- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.321
bende diyorum ama anlamıyor :)@blanche_ea senin resmini gördüm başka bi yerde kızzzz fıstık gibisin yüzbinkere maşallahhh
Keşke bende senin gibi olsam gr uğraşmam kilo vermeye sadece dikkat ederim kızım taşşşş gibisin taşşşşşşş demin 95 kiloluk kuzenle konuşdum5 kilo verdim dahada gitmiyor diye bırakıp kendine parti vermiş karbonhidratın anasını ağlattım diyor dahada yapmıyacakmış zormuş diyet işleri senin kadar çabası yok yaneee bende gazlıyorum ama yokkkk anacım yapmam deyip kesip attı yorma artık kendini bebiş haftada gr gr ver hiç uğraşma saf protein şokkk diyetlerle
geçmiş olsun kaç yaşında
aşırıya kaçma canım verisin devam et sadece :)Saf protein diyetini ben de mi yapsam ki acep? Takildim kaldım 83de :/
Eki Görüntüle 1820717 Eki Görüntüle 1820721 Eki Görüntüle 1820725
kızlar kışın zeytin alıyorum daha ağaçtan yeni toplanmış sonra yıkıyıp temizleyin bu şekilde kalın tuza koyuyorum sonra temiz çuvala koyuyorum tuzun içinde oluyor zeytinler 2 3 ay sonra duruma göre olmuşsa tuzdan temizleyip yağlayıp şişeliyorum hava almadan bir sene bozulmadan duruyor seneye kadar yiyicez yeni zeytinler çıkınca alıp yeniden yapıyorum yeşil zeytinide yapıyoruz boyasız ilaçsız ohh misssss:) ist bilmiyodum buraya gelince öğrendim herkes yapıyor burda ama ist yediklerim zeytin değilmiş inanın o kadar güzel oluyorki şuan yaptıklarım annemde istiyor her sene onada yapıyorum:)
Çok güzel yaaaa keşke bizimde böyle bi şansımız olsa.Eki Görüntüle 1820717 Eki Görüntüle 1820721 Eki Görüntüle 1820725
kızlar kışın zeytin alıyorum daha ağaçtan yeni toplanmış sonra yıkıyıp temizleyin bu şekilde kalın tuza koyuyorum sonra temiz çuvala koyuyorum tuzun içinde oluyor zeytinler 2 3 ay sonra duruma göre olmuşsa tuzdan temizleyip yağlayıp şişeliyorum hava almadan bir sene bozulmadan duruyor seneye kadar yiyicez yeni zeytinler çıkınca alıp yeniden yapıyorum yeşil zeytinide yapıyoruz boyasız ilaçsız ohh misssss:) ist bilmiyodum buraya gelince öğrendim herkes yapıyor burda ama ist yediklerim zeytin değilmiş inanın o kadar güzel oluyorki şuan yaptıklarım annemde istiyor her sene onada yapıyorum:)
Benim kardeşimin kayınpederinin var zeytin ağaçları bahçesi aynen onlar hazırlıyor acayip lezzetliEki Görüntüle 1820717 Eki Görüntüle 1820721 Eki Görüntüle 1820725
Amin cnm inşallahTebrik ederim canım darısı 59 lara
ay süpermiş bende deneyeceğim zeytinler çıkınca sağol tatlımEki Görüntüle 1820717 Eki Görüntüle 1820721 Eki Görüntüle 1820725
Geçmiş olsun cnm varsa tarhana çorbası iç sıcak sıcak, yada bol cay içÇok sakin buralar ben öğle yemegimide yedim akşamı bekliyorum ve çok bogazim agriyor
aşırıya kaçma canım verisin devam et sadece :)
öğlen yumurtalı yeşil salata yap akşamda haş tavuk ayran gibi
ben 100 gram artıdayım malesef .. 79,5Gunaydınlar birkaç gün biraz yogun olacagım. Arada baksam da muhabbetlere katılamayabilirim :)
Pazartesi kilolarını alalım hanımlar, durumu bi görelim
100 gr mı falan bilmem bana yetişon kızzzzben 100 gram artıdayım malesef .. 79,5
tatlım Allah korusun göbeği düşmüş olmasın .. mide bulantısı kuskam yapar.. dr a götürdüğünde ne dedi ?Kizlar yani artik bagira bagira aglamak istiyorum. Bu kizim yüzünden hala kusuyor ishal oldu. Karin agrisi da var. Yemek yemiyor ben de hic ustelemiyorum midesi kotu diye. Nane limon desem yok birseylere uğraşıyorum yok. Napacam bilmiyorum yaaa...
sen gazlarsın gibime geliyor bu hafta ben ne bulduysam onu yiyorum ...100 gr mı falan bilmem bana yetişon kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?