- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.341
hayırlısı ile bi iyileşseydi anacığında:)sen gazlarsın gibime geliyor bu hafta ben ne bulduysam onu yiyorum ...
bugün hastanedeydik annemle yarında gidicez .. ekosu çekildi renkli mps yede giricek bakalım yarın .. kan veremedik sabah tansiyon ilacını içtiğinden o da yarına kaldı .. 3cumayada dr a çıkıcaz sonuçları alıp ..
bu hafta sabit gelsem dua edicem o noktadayım
inşallah canımm aminnnhayırlısı ile bi iyileşseydi anacığında:)
ben varım yaa beğenemedin mi yannnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)sonu buldum ama gene millet arazii olmuş
neysee menümü yazıciimmm hanfeennddiii çizgimden düşmiiiciiiiiim
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 çerleston biber
1 kk peynir
ara 1 ceviz
öğlen
yarım paket eti form çubuk kraker
1 bardak ayran
akçam
1 kase çorba
4 yk tavuk sote
su 3 lt
spor 2 mil
bir an yoksun beni bırakıp gittin sandım çok korktummben varım yaa beğenemedin mi yannnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
öğrenmeseydiniz bacım içinizde varmış demekkiBiz fesatlıgı senden ögrendik
ay ortim gelirde ben hiç gidermiyim :)bir an yoksun beni bırakıp gittin sandım çok korktumm
neyseki hanfendi çizgimde kalmışım burdaymışsın
kız senin küçüklüğün nasıldı acaba bıcır bıcır birşeydin herhalde sen hazır cevap seniöğrenmeseydiniz bacım içinizde varmış demekki
İçimize fesat tohumları serpmişsindir belkieöğrenmeseydiniz bacım içinizde varmış demekki
bilinçaltımızla oynadılar morordekimm .. dış mihrakların suçu hepİçimize fesat tohumları serpmişsindir belkie
kız çok fenaymışım annem derki horoz gibi herkesin üstüne atlardın şimdide hala fena sayılırım ama belli etmemeye çalışıyorumkız senin küçüklüğün nasıldı acaba bıcır bıcır birşeydin herhalde sen hazır cevap seni
olsun çocuk dediğin öyle olur zaten.. tuttuğunu koparır öyle insanlar :))))kız çok fenaymışım annem derki horoz gibi herkesin üstüne atlardın şimdide hala fena sayılırım ama belli etmemeye çalışıyorum
canım gözleme çeyrekte olsa sonuçta yağı görüyo ve hamur işi öğlen onu yediysen akşam hafif yeseydin yada keşke akşam köfteyi daha az yeseymişsin.. ama olan olmuş sonuçta afiyet olsunBugünü kapatayımkollontai morordek nilsub B blanche_ea
Sabah:
1 adet greyfurt suyu
1dtb ekmeği. 1 haş yumurta
Öğle:
1 bardak ayran
Çeyrek haşhaşlı gözleme
2 adet ceviz
Akşam:
6 adet et köfte
1 tabak salata
Su; 3 lt oldu
Spor: 30+ 30 dk bisiklet
kız akademide ne öğretiyorlar sizeİçimize fesat tohumları serpmişsindir belkie
yapabilirimde belli olmazbilinçaltımızla oynadılar morordekimm .. dış mihrakların suçu hepbenim ortim masumdur yapmaz öyle şeyler..
tatlım sabah ve akşam menün iyi ama öğlene ceza gelir benden söylemesi:)Bugünü kapatayımkollontai morordek nilsub B blanche_ea
Sabah:
1 adet greyfurt suyu
1dtb ekmeği. 1 haş yumurta
Öğle:
1 bardak ayran
Çeyrek haşhaşlı gözleme
2 adet ceviz
Akşam:
6 adet et köfte
1 tabak salata
Su; 3 lt oldu
Spor: 30+ 30 dk bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?