Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben tavuktan da fenalik gecirecegim icin artik yiyemiyorum; hindi fumeye taktim bu ara ama onun da kalorisi 30 kalori; kac tane yiyecegim ki yani :)

olmaz füme müme... ben bir hindi boyunda hindi füme yerim şahsen... ama çok kaıtşıklı tasvip etmiyorum....o saf protein olmuyo pek :) ayy bana da bak ukela dümbeleğe oldum çıktım....

Canım benim kız olmuştu geçen yıl bide kampa gittim herkese geçirdi rezil rüsva oldum bide çoookkk uzakbi yer geri dönemedim özel otobüs tutulduğundan 1 hafta burnumdan geldi 40 kişiydik düşün birkaçı hariç herkes kusmayla başlayıp ishal oldu burda eczanelerde bar özellikle çoçuklar için meybuz derdik ya küçükken onlar gibi ilaç buzlukdan çıkarıp dondurma gibi verdim kızıma iyi gelmişti türkiyede varmı bilmiyorum eczaneye bi sorsan işte böyle hastaneyede gitsek hemen bundan veriyorlar başkada hiçbirşey vermiyorlar yemek yemesi önemli değilmiş ama bol su içmesi şart acil şifalar küçük hanıma

kız iyice üşütmesin bebe :)) güzel bi şeye benziyo....

Geçmiş olsun canım ya geçen ay benim çocuklarda oldu 3hafta atlatamadılar çok zor Allah kolaylık versin canım :)

kız iyice üşütmesin bebe :)) güzel bi şeye benziyo....
Bilmemkiii tatlım burda buz gibi havada bile hastane bunu veriyor kocaman doktor olmuşlar zararlı olsa vermezlerkiiiiheee bendede kusma vardı getirip vermişlerdi kocaman kadın kıtır kıtır yemiştimilaçlıymış içi kusmaya birebir yalnız bide içeçeği var şişede satılıyor

ya ben bugun saf protein gunu yapiyorum; bacilar siz ne yiyorsunuz bu sp gunlerinde ya; ne yesem kalorisi azcik hani yemedim de degil sabahtan beri.
Yağsız kıyma kavur üzerine yumurta kırabilirsin ciğer kavur yada tosttada biftek yap ızgarada baharatlı balık yapmıştım ben dukan yaptığımda tavukdan bende tiksinmiştim çöp şiş yapıyordum yoğurt sosu hazırlayıp içine tavuk gögsünü küp küp doğrayıp o sosda bekletip şişe dizip ızgarada pişiriyordum diyet kaşar peyniri yağsız süt kesişi tadında peynir alıp marketten yiyordum yinede kilo vermiştim yoğurt ayran iç yulaf kepeğinden yumurtalı diyet sütlü krep yap

Peki dukan yaparken kilo verebilmişmiydin ne kadar verdin hadi bakalım seni yeni rakip seçiyorum bu sabah kaç çıkmıştı kilon yarın sabah bende tartılıp yazıcam bittin sen:)

Peki dukan yaparken kilo verebilmişmiydin ne kadar verdin hadi bakalım seni yeni rakip seçiyorum bu sabah kaç çıkmıştı kilon yarın sabah bende tartılıp yazıcam bittin sen:)
7 gün yapmıştım 5 kilo vermiştim 8. Gün afedersin kusmakdan hiçbirşey yiyemedim o 7 gündede canlı cenaze gibi gezdim ortalıkda böğğğğ böğğğ her dk midem ağzımda gezdim şiddetli baş ağrım oldu bidahamı tövbeeeee tövbeeeee azıcıkda olsa yeşillik meyve yada karbonhidrat lazım yoksa tek protein beni komaya sokuyorkızzzz sendenmiii korkacam hadiii bakalım rakibim ahanda buraya yazıyorum kim kimi geçicekaçççç kalırım ulennnnn yinede seni geçerim bennnnşeyyy geçemezsemde yetişirim en azındanyukkkk yukkkk geçiçem ahanda inat ettim

ya ben bugun saf protein gunu yapiyorum; bacilar siz ne yiyorsunuz bu sp gunlerinde ya; ne yesem kalorisi azcik hani yemedim de degil sabahtan beri.
B blanche_ea senin resmini gördüm başka bi yerde kızzzz fıstık gibisin yüzbinkere maşallahhh
Keşke bende senin gibi olsam gr uğraşmam kilo vermeye sadece dikkat ederim kızım taşşşş gibisin taşşşşşşşdemin 95 kiloluk kuzenle konuşdum5 kilo verdim dahada gitmiyor diye bırakıp kendine parti vermiş karbonhidratın anasını ağlattım diyor dahada yapmıyacakmış zormuş diyet işleri senin kadar çabası yok yaneeebende gazlıyorum ama yokkkk anacım yapmam deyip kesip attı yorma artık kendini bebiş haftada gr gr ver hiç uğraşma saf protein şokkk diyetlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…