Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende diyorum ama anlamıyor :)

kızlar kışın zeytin alıyorum daha ağaçtan yeni toplanmış sonra yıkıyıp temizleyin bu şekilde kalın tuza koyuyorum sonra temiz çuvala koyuyorum tuzun içinde oluyor zeytinler 2 3 ay sonra duruma göre olmuşsa tuzdan temizleyip yağlayıp şişeliyorum hava almadan bir sene bozulmadan duruyor seneye kadar yiyicez yeni zeytinler çıkınca alıp yeniden yapıyorum yeşil zeytinide yapıyoruz boyasız ilaçsız ohh misssss:) ist bilmiyodum buraya gelince öğrendim herkes yapıyor burda ama ist yediklerim zeytin değilmiş inanın o kadar güzel oluyorki şuan yaptıklarım annemde istiyor her sene onada yapıyorum:)

Son düzenleme:

hep özencik yapıyon bize heeep..... çatlayalım istiyon demi...

Çok güzel yaaaa keşke bizimde böyle bi şansımız olsa.

Benim kardeşimin kayınpederinin var zeytin ağaçları bahçesi aynen onlar hazırlıyor acayip lezzetligeçen yıl gittiğimde annemle kocaman bidonda biz yedik bitirdik deliiiii gibi yedim çerez niyetine gerçekden hazırlara hiç benzemiyor afiyet olsun kuzum keşke bende bulsam nerdeeee kiii avustralyada bir italyanların var eşşek kadar büyüklükte bide türklerin tüm yabancı marketlerde küçük bakkal dükkanlarında en azından var yıllar önce kayınvalidem ne özlerdik diyor şimdi yok yok her ürünümüz var tüm yabancı türk arap marketlerinde iplerimiz halılarımız havlu sabunlarımızda buranın ünlü mağazalarında var ohhhh miss gibiiicanım türkiyemmmm gibisi yokkkk yaaaa

[QUOTE
ay süpermiş bende deneyeceğim zeytinler çıkınca sağol tatlım

tatlım Allah korusun göbeği düşmüş olmasın .. mide bulantısı kuskam yapar.. dr a götürdüğünde ne dedi ?

100 gr mı falan bilmem bana yetişon kızzzz
sen gazlarsın gibime geliyor bu hafta ben ne bulduysam onu yiyorum ...
bugün hastanedeydik annemle yarında gidicez .. ekosu çekildi renkli mps yede giricek bakalım yarın .. kan veremedik sabah tansiyon ilacını içtiğinden o da yarına kaldı .. 3cumayada dr a çıkıcaz sonuçları alıp ..
bu hafta sabit gelsem dua edicem o noktadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…