- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #185.401
bu morun leyleğide mi vaaaaaaasusss kız gaz verme şuna mor leylekle bir oldu bizi bi deri bi kemik yapçekler....
eheheeh :) keşkeeeesusss kız gaz verme şuna mor leylekle bir oldu bizi bi deri bi kemik yapçekler....
Sen de bi 100 zıpla, akşam akşam porsiyonu çeyrek de olsa kebap yok :)
Evet görevimiz bususss kız gaz verme şuna mor leylekle bir oldu bizi bi deri bi kemik yapçekler....
Betül'ün saydıgı mor olan tüm hayvanlar ben oluyorumbu morun leyleğide mi vaaaaaaa
ama bu kadar genellemeseydik iyiydiSen de bi 100 zıpla, akşam akşam porsiyonu çeyrek de olsa kebap yok :)
nilsub
Evet görevimiz bu
Betül'ün saydıgı mor olan tüm hayvanlar ben oluyorum
bu morun leyleğide mi vaaaaaaa
Sen de bi 100 zıpla, akşam akşam porsiyonu çeyrek de olsa kebap yok :)
nilsub
Evet görevimiz bu
Betül'ün saydıgı mor olan tüm hayvanlar ben oluyorum
Bence sen kendini fazla zorluyorsun ondan hasta oluyorsun bu kadar sık dikkat et kendine geçmiş olsun:)
Günaydın kızkar. Kimsecikler yok galiba uyuyor musunuz hala? Ben erkenden uyandım amma evdekiler gidince ben de kuzumla uyudum geri Ama hala uykum var
Geçmiş olsun tatlım fazla yordun kendini galiba.Bence öyle saf protein diyeti filan yapmak için kendini zorlama.Zaten kilon ideal ,sporda fazla yapıyorsun,yediklerinde normaldi.Rahat bırakman lazım biraz kendini bence sağlık herşeyden önemli
Benim de hedef 58.5bu gün nihayet malum günlere ulaştım.... inşallah cumaya kadar şişkinlliği gider tüh yeaaa tam da zamanını buldu :)) uleyn 63 olcektim :) hadi rakiplerim size gün doğdu T tatlitambaknilsub
Benim de hedef 58.5
biraz mı kesinlikle yanlış anlama kıskançlık yapmıyorum ama sabah öğlen menün çok kötü
canım kac kere sordum niye cuma bildirimde bulunmadın diye hala bi acıklama yapmadın?Kızlar gübaydın.
Telefonun kilitlendi dün. Açamadık. Bu gün servise götürdüm hrmen oldu. Ams tüm resimlerim gitti. Artık aktif şekilde aranızdayım. Tüm özel derslerim bitti. İnsallah yarın sınava girecek tüm 8. Sınıf öğrencilerine başarılar. İnşallah iyi geçer.
Cuma bildirimde bulunmuştum.canım kac kere sordum niye cuma bildirimde bulunmadın diye hala bi acıklama yapmadın?
Okulda teneffüste yazmıstım gitmemiş. Cok özur dilerim. Cidden farkında değilim gitmediğine mesajın. Diskalifiye mi oldum.canım kac kere sordum niye cuma bildirimde bulunmadın diye hala bi acıklama yapmadın?
Gecmis olsun canim, benim annem de matematik ogretmeni; cok yogun bu aralar, biliyorum.Kızlar gübaydın.
Telefonun kilitlendi dün. Açamadık. Bu gün servise götürdüm hrmen oldu. Ams tüm resimlerim gitti. Artık aktif şekilde aranızdayım. Tüm özel derslerim bitti. İnsallah yarın sınava girecek tüm 8. Sınıf öğrencilerine başarılar. İnşallah iyi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?