Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beni ancak sen kendime getirebilirsin canimmm...

Sagolasiniz kızlar. Berbat durumdayız açıkçası. Annem en az 2-3 ay yatcakmis yani bu durumda en az 2-3 ay bende yokum. Annem tek kız ben tek kız. Yerime geçecek kimse yok.
Şimdiden zorlaniyorum İnankı.

Gecmis olsun ben kacirdim galiba ne oldu annecigine.

yandık desene almasınlar kız ye beni çiğ çiğ ez gebert temmuza 60 kilo olmam lazım yakın markaja al beni sen yok gerçekten kefir beni bildiğin hasta etti yapmıcam içmicemde bir daha:)

kollontai beni de ez gebert yaa raziyim. Senden tirsiyordum yemiyordum. Noldu tpparlayamiyorum. Ceza konusunda acimasiz olabilirsin bana

Tartımm :) regl olmama rağmen 2 kilo 100 gr eksik çıkıyorum :) 91.2 çıktım foto atmaya çalıştım ama boyuttan atamadım neyse olsun :) bi mutluluk bi mutluluk :)
Yalnız canım cuma günleri kilo bildirimin bu kadar geç olmamalı farkındasın degil mi? En geç öglen 12'ye kadar kilo bildirimi yapılmak zorunda, takım kurallarında da yazıyor bu..

Mis gibi kefirime şuç bulmayın.. nilsub zaten kabızmış ki kaç gündür ama düzeliyomuş allahtan.. geçmiş olsun geçer hemen inşallah bu arada. bi de herkese bakamadım ama bazıları benden büyük olabilir senli benli konuşursam kızmayın ablalarım
Ben içem bi bardak daha da yürüyüşüme çıkayım bari yeni kaptanımız kollontai ağlatıcak gibi herkesi sonra az veririm yine kefire gitmesin şuç bu arada hayırlı olsun senin içinde çok uğraştırıcı oluyodur bu kadar kişiyle ilgilenmek ama umarım herkes için güzel sonuçlar gerçeklerşir

morordek B blanche_ea kollontai
kollantai gelmeden yazip kacayim.korkuyorum kaptandan.

sanah 8.30 da
1 dilim ekmek
yarim salatalik
yarim domates
tavada yumurta
peynir

12.30
1 elma
1 salatalik

14.30
2 dilim ekmek
5 yk menemen
1 cornetto

ve midem cok kotu oldu ishal oldum. Yiyecek yerim kalmadi.
spor yok
suyu da bugun 4 lt yapacam.
2 lt bittu 2 lt kaldi

kaptan o dondurmayı görmesin canım spor da yok..hemen evde bişeyler yapmaya başla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…