Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul canım motivasyonun gerçekten düşük seni ceza listesinden çıkarıyorum, eğer gerçekten zayıflamaya tekrar karar verirsen ben buradayım

niye düşük olum yaaa spor yerine yürüyüş yaptım neyimi beğenmedin beybi :)) 2 saat yürümüş adamım.... aburcuburda yok mönülerimde....

Bu kadar fark olmasi normal degil. Benim de oyleydi sonra fakt ettim ki tartimin yere temas eden ayak kismi kırılmış.

Gecmis olsun canim. Saglik daha onemli.

görmedim çünkü dün dışarlardaydım.... eve gelince de misafirim geldi ... ee bu günde iş çok fırsat olmuyo ki doğru düzgün kaçamak kaçamak bakıyorum ama 20 - 30 sayfa okuyamıcam yani geçmişi....

aman beee çıkar pehh... benim hedefim belli cuma ya 63... 2 saat yürümüşüm hem ne cezası ki bu :) cumartesi de yürüdüm pazar da yürüdüm....

Kizlar yani artik bagira bagira aglamak istiyorum. Bu kizim yüzünden hala kusuyor ishal oldu. Karin agrisi da var. Yemek yemiyor ben de hic ustelemiyorum midesi kotu diye. Nane limon desem yok birseylere uğraşıyorum yok. Napacam bilmiyorum yaaa...

geçmiş olsun kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…