- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.301
Ya ben tavuktan da fenalik gecirecegim icin artik yiyemiyorum; hindi fumeye taktim bu ara ama onun da kalorisi 30 kalori; kac tane yiyecegim ki yani :)
yok ya bu fityasam'in ki, cok protein %1'den az yag orani da.olmaz füme müme... ben bir hindi boyunda hindi füme yerim şahsen... ama çok kaıtşıklı tasvip etmiyorum....o saf protein olmuyo pek :) ayy bana da bak ukela dümbeleğe oldum çıktım....
Canım benim kız olmuştu geçen yıl bide kampa gittim herkese geçirdi rezil rüsva oldumKizlar yani artik bagira bagira aglamak istiyorum. Bu kizim yüzünden hala kusuyor ishal oldu. Karin agrisi da var. Yemek yemiyor ben de hic ustelemiyorum midesi kotu diye. Nane limon desem yok birseylere uğraşıyorum yok. Napacam bilmiyorum yaaa...
yok ya bu fityasam'in ki, cok protein %1'den az yag orani da.
Eki Görüntüle 1820620 Eki Görüntüle 1820620
Canım benim kız olmuştu geçen yıl bide kampa gittim herkese geçirdi rezil rüsva oldumbide çoookkk uzakbi yer geri dönemedim özel otobüs tutulduğundan 1 hafta burnumdan geldi 40 kişiydik düşün birkaçı hariç herkes kusmayla başlayıp ishal oldu burda eczanelerde bar özellikle çoçuklar için meybuz derdik ya küçükken onlar gibi ilaç buzlukdan çıkarıp dondurma gibi verdim kızıma iyi gelmişti türkiyede varmı bilmiyorum eczaneye bi sorsan Eki Görüntüle 1820620 Eki Görüntüle 1820620 işte böyle hastaneyede gitsek hemen bundan veriyorlar başkada hiçbirşey vermiyorlar yemek yemesi önemli değilmiş ama bol su içmesi şart acil şifalar küçük hanıma
Olsa yerdin dimi kaçmazdı:)kız iyice üşütmesin bebe :)) güzel bi şeye benziyo....
her gun disarida yedigim icin, normalden ucuza geldi bana :)haaa onlar pahalıdır hiç yenmez ruh sağlığına zararlı :))) şaka şaka afiyet olsun bişi olmaz o zaman o kadarcık şeyden ye gitsin...
Geçmiş olsun canım ya geçen ay benim çocuklarda oldu 3hafta atlatamadılar çok zor Allah kolaylık versin canım :)Kizlar yani artik bagira bagira aglamak istiyorum. Bu kizim yüzünden hala kusuyor ishal oldu. Karin agrisi da var. Yemek yemiyor ben de hic ustelemiyorum midesi kotu diye. Nane limon desem yok birseylere uğraşıyorum yok. Napacam bilmiyorum yaaa...
Tartıldınmı bugün kaçlardasın sen ezicem bu hafta bizi desene:)yer miydim ki yerdim yerdim....
Bilmemkiii tatlım burda buz gibi havada bile hastane bunu veriyor kocaman doktor olmuşlar zararlı olsa vermezlerkiiiikız iyice üşütmesin bebe :)) güzel bi şeye benziyo....
Yağsız kıyma kavur üzerine yumurta kırabilirsin ciğer kavur yada tosttada biftek yap ızgarada baharatlı balık yapmıştım ben dukan yaptığımda tavukdan bende tiksinmiştim çöp şiş yapıyordum yoğurt sosu hazırlayıp içine tavuk gögsünü küp küp doğrayıp o sosda bekletip şişe dizip ızgarada pişiriyordum diyet kaşar peyniri yağsız süt kesişi tadında peynir alıp marketten yiyordum yinede kilo vermiştim yoğurt ayran iç yulaf kepeğinden yumurtalı diyet sütlü krep yapya ben bugun saf protein gunu yapiyorum; bacilar siz ne yiyorsunuz bu sp gunlerinde ya; ne yesem kalorisi azcik hani yemedim de degil sabahtan beri.
Peki dukan yaparken kilo verebilmişmiydin ne kadar verdin hadi bakalım seni yeni rakip seçiyorum bu sabah kaç çıkmıştı kilon yarın sabah bende tartılıp yazıcam bittin sen:)Yağsız kıyma kavur üzerine yumurta kırabilirsin ciğer kavur yada tosttada biftek yap ızgarada baharatlı balık yapmıştım ben dukan yaptığımda tavukdan bende tiksinmiştim çöp şiş yapıyordum yoğurt sosu hazırlayıp içine tavuk gögsünü küp küp doğrayıp o sosda bekletip şişe dizip ızgarada pişiriyordum diyet kaşar peyniri yağsız süt kesişi tadında peynir alıp marketten yiyordum yinede kilo vermiştim yoğurt ayran iç yulaf kepeğinden yumurtalı diyet sütlü krep yap
Peki dukan yaparken kilo verebilmişmiydin ne kadar verdin hadi bakalım seni yeni rakip seçiyorum bu sabah kaç çıkmıştı kilon yarın sabah bende tartılıp yazıcam bittin sen:)
Onun sataşmadıgı mı var :)durup dururken ne sataşıyon kıza yahu...
7 gün yapmıştım 5 kilo vermiştim 8. Gün afedersin kusmakdan hiçbirşey yiyemedim o 7 gündede canlı cenaze gibi gezdim ortalıkda böğğğğ böğğğ her dk midem ağzımda gezdim şiddetli baş ağrım oldu bidahamı tövbeeeee tövbeeeee azıcıkda olsa yeşillik meyve yada karbonhidrat lazım yoksa tek protein beni komaya sokuyorPeki dukan yaparken kilo verebilmişmiydin ne kadar verdin hadi bakalım seni yeni rakip seçiyorum bu sabah kaç çıkmıştı kilon yarın sabah bende tartılıp yazıcam bittin sen:)
Kankimmm sataşsın süperrr olurr süperrrrrdurup dururken ne sataşıyon kıza yahu...
Kankimmm sataşsın süperrr olurr süperrrrrben acayip gaza gelen biriyim o gazla ben mum gibi eririm banada o lazımmmm
B blanche_ea senin resmini gördüm başka bi yerde kızzzz fıstık gibisin yüzbinkere maşallahhhya ben bugun saf protein gunu yapiyorum; bacilar siz ne yiyorsunuz bu sp gunlerinde ya; ne yesem kalorisi azcik hani yemedim de degil sabahtan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?