beni bildiğin hasta etti yapmıcam içmicemde bir daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?