Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok geçmiş olsun defne ablacım allah anacığına yardım etsin sanada sabır ve kolaylık versin çünkü hasta bakmakta zor olur şuan takım çok iyi durumda benim düşüncem bekleriz seni sen kendine dikkat et biz iyiyiz

tamam canım sen kafanı hiç burayla yorma, hallediyoruz biz. ben kaptanlığı alırım, sen gelince devam etmek istersen, tekrar kaptan sen olursun.

nasıl oldunuz muskacım....

Sagolasiniz kızlar. Berbat durumdayız açıkçası. Annem en az 2-3 ay yatcakmis yani bu durumda en az 2-3 ay bende yokum. Annem tek kız ben tek kız. Yerime geçecek kimse yok.
Şimdiden zorlaniyorum İnankı.

ay çok şükür benim wc sorunum ve şişkinliğim geçiyor gibi pazartesi eksi olurum ben yok ya ne hafta sonu olsa ne olur ben kaçamak yapmam :) regl de oldum ohh misss

Sagolasiniz kızlar. Berbat durumdayız açıkçası. Annem en az 2-3 ay yatcakmis yani bu durumda en az 2-3 ay bende yokum. Annem tek kız ben tek kız. Yerime geçecek kimse yok.

Allah yardımcın olsun neyi var ki

canım benim ondan dedim allah sanada sabır ve kolaylık versin diye dua edicem canım size:)

Bugün yine bi koşuşturmaca ile geçti
Kızlar bunlar ilk kiloları olduğundan hızlı gitti sanırım . İnşallah hep böyle devam eder .

valla kaptan da olursam senii kimse alamaz elimden kefir midir nedir içme onu da, ben bi kere içtim tadı berbat bişey
yandık desene almasınlar kız ye beni çiğ çiğ ez gebert temmuza 60 kilo olmam lazım yakın markaja al beni sen yok gerçekten kefir beni bildiğin hasta etti yapmıcam içmicemde bir daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…