- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.281
çokmu artıdasın sen yaa :)
btlbetul canım motivasyonun gerçekten düşük seni ceza listesinden çıkarıyorum, eğer gerçekten zayıflamaya tekrar karar verirsen ben buradayım
yaa onda sıkıntı yok tam tarttığı yerde tartılıyorum zatende mesela çıktım şimdi diyelim 72 geldim inip bi daha çıkıyorum 72,5 geliyor bi daha inip çıkıyorum 71,5 geliyo gibi :) aynı noktada aynı anda farklı tartıyo nedenini anlamadım
@kollontai kızlar ben neden şiş olduğumu anşadım kızlar sağ böbreğimde taş var biraz buyukmuş olduğu yeri iltihap yapıyor akşamları ara ara ateşim çıkar ameliyat dedi ama oğlum ufak diye ertiliyorum eşim ondan kilo vermem yavaş ve şişkinliğin oluyor diyor bencede kesin ondan bendeki bu geçmeyen şişkinlik
menüm
sabah 1 kk peynir 1dtbe 1 haş yumurta
ara 2 kayısı
öğlen 1 kase yoğurt 1 salatalık pul biberli
ara kahve 2 ceviz
akşam 3 tane haş baget
su 3 lt
spor 1 saat yürüyüş
evet canım farkındayım ama o kadar isteksiz görünüyor ki, mesela dün yazdığım cezayı fark etmemiş bile, zorlamak istemiyorum kimseyi
tatlım geçen hafta kaptan değişikliği tekrar organizasyon derken biraz ortalık karıştı bizim listelerde karıştı haliylebu hafta birinciye ve en çok kilo verene bizzat ben yazıcam ödülü söz :) dün sana seni sevdiğim için 100 ceza yazmıştım gördünmü?
Tahmin et bakimmm...1 den asagi degil 1.5 kg yukarı degil
O zaman ben yazmaya devam ediyorum liste dışındakilere :)sen yaz canım ya ikiye bolunce takibi kolay oluyo, ben sadece bi iki arkadasa oyle fazladan yazdım :)
bana hic yazmiyorsun sen bu ara :)O zaman ben yazmaya devam ediyorum liste dışındakilere :)
nilsub sen yazdıklarımı tutuyorsun degil mi? Cunku ben menüleri alıntılayıp ceza yazdım gectim :)
Çok ayıp etmişim :))bana hic yazmiyorsun sen bu ara :)
Herkes nerelerde yahu?
O degil de ben sabahtan beri sadece 335 kalori almisim ve cok tokum; off 1000 alti kalmak da istemiyorum ama napiyim bugunluk de boyle olsun :)
Benim dünkü menüm çok kötüydü yaa
Tebrik ederim canım darısı 59 laraOnlar basamağı 6 lı rakamları görebildim sonundadaha bi gayretle yola devam
Ayipsin canim yaaa... kacar mi ben de artilari da atip eksilerle gelecem canimhooop hoop rakibim bak büyük iddiaya girdik toparlan ezerim :)
Kizlar yani artik bagira bagira aglamak istiyorum. Bu kizim yüzünden hala kusuyor ishal oldu. Karin agrisi da var. Yemek yemiyor ben de hic ustelemiyorum midesi kotu diye. Nane limon desem yok birseylere uğraşıyorum yok. Napacam bilmiyorum yaaa...
evet tutuyorum canım aldım bilgisayarın yanına defter kalem yapanlarıda siliyorum siz yazın sadeceO zaman ben yazmaya devam ediyorum liste dışındakilere :)
nilsub sen yazdıklarımı tutuyorsun degil mi? Cunku ben menüleri alıntılayıp ceza yazdım gectim :)
ya ben bugun saf protein gunu yapiyorum; bacilar siz ne yiyorsunuz bu sp gunlerinde ya; ne yesem kalorisi azcik hani yemedim de degil sabahtan beri.sen misin bana laf eden... buyurrr :)
ya ben bugun saf protein gunu yapiyorum; bacilar siz ne yiyorsunuz bu sp gunlerinde ya; ne yesem kalorisi azcik hani yemedim de degil sabahtan beri.
tavuk yumurta süt yoğurt :) ne yiyek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?